- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Constantin
tag
válasz
szabonagyur #15997 üzenetére
Nálam is gyakran jelentkezik ez a "hiba".Ilyenkor ki szoktam kapcsolni a wifit,de elég bosszantó dolog. Gondolom ezzel szervizbe menni hülyeség lenne.
-
Mephistoone
senior tag
válasz
szabonagyur #15997 üzenetére
Nekem volt ilyen home plus poweres restat es a halozati beallitas visszaalitasa segitett rajta. Most szervizbe van az enyem utana clean installal rakom fel gondolom akkor egybol jo lesz.
Milyen napokon van az applenel update? -
szabonagyur
félisten
Másnak is van olyan IOS10 alatt, hogy a a Wifi-t eldobja azzal az indokkal, hogy nincs internet kapcsolat.
A Wifi tuti jó, de újra is indítottam a telefon kedvéért.
Ha visszaállnék 9.3.5-re hogy tudok?
-
Tarisznyarak
tag
válasz
Tarisznyarak #15990 üzenetére
Sikerült orvosolni a hibát, másik gépen vissza tudtam állítani, Aztán gépről frissítettem a telefont újra, így most megszűnt ez a probléma.
-
törölt tag
Mai nap sikerült a csere.
Mp3 filet ,hogy tudok másolni a készülékre ?
-
Tarisznyarak
tag
Sziasztok !
Frissítettem a telefont, de olyan szinten merül hogy az szinte vicces. Fogom kezembe nézem és merül, 1 perc alatt kb 3-4% merül. Lezárt állapotban is merül ott kb 2-1%, és forró telefon egyfolytában.
(helymeghatározás folyamatosan megy a frissítés óta)
Valakinek ötlet esetleg?Megpróbáltam vissza állítani de azt írja hogy az erőforrás nem elérhető.
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Vettem édesanyámnak egy 5s-t amint aktiválom a kártyájával az icloud és store résznél a saját adataimat adom meg akkor ugyan úgy letölthetőek rá a már megvett programjaim ugye?! Nem gond ha van még két ipad is a nevemen már. Meg ugye a saját iphone-om..? A családi megosztás az mit takarna vagy pont erre lenne jó ha neki esetleg teljesen új ID-t csinálnék és akkor is le tudná tölteni az én általam megvett progikat?
Köszi a segítséget előre is! -
degas2428
tag
Sziasztok! iPhone 5S telefonhoz szeretnék okos karkötőt. Tudna valaki ajánlani márkát vagy típust ami normálisan működik. Előre is köszönöm. Üdv: degas
-
DJosef
őstag
Termeszetesen el a fiok. Ubuntu alatt tokeletesen mukodik. Se pop se imap beallitassal nem megy. Nem nagy ervagas mert ritkan hasznalom ezt a fiokot, csak fura. Android alatt is trukkozni kellett vele, meg WP alatt is.
Mas:
Talalkoztatok olyan anomaliaval, hogy a vezerlopultban az elemlampa kapcsoloja olykor innaktiv? /nem lehet elinditani/
9.3.5 van fent, es csak az ujrainditas segit rajta.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#38464487 #15980 üzenetére
Ha 3 napon belül vetted akkor elvileg illene.
Ha kifutottál a 3 napból akkor elküldik javításra (cserekészüléket nem kapsz és 1-2 hét, ha te viszed el apple szervizbe BP-en akkor 5 nap).
Ha kifutottál a 3 napból, és neten vetted, akkor 14 napod van elállni tőle, így ebben az esetben meg kell mondani elszeretnél ettől állni mert hibás, és kérsz egy másikat, ami szerintem kivitelezhető lesz. -
törölt tag
Sziasztok!
Ma vásároltam egy új iphone 5 s készüléket.
Egyböl frissítettem a legújabb szoftvere.
Most az lenne a probléma a kamerát nem tudom használni se a videot. Nagy feketeség a kamera gomb nyomásra nem reagál. Nem lehet vele fényképezni.
Vigyem garanciáztatni vagy a új szoftverel van valami ?
-
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
Hasznalja vki a beepitett email alkalmazast Digi-s email fiokkal?
A beallitasi adatokra lennek kivancsi, mert sehogysem tudom eletre kelteni.
Koszonom!!! -
Diokhan
addikt
-
laszak
tag
Üdv.
IOS 10-re frissítés óta a Voice control több, mint idegesítő, 10-ből 6x ez kapcsolódik be feloldáskor.
Másnál is ilyen?
Továbbra sincs lehetőség a tiltására? -
half333
őstag
Üdv! gépről szeretném frissíteni a mobilom,de miután az itunes frissült,nem látja az iphone-et. mit csináljak? járt már valaki így? [link]
-
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
Tegnap úgy döntöttem, hogy nagyobb tárhelyre váltok az iCloud-ot illetően.
Pontosan nem tudtam, mi a menete, csak a fotók böngészésénél alul írta, hogy már nem tud szinkronizálni, mivel megtelt az 5 GB.Ott ráböktem, hogy nagyobb csomagra váltás, végigment, bankkártya adatok, etc. Jött egy SMS, hogy levont 1,98 eurot. Mondom oké, valamint elbaxtam, 2x vonta le. Nézem a tárhely mérete nem nőtt, ugyanúgy 5 GB.
PC-n rákerestem az Apple oldalán, ott látom, hogy az iCloud tárhely menüjében kell váltani, ott egyúttal átirányít a fizetési oldalra (ugyanúgy, mint a fenti procedúra kapcsán)
Így is történt, levonta a 0,99 eurót, beállította az 50 gigás tárhelyet, továbbá kaptam egy számlát is erre vonatkozóan mailen.
Kérdésem, az első 2x0,99 eurós díj az figyelembe vételre kerül a kövi hónapokban, vagy megy a vakok és gyengénlátók javára?
-
Kbali
nagyúr
válasz
norbiv8 #15952 üzenetére
Emlékeim szerint pont nagyobbra nem lehet venni a felbontást mobilneten, hanem az elérhető legkisebben mutatja (mutatta eddig).
Most megnéztem az ipad-en és nem enged minőséget állítani (ami azt jelenti szerintem, hogy ha magas felbontásban van fent egy anyag, azt nem tudod lefelé állítani). -
tomyka74
senior tag
válasz
Dawide@axele #15954 üzenetére
alig merek neki fogni!
és amugy összességében milyennek érzed a rendszert, érdemes volt? hozta az elvártakat vagy nem annyira észrevehető a külömbség, csak,hogy újabb ?
-
tomyka74
senior tag
most agyalok,hogy frissítsem e 5S-t ios 10-re! olvasgatom itt ott,hogy wifiről frissítés téglát csinált a telóból
ebből mi igaz? akkor így meg sem próbáljam? -
norbiv8
tag
Youtube: 10-es alatt lehet felbontást választani mobilnet használatakor? 9-ben nem engedni, pedig pont mobil neten kellene hogy tudjak választani, ne HD-ba szívja az adatkeretet...
-
half333
őstag
Üdv! a 9.3.2-től jobb a 10-es?
-
adp
őstag
Amit marhára nem értek, hogy a snapchat-ben már ezer éve van előlapi kijelző "vaku" akkor a sima kamera appba miért nincs...?? Na meg, hogy a youtube-ot miért nem lehet háttérben futtatni még mindig számomra érthetetlen..Ezek valahogy használhatóbb dolgok lennének mint az, hogy kitették az alsó felhúzóba az airplayt meg airdroppot és a night shiftet
-
Kaneven
tag
Én is úgy érzem, hogy jóval gyorsabb.
Maga a rendszer nem hozott teljesítménybeli növekedést, de lassabb se lett, hála az égnek. -
zola96
senior tag
válasz
SpongyaBob #15943 üzenetére
Adobe Lightroom és a Manual
-
zola96
senior tag
válasz
SpongyaBob #15902 üzenetére
Mert a hivatalos kamera app-ban nem elérhető. Csak külső alkalmazásfejlesztőknek tették elérhetővé
-
adp
őstag
az lehet, hogy az új szoftverrel gyorsabb az újlenyomatolvasás? mindenki szídja itt, hogy nem jó a feloldás, viszont én sokkal gyorsabbnak érzem. egyébként meg akinek nem tetszik 3 hét és észre sem veszi, hogy új
-
Bib
őstag
Frissítés óta a gps ikon sosem tűnik el,mintha használná valami. LTE-ből meg most 4G kijelzés van . HIba ez vagy mindegy ?
-
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Ma megérkezett a telefonom a Telenrotól, nagyon szép, meg nagyon jó minden, kivéve, hogy a Wifire semmiképp sem akar felcsatlakozni. Megtalálja, beírom a jelszót elfogadja, de net az nincs. Mellette a többi készülék működik Wifin. Mit lehet tenni?
-
jófejsrác
senior tag
Várjál még pár napot és majd utána beáll az akksi. Én már több mint 1 hónapja használom (beta 1-2-3-5..) Múlthét óta pedig a GM verzió van fent. Akksi éjszakai merülése nekem hektikus. Van amikor semmit sem merül akksi van amikor 10%-ot is. Bár én ezt annak tudom be, hogy jönnek értesítések és amiatt felvillan a képernyő (22:30-tól van ne zavarj opció).
-
ERipley
tag
válasz
B-L-A-C-K #15933 üzenetére
Sajnos túl sokáig lehettem droidos és lehet, hogy visszafejlődtem, de nagyon lassan értem meg, hogy mit is szeretne az iOS. Miért van külön ébresztő és alvás fül az óra alkalmazásban ? Félmegoldások vannak mindkettőben, amik együtt lennének jók. (hangerő/saját zene)
-
metju
tag
Örömül szolgál olvasni, hogy szinte mindenki meg van elégedve az új szoftver frissítéssel, de én sajnos nem ebbe a táborba tartozom. Több bug is előjött, pedig gépről frissítettem. Csak hogy párat említsek, a fényképeknél a kedvenc személyek behúzásánál mindig kilép a telefon a főképernyőre. Ezen kívül hard resetnel kék képernyőt dob be, ahogyan a barátnőmnél is. Az akksi is mintha gyengébben teljesítenie, de ez lehet, hogy csak placebót. Nem mondom, vannak dolgok amik tetszenek, de alapvetően a 9.3.5-el jobban meg voltam elégedve, szóval inkább vissza rakom amíg lehet
-
Dawide@axele
aktív tag
Nálam is flottul megy az IOS 10!Nálatok mennyi szabad hely marad telepítés után?
-
Akelaus
senior tag
-
Akelaus
senior tag
Halihó!
Tegnap este Ota-n simán felment a frissítés, semmi gond nem volt.
Eddigi tapasztalatok: a rendszer gyors (nálam eddig is az volt) , lehúzáskor valamiért az értesítések az első ami megjelenik, nem a widgetek. A fekete szín sehol (bár ezt a béta verziókban sem láttam, csak képeken), a a wifi-kékfog stb kapcsolóknál sajnos kimaradt a mobilnet ikon. Ez az egyik amit nagyon sajnálok, mert szintén a béta verzió képeinél még ott volt egy üres ikon. Kár, hogy nem lépte ezt meg az Apple. :/
Üzeneteknél -nekem- parasztvakítás a rajzolgatás. -
roland091
senior tag
Valaki találkozott már hasonlóval ? Mióta iTunes-t frissítettem a PC-n azóta se az iphoneom se az ipadem nem jelenik meg eszközként :/
-
BDave
őstag
Tegnap gond nelkul felment a 10es, gyorsabb lett tole a rendszer, bar lehet hogy tenyleg csak az animaciok miatt. Viszont mintha gyorsabban merulne az akksi is. Az ejszaka pl. 2%ot merult, amit eddig nem csinalt (lehet azert, mert 10% mar nagyon keves volt neki?). Talan majd optimalizalnak rajta valamit a kesobbiekben, bar igy se rossz a Nexus 5hoz kepest, csak eddig meg ennyit se merult. Ti nem vettetek eszre ilyesmit? Meg ezt a kepernyofeloldast is kicsit modosithatnak, mert eleg zavaro hogy meg kell nyomni a gombot ahhoz, hogy feloldjon.
-
VMatteo
őstag
Sziasztok, ma hozza a futár az iphoneom, a kérdésem az lenne, hogy legegyszerűbben hogy tudnék átköltözni androidról rá?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Mephistoone #15907 üzenetére
iTunes-visszaállítás és a végén új telefonként állítsd be.
-
Bib
őstag
Én itunes-szal tettem fel ,még 1Gb helyet nyertem is.Eddig mindig eltünt a GPS ikon,csak ha olyan alkalmazást használtam amihez kell, akkor volt aktív.Van hasonló tapasztalat?
-
mpv
aktív tag
válasz
Mephistoone #15907 üzenetére
Átdugtam egy másik konnektorba ott jó lett... azt nem értem miért jelent meg a villám jel ha nem tölt? A te kérdésedre nem tudom a választ sajnos...
-
mpv
aktív tag
Sziasztok! Az mitől fordulhatott elő szerintetek,h tőltőre csatlakoztattam,megjelent a kis villám és nem tölt a telefon akksija?
-
matehajagos
tag
En is feldobtam, nagyon porgos lett a rendszer, talan meg gyorsabb is, bar lehet csak az animaciok miatt erzem annak. A kinezet megszokast igenyel, de szerintem osszessegeben jol sikerult. 😀
-
senior69
tag
Aki még vacilál hogy fel e tegye a 10es rendszert, ne gondolkodjon tovább tegye fel, én is feldobtam és eddig tökéletesen működik! Animációk szépek, pörgős, lassulás nincsen stb
Így tovább Apple!👌🙏 -
SpongyaBob
veterán
Az egész iOS10-ben a RAW képmentést vártam a legjobban, erre 5s-re ez a funkció nem elérhető.
Na nem baj, akkor nem mentünk dng fájlba, úgyis asszonykám használja már az 5s-t..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- RAM topik
- E-roller topik
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
- Tesla topik
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Trollok komolyan
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest