- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vulnrea
aktív tag
válasz
misi021 #1477 üzenetére
Szia,
Nekem volt bőr tokom, egyszer sem ejtettem le, így nem tudom az mennyire védheti. Az előző telefonomat ejtettem le, de nem lett semmi baja. Most egy ultra vékony 0.18 mm-es soft tokban van és 3D fólia van az előlapján. Rendeltem hozzá alumínium tokot eBayről, de az még nem érkezett meg.
-
BogyóBP
addikt
válasz
misi021 #1435 üzenetére
Én pont azon gondolkodtam el hogy váltsak e Galaxy S8+ ra. Szerintem nézz meg egy apple telefont és úgy mérlegelj, szerintem featureban az iphone jobb, amúgy meg az S8+. Nekem csak a lekerekitett káva nem tetszik benne. Kár hogy nem gyártották meg úgy mint az S7 et és edget hogy lehetett választani. Ami érdekes teló lehet az a nokia 8, iphone 8 ra szerintem felesleges váltanod hacsak nem jön be annyira a lekerekitett perem.
-
ruarua
tag
válasz
misi021 #1435 üzenetére
IOS a tapasztalatok szerint több évig frissíti az öregebb készülékeit, mint más gyártók (~4 év). Samsung meg kb 2 év.
"IOS rendszerről sem tudok sok mindent, csak annyit hogy elvileg nem lehet kihasználni a rendszerét."
Kérdés, hogy mire akarod kihasználni. Mindennapi használatra a legtökéletesebb szerintem az IOS. Gördülékeny, nem akad, nem receg, nem fagy le. Viszont tény, hogy nem olyan rugalmas a használata, mint egy Androidnak. Szóval a fő kérdés, hogy milyen felhasználó vagy, milyen igényekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest