Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tylerddd

veterán

válasz SonyNex7 #7492 üzenetére

Ha öt forint lenne az a tok, akkor sem kellene. Azt se mondd már meg, h nekem mi tetsszen :DDD Most akkor mind hülye, akinek az a tok nem tetszik? Én abba csoportba tartozom, akiknek nem a tok ára a lényeg egy ilyen árú készülék mellé. Én azokon mosolygok, akik egy ilyen árú készüléket birtokolva pár száz forintos tokokkal vergődnek, rendelik raklapszám, hátha valamelyik jó lesz és ha a 20-ból egy beválik, akkor jönnek, h milyen jó választás volt, közben talán ugyanannyit elköltöttek a sok kukás olcsó tokra, mint amennyit én egyszer kiadtam a bőrtokra. De te sem olvastad az én hsz-em, mert egyáltalán nem az árról beszéltem már az elsőben sem.

Azt meg végképp ne mondd meg, h hol untassak akárkit is! Nem off a téma, főleg, h lassan át lehetne nevezni a topikot a "Milyen tokot és üveget vegyek az i6s készülékemre"-re. Ha más megteheti, akkor engedd meg kérlek nekem is, h kifejtsem a véleményem ezekről. És azért mert nem értesz velem egyet, ne vedd evidensnek a saját véleményed sem, főleg ha tokokkal kapcsolatos ízlésről beszélünk.

Csak egészség legyen, meg térerő!

Új hozzászólás Aktív témák