- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
Android-rol valtanek es tudni szeretnem, hogy iOS alatt elerheto e nehany Google alkalmazas, nevezetesen a Terkep, Drive, Zene?
Elore is koszonom a valszokat.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #15292 üzenetére
Amúgy tönkre lehet tenni ezt a Powerbankot, ha pl egy régebbi Nokia töltővel tölteném aminek egyik vége micro USB a másik ugye megy a konnektorba vagy semmi baja sem lesz? Magát a telefont természetesen a lighning kábellel tölteném
Csak kényelmi szempontból kérdezem, mert konnektorból egyszerűbb lenne tölteni
-
Scholes9
nagyúr
válasz
matehajagos #15289 üzenetére
Rendeltem egyet én is, 6 ezer forint volt fullos küldéssel, kíváncsi vagyok mennyi idő alatt fog megérkezni, bár nem sürgős, a nyaralás még odébb van
Alul van kupomn kód is, amivel -1000ft, bár csak vásárlás után vettem észre
Mondjuk így is jó áron van a magyarban elérhetőekhez képest...
-
akosxyz
senior tag
Napelemes powerbankot használ valaki?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Rockland #15288 üzenetére
Én is a Xiaomi 10e-est ajánlom, nem egy drága összeg (akcióba van hogy 3500Ft ugyan itt) és minőségi cucc, családon belül már mindenkinek rendeltem szinte.
-
Rockland
tag
Heló!
Tudtok nekem Iphone 5S-hez egy külső akkumlátort mutatni? (power bank)
Nincs Iphonom ezért nem tom mi az igazán jó hozzá, meg gondolom usb-vel kell visszatölteni az is h van-e h ozzá
Jöhet olyan akinek bevált, a lényeg h minimum 2szer lehessen feltölteni a telót vagy többször, az ár nem lényeges csak jó legyenKöszi előre is!
-
Pistike1985
aktív tag
Már jön lefelé a 10 beta1. Nem lehet gond belőle ha felrakom? Csináltam mentést. Az apple nem tilthat le érte vagy ilyesmi?
-
-
ERipley
tag
Este 10-kor levettem töltőről a telefont _100% (2,5-3 órát volt fenn, biztosan megvolt a teljes töltés)
Reggel 6-kor _63 %
a telefon szerint a gyári Mail alkalmazás merítette éjszaka. Az a Mail alkalmazás ami a "haszontalan" mappában csücsül és hónapok óta meg sem volt nyitva...ez mégis mi lehet?
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Kicsirics77 #15274 üzenetére
A beta 1-et én tegnap este feltettem. Eddig minden klassz. Tetszik az új controlpanel + zenelejátszó. Jó az új értesítési felület is. Akksiidőről még nem tudok nyilatkozni, telefon néha picit megreccen, de ezt betudom a beta mivoltának.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
fornettisuti #15271 üzenetére
Aláírásban mióta tilos
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77 #15272 üzenetére
ismeretlen hiba miatt a profil nem telepíthető a safarival--»»ez a hibaüzenet az ios 10 beta-hoz.
-
zola96
senior tag
válasz
fornettisuti #15271 üzenetére
Nem hirdetem. Kérdeztem mert elviszik holnap
-
zola96
senior tag
OFF AF
110.000.- iphone 6 16gb jó? 8.1-gyel. én adom el, csak úgy sajnálom....
-
Obergabor
csendes tag
Helló! Valaki leírná nekem hogyan kell frissíteni ios 10 re? van béta profilom a 9hez az működik de a 10re nem tudok rájönni :/
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Pistike1985 #15201 üzenetére
Ezt elég jól megfogalmaztad, többek között emiatt is vettem az 5S-t
-
MeSKA
aktív tag
Nektek volt már olyan, hogy a névjegyzékhez rendelt képet elfelejti időnként ? Nem mindegyiknél, random szerűen ennél annál... Hotmailből importált névjegyek, ha ez segít...
-
lindermen
senior tag
-
Drughi
addikt
válasz
BogyóBP #15260 üzenetére
Ha már z3c, de a sima z3 is ugyan az.
Nekem két i5s között volt 1hónapig z3c. Mikor megvettem (függetlenül MM-ban) külön kiemelték és megmutatták a garanciális feltételeknél, hogy a garancia nem terjed ki a beázásra.
Ennek ellenére a Sony mégis mint vízálló okostelefonként adta el.
Ha valaki van olyan hülye, hogy egy ilyen készüléket víz alatt használjon az meg is érdemli ha tönkremegy.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
BogyóBP #15260 üzenetére
Nem vízálló, a 6S jól bírja a vizet de az sem az, szóval ha egy videóban láttad hogy az iPhone-ok 15 percet kibírtak attól ezt nem kell reklámozni mert nem vízállóak. Na meg ha 15 percig bírták a nem vízálló telefonok, nem lepne meg hogy desztillált víz volt az akváriumba, nem pedig sima víz.
-
half333
őstag
válasz
univerzita #15239 üzenetére
Köszi!
-
BogyóBP
addikt
-
akosxyz
senior tag
Lezárt kijelzőnél, sosem lehet kinyomni, ha hívnak?
-
lindermen
senior tag
Sziasztok! Történt egy kis baleset, a telefonom beleesett egy tányér zöldséglevesbe. Azonnal kivettem, kikapcsolás, tok le, paprítörlővel szárazra töröltem, és kiszívogattam
a hangszórókból a folyadékot. Egy olyan szilikon tok volt rajta, melynek vannak csatlakozó dugói, tehát a jack és a lightning száraz maradt. Kb 5 órát száradt, bekapcsoltam és minden működik rajta...
Vélemény? Vigyem tisztítani? 5 hónapos a készülék, és nemrég mondtam le a készülékbiztosítást is persze. Van esetleg valaki Kecskemétről, itt van értelmes szervíz?
Köszönöm előre is!
-
Sziasztok!
Mi lehet annak az oka, hogy az oldalsó gombbal történő lenémítás után, alaphelyzetre visszaállítva a készülék továbbra sem cseng hangosan, csak az újraindítás segít?
Köszönettel:
-
vilmose33
őstag
válasz
matehajagos #15249 üzenetére
Jókat nevetek a touch mizèriàn, 5s-en is nagyon gyors, na de 6s-en tènyleg mint a villàm. Nos a hüvelyk ùjjaimat bereggeltem, ha visszont csak az idöt akkarom megnèzni a mutató ijjamat hasznàlom, amik persze nincsenek bereggelve.Szerintem pofonegyszerüen kivèdhetö,ha zavar, hogy egyböl a menübe kerüljek.
-
univerzita
addikt
válasz
realmadrid #15246 üzenetére
Nem,a ingyenes Battery Life is.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
realmadrid #15246 üzenetére
Battery Life vagy Aida64, mindkettő ingyenes.
matehajagos: Nekem sincs bajom vele, de ha az újabb modellekhez hasonlítjuk akkor bizony lassú.
-
realmadrid
aktív tag
válasz
matehajagos #15245 üzenetére
Csak fizetős progi mutatja a ciklusszámot ?
-
matehajagos
tag
-
Recipro
tag
sziasztok van 3db I5S em üveg törötten mindegyik műkszik érzékel stb... néztem aliexpressen rájuk komplett kijelzőt 6-8 ezerért ez mennyire jó?
minőségben ugyan az vagy csak egy kicsit tér el?
-
half333
őstag
Üdv! Járt már valaki így ahogyan én: újra installáltam a gépem,és az itunes-ban lévő média anyagokat el felejtettem kimenteni. Lehetséges valahogyan visszaállítani,vagy iphone-ról visszamenteni,nehogy letöröljön mindent ha most felteszem szinkronizálni pc-vel
-
kótyagos42
csendes tag
Sziasztok!
Távoli megfigyeléshez használ valaki működőképes alkalmazást?
Androidról tértem át nemrég ,egy párat már kipróbáltam de nem működik .Andriodon CMS -t használtam.
Segítséget előre is köszi! -
ntomi0730
senior tag
válasz
vilmose33 #15223 üzenetére
Sajnos nem tud magyarul. Eddig (két-három, lehet négy frissítéssel ez előttig) sem volt 100%-os magyar. De ez mostanra teljesen eltűnt (mármint a magyar nyelv). Ne keresd, mert nem tudod átállítani. Csak a nem magyar nyelven íródott dolgokat tudod lefordíttatni vele.
-
BogyóBP
addikt
Most készülök a napokban 5S-t venni ha még kapható, milyen előny és hátránya van a telónak? Jelenleg hanyas IOS nél tartunk?
-
wayne1
senior tag
Hali.
Szeretnék egy Logitech Powershell-t venni, és érdekelne azoknak a véleménye akik használnak ilyet. Pl. érdemes -e megvenni, sok játék támogatja -e. -
vilmose33
őstag
válasz
Pistike1985 #15204 üzenetére
Bent voltam az Árkádban, az Istyle-ben és a Spaceban. Az Istyle-ben azt mondták, hogy nincs Magyar nyelvű facebook hiába állítom át,a Spaceban mondták,hogy van de nem tudták átállítani. Ha van valakinek még ötlete, megköszönöm a segítségét.
-
podeeg
csendes tag
válasz
Mephistoone #15210 üzenetére
Valakinek véleménye?
-
R19
senior tag
Ezt a Nillkin tokot néztem ki. Használ valaki ilyent? Megéri az árát?
-
iTomi81
tag
Üdv mindenkinek.
Vettem egy Xiaomi MiBand-et a páromnak ajándékba hogy jelezze neki is a hívásokat emaileket viber és messenger üzeneteket. Aztán fel lett telepítve a MiFit program hozzá. Azt gondoltam hogy egyformán fog müködni a program mint nekem a samsungnal. De sajnos nem. Nem jelez semmit csak hívást. Hogyan lehet beállítani a többit?
Előre is köszönöm.4
-
Mephistoone
senior tag
Sokakat érdekel hogy rezgés nelkul ébresszen. Ezt talaltam https://discussions.apple.com/thread/5560168?tstart=0
Bocs a linkert telefonrol vagyok -
podeeg
csendes tag
Sziasztok!
Gondolom ezren kérdeztek már hasonlót,de mennyire érdemes Ebay-ről refurbished telefont venni?
Mik lehetnek a buktatók, mennyire lestrapáltak ezek?Ezt néztem ki:
Köszi!
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. 5s-t tervezek a napokban venni, egy Galaxy A5 öt váltana. Nemtudom megéri e megvenni, illetve hogy a Z3 vagy az A5 (2016) jobb vétel lehet e. Engem csak a telefon kamera része érdekel, nem az hogy mennyire gyorsan végez számítási műveleteket.
-
Noxy
veterán
válasz
Pistike1985 #15204 üzenetére
Állítsd át a telefon nyelvét angolra, majd ezután magyarra. Ha nem jön be, akkor töröld a FB app-t, majd rakd fel újra.
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok. Hogy lehet magyarrá varázsolni a Facebook appot? I5s
-
vilmose33
őstag
válasz
Pistike1985 #15201 üzenetére
Nos nekem volt egy Lenovo vibe z-m. Nem rég adtam el az egyik kollégámnak, konkrétan múlt héten. Az is egy jó két éves készülék. Teszteltük,hogy a mai játékokat illetve alkalmazásokkal,hogy bír el. A real racing3 és a mortal kombat x is simán ment vele. Snapi800-as 2gb ram van benne, döccenés nélkül megy rajta minden, Gps,net stb. Szerintem egy csúcsgép 3-4 évig simán megállja a helyét. Ma vettem i6-ot , a i5s-em mellé szerintem mindkettő még 4 év múlva is használható lesz. I4s-el is simán elvan sógornőm ,pedig az se egy mai darab, mondjuk nem játszik rajta. Egy androidos csúcs géppel is, -főleg ha Nexus-több évig is simán használható telefon marad kompromisszum nélkül. Persze ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest