- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
válasz
r3dsnake #787 üzenetére
Ez egy rossz hozzáállás, én sem írtam emiatt topicba, hanem megkérdeztem egy másik 5s tulajdonost, aki szintén erről számolt be, és azt javasolta töröljem, állítsam a készüléket angolra, és úgy szedjem le újra. És úgy angolul jó volt. De attól hogy te topicban nem talalkoztál vele, szerinted az egyből user error, ez te rólad alkot nem túl pozitív véleményt.
Legiap, mondhatjátok a kibontástól végig láttam a készüléket, semmi user error nem volt. És érdekes, flottában lett véve, és a másik tagnak is pont ugyanez a baja volt. Igen, biztos egyszerre user erroroztuk.
Továbbra sem gondolom hogy rossz készülék, de még mindig nagy hibának tartom tökéletesnek beállítani, főleg most az i6s-t ennyi pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest