- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
ugy nez ki eladom a keszuleket, mi a menete a gyari beallitas visszaallitasanak/full reset hogy az uj tulaj ujkent tudja hasznalni a keszuleket?
-
vilmose33
őstag
Sziasztok. Újra vettem egy 5s-t. Én is a 9.3.4-ről akartam érdeklődni. Akkor várok egy kicsit, hogy kinek mi a tapasztalata. SE az tényleg jó vétel ennyiért.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Nagyfejű #15596 üzenetére
9.3.3 is stabil volt, de tegnap jött ki a 9.3.4, ennek is hasonlóan jónak kell lennie, de még nincs tapasztalat.
Media Markt hivatalos viszonteladó, ezért hivatalos magyar garancia van rá, ami annyit jelent hogy hiba esetén nagy részben cserélik a készüléket, és ilyenkor a garancia is újra indul (abban az esetben ha cégre veszed nem). Viszont akkor miért nem veszel már aprón pár hónapos hibátlan SE-t? 125-ért már kapsz, 110ért nem vennék már 5S-t.
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok iphone 5s melyik a legstabilabb szoftver?Nem kizárt hogy ma veszek a médiába egy 5s-t.A média full hivatalos garival árulja a telot?nem kocsogoskodnek ha beszarik és cserélni kell?Ga
ri hogy van az iphonnal?bocs a fasz kérdéseket iphone sosem volt nekem,androidrol váltanèk ios-ra. -
FalconEye
újonc
Sziasztok!
Van egy Iphone 5s telefonom 9.3.3-as rendszerrel..Bármennyire szeretném,de az istenért sem akar működni a Személyes hotspot a gépemen (Windows 10) Minden lehetséges variációt kipróbáltam..Hiába..Egyszer hol érzékeli a gép a telefont,hol nem..Mi lehet a probléma?.. -
tomyka74
senior tag
na megizzasztottam az akksit, egy kis játék meg net,stb. mindig 27 % -nál kikapcsol a teló, és a képernyőn mutatja a szokásos jel,hogy töltőre dugjam! és mikor rádugom töltőre és bekapcsolom a telót akkor ugyan úgy 27 % -tól indul a töltés ( tehát elméletileg ennyi még maradt az akksiban ) !! akkor miért kapcsol ki, hibás az új akksi??
ui: az akksiban ugye 11 töltési ciklus van DE ezt a jelenséget csak pár napja csinálja, cirka az utolsó 2-3 töltés óta addig hibátlan volt!!!!
-
akosxyz
senior tag
válasz
Mephistoone #15582 üzenetére
+1
Én pár hónapja ruháztam be egy 5s-re. Nem azért, mert alma vagy, mert ez a csúcs. Szimplán csak azért, mert ez használható méretű nekem. Arra amire én egy telefont használok, bőségesen elég.
Nyilván mindenki más, másra használja a telefonját. Nekem is volt droidos telefonom hatalmas kijelzővel, de nem használtam ki és alig fért el a zsebemben.
Remélem azért más gyártók is készítenek majd kompakt készülékeket (Az 5" nem kompakt). Ha nem akkor szerintem ezután SE lesz majd
-
Bachi
csendes tag
válasz
Mephistoone #15582 üzenetére
Ráadásul nem kell kosárlabdázó kéz hogy átérjem a tekefont...
Asszem akkor maradok a 5s-nél
-
-
tomyka74
senior tag
üdv!
az miért van ,hogy a telóm ( 5S ) kb 45% körüli akku töltötségnél legalábbis ennyit ír a sarokban felül , kikapcsol,hogy lemerült! rádugom töltőre a töltés kb 20% - ról indul ennyit ír! nem kéne kikapcsolnia ha tényleg 20% van még de amugy is miért kapcsol ki kb 40% körül, mondván lemerült???????? ezt egymás után most csinálta másodszor!!battery life szerint 96 %-os az akksi, very good! 11 ciklusos, nemrég cseréltetem újra isamuraiban!!!!!!!
mi a gond,miért csinálja ezt??? nagyon idegesítő kezd lenni !
kezdjem home+power gombbal hátha "törli a buksijából ezt a hibát"? vagy van valami olyan progi ami megmutatja van-e cella hiba az akksiban vagy valami??????? -
Bachi
csendes tag
válasz
Mephistoone #15571 üzenetére
Köszi a választ! Es milyen volt a váltás? Mi amiben jobb, es mi amiben rosszabb, más?
-
Bachi
csendes tag
Sziasztok!
Telefon váltás előtt állok, és egyre inkább érlelődik bennem, hogy androidrol iphonre váltok. Ami elérhető számomra az a iphone 5s 16 gbos változata (új, szolgáltatótól) Mindig is tetszett az iphone, igazából 6-nal jobban bejön az 5s.
Szerintetek érdemes még 2016-ban 5s-t venni? Jön még rá frissites?
Köszönöm előre is! -
B-L-A-C-K
titán
válasz
jófejsrác #15568 üzenetére
Szolgáltatós, és kéztől vette? Ha igen akkor valószínű tiltották, ami annyit jelent hogy az eredeti tulaj nem fizette az előfizetést amihez vette a telefont, és a szolgáltató tiltotta. Ilyenkor 2 lehetőség van, vagy felkutatjátok az illetőt és befizetteti vele a számlát, és utána is fogja fizetni szépen, csak ez ugye elég valószínűtlen hogy kivitelezhető... A másik pedig az alaplap csere mert javítani ezt nem lehet, mivel tiltás van rajta, vagy ugye mint mondták kap egy új telefont. Így alkatrészbe tudja eladni max ha jó állapotban van, kb ~40 ezret ér, egy használt független i6 meg ~105 ezer, szóval jobban jár ha kicserélteti ott 50-ért.
Viszont ha nem tiltásról van szó, akkor csak szervizes tudja megmondani hogy javítható e, ha ők azt mondták csak csere 50-ért, akkor lehet érdemes még megnézetni azért mással is.
-
jófejsrác
senior tag
Sziasztok,
egyik munkatársamnak a telefonja bedöglött (iphone 6). Hibajelenség: nem talál hálózatot. Elvitte a Telekom Trade Kft-be ahol mondták neki, hogy 50 ezer ftért tudnak neki másikat adni, de ezt már nem lehet megjavítani.
Igaz lehet ez? Vagy tudtok megfelelő szakszervízt? Garancia már nincsen rá
Köszi
-
MauroN
tag
A fényképeket mi alapján rendezi az IOS? Van egy pucér nénis photosettem,
melyen a fájlok nevei emelkedő számsorrendbe vannak téve, de itt mégis össze-vissza rakja be.
-
bigdady
nagyúr
válasz
fornettisuti #15562 üzenetére
Sehol nem adom meg a számom marketing célra. Nem is hív senki...
-
Noxy
veterán
válasz
fornettisuti #15562 üzenetére
-
Noxy
veterán
válasz
fornettisuti #15559 üzenetére
Az alma nem akarja ezt megoldani, de JB-l a Cydia igen. (Itt sem ingyenes kb 4$ az iBlockList tweak. Ebben azt tiltasz, meg úgy ahogy akarod.)
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #15559 üzenetére
Csak adott kontaktok tiltását találtam, ismeretlen hívóét nem.
-
fornettisuti
veterán
a beta-ban van már rejtett számról bejövő hívás (pl. telemarketing) tiltása vagy ez akkora feature, hogy az alma nem tudja megoldani?
-
-
törölt tag
Felteszem én is a cégesre kipróbálni a public betat.
OTA csak beta2 jön épp.
iTunes-ön keresztül le fog jönni a beta4, vagy az csak dev account-tal van? -
MeSKA
aktív tag
Megjelent az új rendszer, a 9.3.3. Van valakinek valamilyen észrevétele? Érdemes feltenni?
-
matehajagos
tag
Megneztem, mintha nekem is kicsit mozogna a jobb felso sarokban. Okoz ez valami problemat a kesobbiekben? Nincs már gari a telefonra azért kérdezem.
-
Ufff
senior tag
Sziasztok!
Van egy 5S-em, aminek a kijelzője a szokott helyen elvált a kerettől. Hova érdemes vinni gariztatni? Az is jó, ha a helyszínen megjavítják, nem a cserére hajtok! Ha cserélik, akkor viszont jó lenne rá az egy év gari. -
MauroN
tag
Ez a beépített térkép hogy működik? Mert néha amikor bekapcsolom a wifit, akkor az értesítésekbe megjelenik, hogy 16 percre vagyok ettől: és akkor egy cím, ahova sűrűn járok, vagy melóhelyem. De sose használtam még ezt a térképet. Ahova sűrűn járok, azt megjegyzi, és néha feldobja?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Dawide@axele #15537 üzenetére
SE hosszútávra jobb befektetés, már csak ha azt nézzük hogy 2 év múlva ~70-ért még el tudod adni, illetve ugye még ott a jóval gyorsabb hardver is.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Dawide@axele #15535 üzenetére
Érdemes, de ha kapod nem mind1?
Amúgy húgomnak nemrég vettem, feleségem is ilyet használ, és aki tesztelte már a Béta iOS 10-et rajta azt mondja elég jó, szóval még az iOS 10 is biztos szépen fog futni rajta.
-
Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes még ilyen telót venni?A szolgáltatótol kapnám ajándékba,Az Ios10 fog még rajta futni rendesen?Nem játékra kellene hanem telefonálni és böngészni! -
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Valaki le tudná írni röviden, hogyan tudok mentést csinálni 5s-ről, hogy ha lassulna az új SW verziókkal visszatérhessek régire?
Köszönöm.
-
half333
őstag
Üdv! Hogyan lehet FB alatt kikapcsolni h a videókat ne játsza le automatikusan?
-
törölt tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Pjaard #15515 üzenetére
Ez felhasználó függő, akik ezen élnek persze hogy nem tud 2x többet tényleges használat alatt, ez nem is vitás. Meg ha játszol eleve ez is hamar lemerül, én egy átlag felhasználónak tartom magam, használok mindent szinte rajta, de természeten úgy hogy van mellette gép is, így nekem 2x jobban bírta mint az 5S, és ilyen "átlag" felhasználás mellett ezt már többen megerősítették.
-
Pjaard
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #15513 üzenetére
Akkor nalad nagyon extra jo akku lehetett benne. Biztosan mondom, hogy NEM birja 2x tovabb, mint egy mezei 5s. Se nekem, se baratnomnek nincs szamitogepunk. Telon elunk. Viber, fb, messenger, safari, spotify, imessege. Ezeket hasznaljuk. Talan, o meg egy kicsit tobbet olvassa a i betus hirportalt, az appal. Es kb. ugyan azzal a hasznalattal az o SE telefonja max. 30 szazalekkal birta tovabb.
De mondom, mi ezen elunk. De azt kizartnak tartom, hogy amire Mi hasznaljuk azzal a hasznalattal 2x jobb lenne az SE akksija
Sot, meg az iOS se gyorsabb rajta. Multitasking is csak annal elvez nagy szerepet, aki lusta bezarogatni a hatterben levo dolgokat. Kamera hangyanyit jobb, ez teny. De az 5s mellett ez a SE egy parasztvakitas, SE tobb, SE kevesebb.
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
Lehet ciki de mondja mar meg nekem vki,hogy az appstore-ba, hogy tudok felvenni alkalmazasokat a kedvencek koze?😳
...illetve a beepitett mobil adathasznalat szamlalonal lehet e allitani fordulonapot?
-
mpv
aktív tag
Boccs,nem szürkét akartam,hanem ezüstöt. Megvettem az utolót az euronicsba a sugàrba.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
senior69 #15499 üzenetére
Igen az eredetibe az volt ne adjon ki 200 ezret egy telefonért az ember mert itt az 5S, erre írtam én 110ért tud venni viszont már SE-t akár, ami garis, 2GB memóriája van, és ami a legkényelmesebb üzemidőben 2x jobb. Használt 5S-t is megéri venni még most is, de újonnan 110 ezreket biztos nem adnék már érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Béta iOS-t használók topikja
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest