- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tiger. #14599 üzenetére
Ez a gyenge wifi jelet már többször írtad, attól hogy gyenge a wifi jel te nem fogod észrevenni hogy ennyivel jobban eszi telefont, szóval erre a hülyeségre ne alapozz. Lényeg a lényeg ha használod a telefont merül, úgy mint mindenki másnál, az ilyen nem nyúlok a telefonhoz és lefotózom mit bírt nekem már nagyon unalmas, és semmi értelme szerintem.
-
senior69
tag
Üdv Mindenkinek! 2 hete boldog tulaja vagyok én is egy 5S-nek☺️😎
-
Kulbi
aktív tag
Használ esetleg valaki Synology Photo station-t és DS Photo photo backup funkciót iPhone telefonon? Nekem nem menti le a képeket magától csak ha elindítom? A geo azonosítás be van kapcsolva. Köszönöm
-
Mattb
senior tag
válasz
Hardver Arc #14584 üzenetére
"esetleg lehet volna drágábban igényesebb áltlátszó tokok?"
Itt rátapintottál a lényegre. De szerintem ez mindennel így van. Vannak nagyon jó kidolgozásúak, kicsit drágábbak pont ezért. A Nilkin tokokat szokták dicsérni. Olcsó, jó...Ebay vagy Alli.
-
Hardver Arc
senior tag
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Hardver Arc #14578 üzenetére
Nincs teljesen egy síkban a hátlap, így az üvegfólia felejtős, max 3 részes sima fólia ami még normálisan ott tud maradni.
-
Diokhan
addikt
válasz
Soha nem jutna eszembe fém hátlapra üveg fóliát tenni. Inkább egy szolid szilikon tok...!
-
fornettisuti
veterán
válasz
tegnap frissitettem, nekem kell par nap, hogy tudjam hany a mennyi.
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
valakinek valami tapasztalata az uj frissitéssel? üzemidő ilyesmi?!A másik hogy venni akartam üveg foliát a telora főlleg hátulra mert az karcolodik az üveg a legjobban és sok helyen csak előlre volt.. kérdeztem a telefonost hogy miért nem lehet kapni csak hátulra külön?
azt mondta azért mert a fém hátlap miatt nem ragad rá normálisan az üvegfolia... ez mennyire fedi a valóságot? valakinek tapasztalat?
jah és neten meg láttam olyat hogy elöl hátul egy csomagban..
érdemes megvenni a csomag szetett? -
Ufff
senior tag
válasz
ERipley #14564 üzenetére
Ha megkopik, elég gagyi hatást kelt. A bőr igazából olyan vékony rajta, hogy szinte átlátszik! Ennyit nem ér ez a tok, az tuti! Viszont ha veszel, csak feketét vegyél, a többin nagyon látszik, ha kopik (kb. 2 hét alatt jelentős a változás)!
Nekem van kettő, mindkettő eltörött a jack aljzatnál, az egyik még a töltő aljzatnál is. Viszont most egy nillkint használok, a 0,6 mm-es füst színű TPU-t, eddig teljesen pozitív a tapasztalatom vele! -
norbiv8
tag
Sziasztok, hogyan tudom beállítani a 16:9-es képarányt a fényképezőgéphez?
-
Dovloran
senior tag
válasz
fornettisuti #14570 üzenetére
Elmentem, mert visszautasították a javítást. Majd máskor próbálkozom vele.
-
Tel Chi
tag
Egyre jobban parázok én is emiatt a kijelző probléma miatt!
Bár nekem még csak 2 hetes a telóm bármikor kijöhet nálam is az a probléma!
Gondolom az SE-nél is fennáll ez a probléma, hiszen az 5s tokjába szerelték!
Vagy már gondoltak erre a problémára?? -
Dovloran
senior tag
válasz
fornettisuti #14559 üzenetére
Nekem rohadtul nem cserélték ki és nem is csináltak vele semmit így az iStyle-t ebből a szempontból nem tudom ajánlani neked. (ugyan ezzel a "kellemetlenséggel")
-
Tel Chi
tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik egy csengőhang és szeretném tudni, hogy ki(k) az előadók, melyik együttes, hacsak nem kimondottan csengőhangnak írták és kész.
http://www.zedge.net/ringtone/1241083/
-
SANYA28
tag
Nem tudom, én nem ragasztottam. Üveghez kell műanyagot ragasztani, olyat keress. És ne legyen nagyon folyos, nehogy más is ragadjon aminek nem kéne.
-
SANYA28
tag
válasz
half333 #14562 üzenetére
Szia! Én nemrég cseréltem kijelzőt, akkut, fényérzékelő szenzort. Nem nagy dolog szerintem, kis érzékkel videó alapján meg lehet csinálni. Ragasztás is jó lehet
Viszont kell hozzá speciális kis szerszám, hogy szét tudd szedni, amit az új kijelzőhöz adnak, de ha csak ragasztasz akkor arra készülni kell.
-
half333
őstag
Üdv! Valaki próbált már házilag kicserélni pl.:kijelzőt,hátlapot youtube segitségével? A kijelzőm jobb oldalán elengedte kicsit a ragasztó. Drága lehet orvosolni? Garancia nélkül.
-
ERipley
tag
hali!
Használ valaki ilyen tokot?
http://www.apple.com/hu/shop/product/MMHH2ZM/A/iphone-se-b%C5%91rtok-fekete?fnode=99&fs=f%3Diphone5s%26fh%3D458b%252B3ea8És ha igen, milyen benne nyomogatni a gombokat? (pl. ki-be kapcs. mennyire érzékeny, nehéz-e benyomni?)
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
fornettisuti #14557 üzenetére
Küld fel valamelyik hivatalos szervizbe.
-
fornettisuti
veterán
van egy porszem a kamera resznel belulrol ( mikroszkoppal is megvizsgalva) ez nulla perces dobozbol kibontas ota jelen van. fenykepen csak akkor jelenik meg az elkeszult kepen ha bizonyos szogbol erkezik ra a feny. decemberben aktivaltam a keszuleket. videki vagyok hova erdemes fordulnom ezzel a "gyari" hibaval?
-
half333
őstag
értem. de nem rosszabb? amúgy a másik észrevételem,a térerő kézben tartva 3 max 5 (pont),nincs maxon. ez normális?
-
half333
őstag
Üdv! Valaki frissített 9.3.2-re? Megéri,vagy maradjak a 9.3.1-nél? (nem akarok úgy járni mint a 4s-emnél,azt hittem jobb lesz, de egyre lassabb lett a frissítésektől)
-
norbiv8
tag
válasz
B-L-A-C-K #14541 üzenetére
Betartották a törvényi kötelezettségüket, ezért hálásnak kell lennem? Szerintem igen is jó ha bekerül ilyen infó is a fórumba, hogy aki olvas vásárlás előtt az tényleg tiszta képet kapjon a kiszemelt készülékről/szolgáltatóról. Ha hallgatunk mint a jól nevelt bárányok, akkor hova jutunk?
-
Summer Boy
csendes tag
válasz
Diokhan #14547 üzenetére
És szerinted mit kéne csinálniuk a 14 napos elállás jogán visszavitt készülékekkel? Nyilván nem fogják kidobni, pénzük áll benne. Legyünk őszinték, te sem dobnád ki. Az már más kérdés, hogy mint vevő én is elvárom, hogy ami originál, az valóban bontatlan legyen... Ez egy szép kis ördögi kör. Na ennek ismeretében űzzön sportot bárki is abból, hogy kipróbálgatás címén rendelget, hogy aztán úgyis visszavihetem 14 napon belül. Valójában nem erre találták ki ezt a lehetőséget. De sokan kihasználják. Mondjuk a jogszabályban az is benne van, hogy a forgalmazó csak akkor köteles visszavenni a terméket, ha az hibátlan, sértetlen csomagolásban van és minden tartozéka megvan. De amit így visszavesznek (egyébként tömegesen) azt utána újra értékesíteni is fogják, hiszen az készlet, pénzük áll benne. Gondolj bele csak abba, hogy pl karácsony utáni napokban mekkora sorok szoktak kígyózni az ilyen üzletek vevőszolgálatán... (kettőt kaptunk, nem tetszik, mégsem kell féle kifogásokkal)
-
roland091
senior tag
tegnap volt szó erről a kijelzőt elengedő ragasztásról a kérdésem a következő lenne, holnap vinném be és mire lehet ilyenkor számítani ha jól tudom a telefonon kívül mást nem kell vigyek, a másik h ott kell hagyni javítják vagy kapok másikat ? előre is köszönöm
-
Diokhan
addikt
válasz
Summer Boy #14546 üzenetére
Azért ez kicsit durva es nem azért mert ez ilyen drága telefon, mert bármennyit fizet érte az ember, akkor is megvette, használni akarja, hanem mert mennyire pofátlan már ez az egész...!
-
Summer Boy
csendes tag
válasz
norbiv8 #14540 üzenetére
Csak halkan kérdezem, hogy szerintetek mégis mit csinálnak (nem csak a MM-ban) az online megvásárolt és 14 napon belül visszavitt termékekkel? Bizony-bizony. Átnézik, szépen visszacsomagolják és zsugorfóliázzák. Igen, minden MM-ban ott van a fóliázó gép a raktárban a raffiázó gép mellett.
Ez persze nem jelenti azt, hogy hibás vagy mint jelen esetben, sérült készüléket eladhatnának. Nyilván nem nézték át rendesen visszavételkor. De legalább elismerték, hogy hibás és nem próbálták rád fogni, hogy te törted összeSzóval ez a hátulütője a 14 napos elállási jognak. Arról már nem is beszélve, hogy a MM-ban saját akciójuk keretében bizonyos feltételekkel 60 napos visszavásárlási garanciát adnak. (...) Pár éve én az ED-ban vettem olyan "originál" telefont amiben híváslista, kontaktok és privát fényképek voltak. Mikor visszavittem kicsit pislogtak az eladók, de egy percig sem hitetlenkedtek és látszólag nem voltak meglepődve. Inkább csak azon, hogy ezt mennyire "alaposan" nézték át újracsomagolás előtt a kollégák.
-
niiks
csendes tag
Sziasztok! Én is elmesélem a történetemet. Pénteken az egyik budapesti MM-ben páromnak vettünk egy 5S-t. Amit először adtak fóliázott terméket, átnéztem és a hátán az alumínium része ponthibás volt. Így kértem egy másik készüléket. Másnap egy másik MM-ben magamnak is vettem egy 5S-t. Ott fizetés előtt mutatta meg a készüléket az eladó, hogy nézzem meg megfelel-e. Itt egyik termék doboza sem volt lefóliázva. Azt mondták, hogy náluk ez így szokás, hogy átvételnél mindig kibontják és leellenőrizzék a terméket. Én ezt kicsit furcsáltam. Az első készülék szintén ponthibás volt a hátlapján. Újat kértem. Azzal látszatra nem volt gond. Megvettem. Otthon beüzemeltem a telefont, minden ment simán. Elkezdtem az ujjlenyomat olvasó beállítását. Itt jött elő a probléma. Nem működött. Vissza az MM-be. Elmondtam a problémámat, a szervizes srác rögtön mondta, hogy ez csere lesz. Kérdeztem, hogy sok probléma van mostanában az 5S-sel? Habozás nélkül válaszolta, hogy igen. Valószínűleg a "megmaradt" teremékeket söpri ki a gyár... Ott helyben az új telefont beállítottam, hogy minden megy-e. Szerencsére ment. Utána a papírmunka... (azt már nem is fejtem ki, hogy hányszor küldtek el az üzlet egyik feléből a másikba, hogy sikerüljön sztornózniuk a rossz telefont...)
Azóta eddig rendben működött a telefonom. Ma délután elsötétült a kijelző. A töltöttség rendben volt. A home és a bekapcsoló gombra nem reagált. Az újraindítás oldotta meg a problémát... Nem tudom mit gondoljak, de csalódott vagyok, hogy megvettem életem első prémium telefonját, és ilyen rosszak az első tapasztalatok. Lehet én voltam szerencsétlen? A készülék nagyon tetszik, mindenkinek ajánlom (ezen az áron jó vétel), bízok benne, hogy a jövőben nem lesz vele több gondom. Üdv! -
norbi642
tag
Sziasztok!uj vagyok még iphone ban most vettem egy 5s t és azt a hibát vettem észre hogy telefonhvásoknál a másik fél nem hall engem!szerintetek mi lehet a hiba?tegnap jött egy ios frissítés és azóta van gond,lehet összefüggésben ezzel?Válaszotokat előre is köszi
-
norbiv8
tag
válasz
B-L-A-C-K #14539 üzenetére
Igazából az a bajom hogy veszek egy nem olcsó készüléket és kapok egy hibásat. Elmászkáltam a délutánomat, hogy legyen egy látszólag hibátlan darab. A dolgot azért tettem fel ide, hogy kikérjem a nagyérdemű véleményét, mert szerintem ez nem frankó, hogy egy állítólag prémium gyártó ilyen minőséggel örvendeztessen meg és mivel az MM-ban kicsit furcsa volt számomra amit a két alkalmazott párbeszédéből hallottam ezért felvetődött bennem, hogy van egy kis simli a dologban.
És hogy ne kanyarodjak el a témától teljesen: miért lehet az, hogy nem szinkronizálja fel a telefon a képeket az icloud-ba? Beállításoknál be van kapcsolva.
-
MeSKA
aktív tag
Sziasztok! Kérlek segítsetek, sürgős lenne. Létezik használható offline navigáció alkalmazás Iphone-ra?
-
Tel Chi
tag
Mindenkitől elnézést kérek aki esetleg magára vette a tréfámat a kijelző hibát illetően!
Ez csak egy ártatlan tréfa, nem célozva senkinek sem!!Engem is megenne a fenedékesség, ha ilyen hibám lenne!
Nekem is áll a zászló sajnos! még csak két hetes a telóm!Nagyon tetszik ez a telefon, de ha van lehetőségem egy SE-t venni akkor azért élnék a lehetőséggel!
-
norbiv8
tag
válasz
B-L-A-C-K #14512 üzenetére
Megnéztem a hibás készülék és a helyette kapott készülék garancia ideje stimmel. De ha az applenél csere készüléket kapok, amit már korábban írták, hogy újracsomagolt készülék, akkor ott is rendben lesz a garancia nem? Szóval abból nem látom igazából, hogy újracsomagolt vagy sem.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tel Chi #14523 üzenetére
Úgy az nem lesz jó, ha megmarad minden rajta (képek/videók fiókokon kívül) akkor minden egyes app frissítésnél (amit rajta ahgytál) a te apple ID-det fogja kérni (nem az övét). Így egy teljes visszaállítással kell neki oda adni, és csinálni egy saját Apple ID-t neki, amivel azt tölt le majd amit akar.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tel Chi #14517 üzenetére
"Akkor az ujjlenyomatokat törölni, kódot törölni, saját ID-ket, fiókot törölni. Ennyi elég?"
Nem így kell. Ennyit kell csinálni:
iCloudba elsőnek a keresést kapcsold ki ha be van:
Beállítások -> iCloud -> iPhone keresés -> ki
(ez azért kell mert ha nem kapcsolod ki visszaállítás után csak úgy tudod újra használni ha megadod az előtte használt Apple ID-t, és jelszót).Majd teljes visszaállítás:
Beállítások -> Általános -> Visszaállítás (legalul) -> Összes tartalom, beállítás törlése
"Az új telómat pedig a saját fiókommal használva a felhőcskéből mindent vissza tudok tenni rá?"
Ha be volt az iCloud mentésed kapcsolva akkor igen így visszatudod majd tölteni.
-
Tel Chi
tag
válasz
B-L-A-C-K #14516 üzenetére
Előre is köszönöm és azt is hogy veszed a lapot!
Szóval így előre is az van, hogy a telómat a jelenlegi s5-et egy barátom veszi meg tőlem. Ennek örülök, mert szeretem a telefonjaimat amiket eladok "jó helyen tudni".
De ő szeretné, ha minden kép, videó, zene, játék, beállítás /természetesen kontaktok, személyes cuccok nem/ rajta maradna.Akkor az ujjlenyomatokat törölni, kódot törölni, saját ID-ket, fiókot törölni. Ennyi elég?
Az új telómat pedig a saját fiókommal használva a felhőcskéből mindent vissza tudok tenni rá?
-
Tel Chi
tag
Szia mindenki!!
Lassan átpártolok az SE topicra legallább is remélem!!
Egyenlőre nincs sehol sem SE 64Gb space gray /astro szürke/iStyl-ban is megrendeltem a extreme digital-ban is!
Érdekes ez a garancia dolog, de szerintem csak Mo-on, mert itt vannak ilyen sutaságok!
Szóval a ED-ben a gyári 1 éves gari mellett, lehet vásárolni hozzá garanciát!
Az iStyl-ban 1 év után a blokkal be kell menni /ha addig valami szervíz móka miatt nem indult újra az 1 éves gari/ és adják rá a további 1 évet!Hozzáteszem totál ugyan annyiba kerül a két helyen a készülék, 198.000 huf!
Ezek után nem kérdéses, hogy honnan fogom megvásárolni?
Igen az ED-ben!
-
norbiv8
tag
Sziasztok! Nulla perces 5S hátsó kameráján ezt látom. Hogy jöhet ez így ki a gyárból? Ugye sehogy. Legalábbis ezt én így gondolom. MM-ban vásárolt készülék, visszavittem és átadáskor egy furcsa kérdése volt a technikai munkatársnak az ügyfsz. kolléganőjétől, amit nem értettem teljesen de valami ilyesmi volt: "Ez a ..... való?" ..... helyén a konzum szó vagy ilyesmi hangzott el. Ugye nem meri megtenni az MM hogy újracsomagolt készüléket újként árul (bár akciósan)??? Mi a véleményetek?
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Adott egy 5S, kb 2 hónapos. Otthoni wifire az istenért nem akar kapcsolódni. Pár napja még jó volt. Más hálózaton müxik és, más eszköz is csatlakozik az otthonira. Hálózati beállításokat alaphelyzetbe állítottuk ahogy a support oldal írja de így sem jó.
Esetleg egyéb ötlet?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gaberiellb #14504 üzenetére
Az szép 10 ezer egy keret cseréért, abból már komplett kijelzőt veszel, egy keret meg ~300Ft, a belerakása meg nem nagy tudomány, youtube videók alapján lehet puskázni.
half333: Komplett vázat kell venni, keresd fagyalllo-t aprón, ő jó áron dolgozik, ha jól rémlik valami 11 ezerért cseréli garanciával.
-
half333
őstag
sziasztok! mennyibe kerül kb a hátlap kicserélése?
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
roland091 #14498 üzenetére
Sajna nálam is ez van kb 3 hónapja, és egyre rosszabb. Folyamatosan engedi el a ragasztó, ugyanis a keretre van ragasztva a kijelző, és azt mondják akár a hő hatás ezt eredményezi, itt szegeden keret cserével oldják meg tízezer forintért, persze ez azoknak megoldás mint nekem akinek már hello garancia...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest