- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
Nektek melyik üvegfólia vált be a hátlapra? Tudtok esetleg linket adni? ebay-en van egy rakás, de nem tudom melyik lehet jó. Vagy tök mindegy, mindegyik egykaptafa?
-
B-L-A-C-K
titán
-
jgyuri21
csendes tag
Sziasztok. Napokban vettem svajcban egy 5s t. A bajom az vele h egy ido utan ha megizzad az ujjam elkezd magatol potyogni illetve ha lezarom es tisztara torlom a kijelzot fel se tudom oldani. Nem reagal semmire. Ujrainditas sem segit. Uvegfolia van rajt. Ez kijelzo hiba lehet? Vagy ennyire erzekeny az ujlenyomatra? Koszonom
-
MauroN
tag
Azt hogy tudom beállítani, hogy ha megjelenik új IOS verzió, azt ne töltse le és ne telepítse?
-
half333
őstag
Üdv! Használ valaki külső memóriát (főleg olyan érdekelne mint pl.:az iflash a lényeg h lehessen tenni bele microSD-t)? Mik a tapasztalatok? Mindent lehet áthelyezni vagy csak média tartalmakat?
-
ERipley
tag
Üdv!
A Fotók alkalmazásból hogyan lehet üres albumot törölni? A képeket törlöm, de az albumok ott maradnak 0 tartalommal. Szerkesztésnél csak képet tudok hozzáadni. -
Tel Chi
tag
Jó reggelt mindenkinek!
Köszönöm a tanácsokat!A Z3c topikon beírtam a kérésemet és emailben megkaptam a telefon összes ébresztőhangját!
Amelyik kellett, már a telómon funkcionál!
-
Scholes9
nagyúr
válasz
bjergerking #14781 üzenetére
Én is hasonlóan remélem h az iOS 10 is még remek lesz 5S-re is. Ha pont olyan fürgén működik majd mint a mostani legfrissebb akkor nem lesz okom panaszra
-
Dovloran
senior tag
-
half333
őstag
-
Vinous_89
tag
Sziasztok!
Lehet hogy beruháznék egy 5s készülékre, most van abban az árkategóriában, amit megengedhetek magamnak.
Kérdésem lenne, hogy ha a készülék megvételét követően azonnal frissíteném a legújabb ios-re, akkor mennyire lesz használható a készülék (lassulás, fagyás stb)? -
Mattb
senior tag
Hol tudom azt beállítani, hogy zár képernyőnél semmilyen értesítésre ne keljen fel a kijelző? Csak prüttyögjön a telefon? Sima értesítések menüpontban kell egyesével?
Szerk: Miért van, hogy mostanában nem jelennek meg amúgy pl a messenger értesítések fent a sávon? Másnak is van ilyen?
-
tomyka74
senior tag
üdv!
" érdekes " kérdés! olyan app ami a kijelzőt tuningolja van ios-ra? kontraszt,színtelítetség ilyenek a szokásos!
szívesen megnéznék egy ilyet, mit hoz ki a kijelzőből, ha létezik!! -
Tel Chi
tag
Szia mindenki!!
Volt nekem egy Z3 compact telóm és annak a gyári ébresztő hangja kellene, ha vakaki tudna benne segíteni nagyon megköszönném, mert nekem az nagyon tetszik!
Lehet, hogy a Z1c-nek is aza hangja!
-
vfeco
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek szabad innen rendelni készüléket?
[link]Gondolom a garancia lehet nehézkes, de azon kívül egyéb kockázat? Néztem feedbacket eladóról termékről, látszólag okés.
-
half333
őstag
Üdv! Olyan kérdésem lenne h,az itunes-al készített mentést,ami a pc-n található,lementem,pl.: felhőbe,és mondjuk frissítek a következő ios-re,majd ha jön,és nem tetszik vagy tele lesz hibákkal,és ugye csak egy bizonyos ideig engedi az Apple a vissza frissítést,de mivel nekem meglenne a régebbi,és visszamásolnám a gépre,akkor lehetséges lenne visszafrissíteni így?
-
Gaberiellb
senior tag
Sziasztok! Gondoltam írok egy kis élménybeszámolót a kijelző mozgás és szervizelésével kapcsolatban! Szegedi vagyok, itt van egy csak IPhonokkal foglalkozó szervíz, nois nekik volt egy ajánlatuk ami a következő volt: 1 hét alatt készül el, mivel felküldik Pestre, kereteztetni a telefont, és az nagyon speciális dolog
Találtam egy szervizt minap, teljesen véletlenül egy bevásárló központban. Bevittem, gondoltam rákérdezek. Azt mondta a srác, igen valóban újra kell kereteztetni, 2000-ft-ért tudják megcsinálni! Hát mondom, legyen, kíváncsi leszek, már csak az ár miatt is kicsit hitetlen voltam. Tegnap lett kész, elmentem, és sajnos nem lett teljesen tökéletes, jobb oldalt nyomkodni lehetett a kijelző sarkát. Ott is hagytam, most lett kész kb 2 órája, és most már olyan mint régen. Meg se moccan. Remélem tartós lesz... -
zola96
senior tag
SRy for off. de hátha. Új kártyát kaptam otp-től. PayPal-hoz istenért nem tudom hozzáadni, mert a lejárati dátumnál nem engedi berini, hogy 20. Tehát 04/2 engedi. de utána semmit se tudok csinálni ?! 21,et enged mindent enged de 20-at nem. de 04et meg betudom irni... beilleszteni se tudom...
-
danilla
őstag
válasz
galmat #14752 üzenetére
Én a WP-s vonalat a WP7 megjelenése óta erősítettem, de nekem az app támogatással soha nem volt gondom, amire szükségem volt az mind megvolt azon a platformon is. Sőt a WP-s kezelőfelület tetszik nekem a legjobban. Nálam akkor jött el a vég, amikor a Lumia 820 után nem volt "kis" méretű, minőségi kijelzővel szerelt WP-s mobil.
A kedvenc wp-s készülékem az első volt, a Samsung Omnia 7
Éppen ezért kimondottan örülök annak, hogy az apple nem nyírta ki a 4"-os vonalat, így az 5S után is van amire tudok majd váltani, az SE személyében.
-
wayne1
senior tag
Hali
Lenne egy kérdésem. Tudna valaki ajánlani egy olyan smartband-ot ami biztos, hogy működik IOS alatt? Nincs nagy elvárásom, legyen kijelzője, lépésszámlálás, alvás monitorozás, híváskijelzés, esetleg még 1-2 app értesítésének kijelzése (FB,Messenger...stb.)
Találtam neten 1-2 fajtát de azoknál azt írják, hogy IOS 9 alatt már nem működnek ezek a funkciók. -
Scholes9
nagyúr
"Jöttünk" páran ezek szerint Lumia-ról
-
MeSKA
aktív tag
válasz
alessandro9 #14743 üzenetére
Én is lumiaról váltottam. A onedriveot letöltöttem és oda is fel tudja tölteni a képeket, de tudtommal csak manuálisan és egyesével.
-
half333
őstag
válasz
alessandro9 #14743 üzenetére
Én Lumia L925-ről költözöm át, és az lenne a kérdésem, hogy a névjegyeket hogyan tudom átvinni az új készülékre?! - ha a microsoft fiókodba elmentetted a névjegyeket,akkor : beállítások: mail, kontaktok, naptárak: fiók hozzáadása,és itt be kell majd jelölni a kontaktokat is,akkor azokat lementi.
3.Olvasom a fórumot már több hete, azt látom, hogy az sms-ek átvitele nem megoldható - bár ha azóta ez változott, és van ezzel kapcsolatban valakinek tippje, annak örülnék
- viszont ami még érdekelne, hogy van olyan lehetőség, hogy a onedrive-ba mentsem a képeket, mert ugye adott a microsoft fiók
- [link] - esetleg próbálkozz ezzel.
4.Vagy jobb, "modernebb" az apple saját megoldása az icloud révén?
És ha a google fotókba szeretnék feltölteni, akkor létre kell hozni hozzá egy fiókot? (Elnézést a mások számára egyszerűnek tűnő kérdésekért, de viszonylag új vagyok apple-ék- nekem ez már 4.-ik iphone,de sokminden nem egyértelmű még most sem,ezért használom sokszok a google-t,vagy ezt a fórumot. én nem használok icloud-ot,ott a dropbox,box,google drive,és felesleges 1 dollárt fizetned a tárhelyért,mert össz vissz ennyi tárhely közül csak lesz 30 gigád,vagy ha nem elég,ott van az icloud,vagy külső tárhely.
-
alessandro9
csendes tag
Sziasztok!
Testvéremmel vettünk az MM-ben két iphone 5s-t, két év teljeskörű biztosítással
1.Azt szeretném kérdezni, hogy akinek van tapasztalata, valamely kár esetén(leejtés, törés) újraindul az 1 éves apple garancia, vagy ebben az esetben nem érvényes..?!
2.És javítani az MM "saját" hatáskörben csinálja, vagy valamelyik hivatalos apple szervíz által...Én Lumia L925-ről költözöm át, és az lenne a kérdésem, hogy a névjegyeket hogyan tudom átvinni az új készülékre?!
3.Olvasom a fórumot már több hete, azt látom, hogy az sms-ek átvitele nem megoldható - bár ha azóta ez változott, és van ezzel kapcsolatban valakinek tippje, annak örülnék
- viszont ami még érdekelne, hogy van olyan lehetőség, hogy a onedrive-ba mentsem a képeket, mert ugye adott a microsoft fiók
4.Vagy jobb, "modernebb" az apple saját megoldása az icloud révén?
És ha a google fotókba szeretnék feltölteni, akkor létre kell hozni hozzá egy fiókot? (Elnézést a mások számára egyszerűnek tűnő kérdésekért, de viszonylag új vagyok apple-ék5. Valamint olvastam, hogy havi 1$-ért lehet vásárolni plusz 30GB tárhelyet, ez hogyan működik?
Köszönöm a válaszokat előre is, mindenki használja a készülékét megelégedettséggel!
-
-
danilla
őstag
válasz
takacsbotond #14738 üzenetére
Vannak funkciók amik a 32 bites procival nem elérhetőek, mint például a nightshift. (az iphone 5-ben is 1gb ram van) Nekem 5 volt az 5s előtt, a lényegi különbség az ujjlenyomat olvasó.
-
MeSKA
aktív tag
Hogy lehet a fényképeket rá másolni a PC-te? Rádugom, megnyílik az iTunes (ott nem látom a fotóimat), kilépve a programból meg nem csinál semmit. Van valami ötlet? Ezen szenvedek már egy pár napja... Kérlek segítsetek
-
B-L-A-C-K
titán
-
ERipley
tag
Üdv!
Nem fogadott hívásokra/emlékeztetőkre figyelmeztető app található az Appstore-ban? (pl. beállított időközönként jelez /hang és vagy kijelző/)
Vagy: olyan fórum ahol kifejezetten az alkalmazásokkal küzdenek? A problémáim zöme nem az 5s-hez kötődnek, hanem az iOS-hoz.A telefon nagyon király, egyáltalán nem bántam meg, de az oprendszer nem a barátom.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
takacsbotond #14732 üzenetére
5S nem kérdés, a 64 bites proci miatt jóval időtállóbb is
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
takacsbotond #14732 üzenetére
Megéri a felárat, minden szempontból jobb amire használná.
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Anyukámnak szeretnénk venni egy új telefont, és az egyik jelölt az Iphone 5 lenne. A cél az lenne, hogy tudjon vele facebookozni, fényképezni, navigálni, telefonálni, és gyors legyen mindig. Szerintetek megérne +20k felérat használtan az 5s az 5-höz képest, vagy az 5-ös is elég lenne neki? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
ERipley #14728 üzenetére
Fix albumok vannak (Szelfik, Panorámák, Videók, Képernyőfotók, Nemrég törölt), azokat ugye törölni nem lehet, illetve te csinálhatsz pluszba ahányat akarsz, ezen kívül magától nem jönnek létre csak úgy (appok csinálhatnak még albumokat pl a háttérképes Zedge is ilyen, ha letöltesz egy képet Zedge albumba rakja). A filmtekercsben lévő képek pedig az összes képek/videók, ha egy albumot csinálsz és törlöd a filmtekercsből akkor az adott albumból is fog törlődni, ha viszont albumból törlöd filmtekercsben ott marad.
-
ERipley
tag
Üdv !
Ajánlanátok valami jó galéria alkalmazást ? A beépített elég...ö..tré
(Sokáig droidos voltam és a QuickPic-et nehéz überelni. Ha valakinek ismerős) -
Tel Chi
tag
Szia mindenki!
Miért van az, hogy fényképezgetek és 1-2 képet megdupláz a teló??
De csak 1,2 képet!
Lehet hogy azok készítésekor 1mp-vel tovább nyomtam a gombot és kétszer fényképezte le az adott objektet?? -
matehajagos
tag
Sziasztok! A mai nappal beléptem én is az iPhone felhasználók táborába egy 32gb-os fehér modellel. Első iPhoneom, szokni kell, de szerintem jóban leszünk.
-
galmat
aktív tag
válasz
Tel Chi #14706 üzenetére
A kérdésedre a válasz, hogy igen, van. Csak, hát nem optikai, hanem digitális megoldás, ami azért nem egyenlő. Igazából a semminél több (igazi optikai képstabilizátorral csak a csúcs készülékek jönnek, illetve Lumia 830-ban is van, az inkább felső-közép kategória volt a 100e Ft feletti nyitóárával anno).
A digitális megoldás a semminél több az iPhone esetén, elég szépen tudta az Apple megoldani, hogy az apróbb kézremegést kiszűrje a rendszer. Ennél profibb megoldás lehet az optikai képstabilizálás, ami egy mechanikai dolog. Nekem a Lumia-imban van, de tudott elég fura dolgokat produkálni, tekeredett, nyúlt a kép össze-vissza, de nem remegett. Őszintén szólva nekem az Apple digitális megoldása egy kicsit jobban tetszik, mert nem nyújtja a videó képét össze-vissza, max rázkódik a kép kicsit. De ez már szubjektív vélemény. Ha jobban érdekel, hogy néz ez ki gyakorlatban, youtube-on keress rá, hogy Lumia 930 (vagy 950, 830) camera sample, aztán ott látni fogod, mire gondoltam. -
Tel Chi
tag
Sziasztok!
Most akkor van kép stabilizátor sz 5s-ben, vagy nincs??
Mindenhol mást lehet olvasni! -
B-L-A-C-K
titán
Ez komoly? Abszolút
Ennyibe kerül? Ennyibe
És nem gagyi? Nem, ha az lenne nem is ajánlanám
És el is küldik? Persze
És 9h? Nem tudom, nem vittem el bevizsgáltatni
És üveg? Üveg
Rendeltél már ilyet? Igen többször is, többet, most is van nálam pár darab (mielőtt kérdeznéd nem eladó). -
B-L-A-C-K
titán
Ezt nem ismerem, de itt van ez, 0.15mm-es, ~400 Ft, és teljesen jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-roller topik
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest