Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
Tegnap úgy döntöttem, hogy nagyobb tárhelyre váltok az iCloud-ot illetően.
Pontosan nem tudtam, mi a menete, csak a fotók böngészésénél alul írta, hogy már nem tud szinkronizálni, mivel megtelt az 5 GB.Ott ráböktem, hogy nagyobb csomagra váltás, végigment, bankkártya adatok, etc. Jött egy SMS, hogy levont 1,98 eurot. Mondom oké, valamint elbaxtam, 2x vonta le. Nézem a tárhely mérete nem nőtt, ugyanúgy 5 GB.
PC-n rákerestem az Apple oldalán, ott látom, hogy az iCloud tárhely menüjében kell váltani, ott egyúttal átirányít a fizetési oldalra (ugyanúgy, mint a fenti procedúra kapcsán)
Így is történt, levonta a 0,99 eurót, beállította az 50 gigás tárhelyet, továbbá kaptam egy számlát is erre vonatkozóan mailen.
Kérdésem, az első 2x0,99 eurós díj az figyelembe vételre kerül a kövi hónapokban, vagy megy a vakok és gyengénlátók javára?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest