- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
beverly
tag
sziasztok! A 1457 készülékre melyik ipsw fájl kell?9.3.2-őt szeretném 3.1-re cserélni.esetleg valami hasznos videó féle?
-
tmskvcs
tag
Értem köszönöm szépen.
-
tmskvcs
tag
Sziasztok!
Tud valaki abba segíteni, hogy értesítő hangot, hogyan lehet lecserélni? A csengőhangot sikerült Ituneson keresztül, de amit értesítőnek szánok azt nem jeleníti meg.
-
norbiv8
tag
Sziasztok! Az hol tudom beállítani, hogy ha viber-en hívnak akkor azonnal fel tudjam venni, ne kelljen a készüléket feloldani, úgy mint a normál hívásnál? Már nyomkodom egy ideje a telefont, de nem jövök rá.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
half333 #14883 üzenetére
Az egész napot kell nézned, és ha így ugyan így bírja a telefonod akkor nem kell vele foglalkoznod, mert lehet az elején jobban merül, de más részeknél meg nem annyira.
Amúgy még vissza lehet rakni a 9.3.1-et.
-
half333
őstag
Üdv! Estétől reggelig merűlt 6-7%-ot ugy h adatforgalom be volt kapcsolva meg a 3g. Ez okés? Mert ez előtt még nem hagytam bekapcsolva meg a 9.3.1 volt fent,és ugy semennyit nem merült. A másik kérdés lehet még vissza frissiteni?
-
half333
őstag
válasz
zola96 #14876 üzenetére
sajnos nem találtam ios 7 vs ios 9.3.2/9.3.3-at,viszont van 7.0.4 vs 9.0.2
[link]
viszont engem nem vág földhöz a különbségMeSKA - [link] - a videóban mintha az SE szinei kicsit fakóbban lennének este,de nappal élesebb,persze a youtube nem biztos h még 1080p-ben is visszaadja,mintha élőben próbálná az ember.
-
half333
őstag
válasz
univerzita #14878 üzenetére
Kösz!
-
half333
őstag
Üdv! Mobil adatforgalom gyors elérhetőségére van-e valami megoldás,mint pl.: kirakni az alsó sávba,ahol van a Bluetooth,wifi,stb.
-
Pjaard
csendes tag
Meg mindig semmi esely a nem alairott verziora downgradelni?
-
zola96
senior tag
Tegnap downgradeltem a telefont. iTunes-ról visszatette magát. azóta a fotókban várnom kell, hogy betöltödjönenek a képeim. Probáltam már folyamatosan a fotókban lenni, hogy letöltödjön clodubol minden de semmi. Jo ezt még tulélem.
Kettő. Hiába inditottam újra azt irja hogy 1039 feltöltése és lassan csökken a szám, hiába aktiv kijelző mellett benne hagyom az alkalmazásban. Ötlet?? Minden fotó fent van cloudban, tehát nem értme miért akar feltölteni valamit is?! -
tomcsi23
veterán
válasz
B-L-A-C-K #14867 üzenetére
Nyilván számít a használat módja is, meg hogy mennyit van mozgásban, vagy épp helyben.
A zasszony használja az 5s-t, kb minden általános dologra ő is, mail, üzenet, telefon, böngészés, időjárás, játék. Majd figyelem azért, de eddig elég hasonlót produkálnak, de az biztos, hogy nem a fele az 5s üzemideje ezzel az új akkuval.(#14870) zola96: szerintem marad is rajta végleg.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tomcsi23 #14866 üzenetére
Én SE vs 5S üzemidőről beszélek (rosszul fogalmaztam), azzal meg 5S aksicsere után se lesz pariban az fix...
koxx: Kicsit rosszul fogalmaztam, nem az aksija bír 2x annyit, mert az kicsivel nagyobb, hanem az üzemideje, az A9 miatt igen, i6+/i6S+ üzemidőt tudja.
Szerk: tomcsi23: Nekem is volt mindkettő egyszerre, lehetetlen hogy üzemidőben ugyan olyan legyen...
Csináltam aksi tesztet is anno: link, nálam 2x többet tudott.
-
tomcsi23
veterán
válasz
B-L-A-C-K #14863 üzenetére
Új akkuval kb pariban van, bár nem én használom mindkettőt, de szinte azonos üzemidő jön ki.
Egymás mellett nyomkodva, alig venni észre különbséget a sebességben. Touch ID is kb hasonló, alapprogik megnyitása, stb. Nyilván egy-egy nagyobb játék már mutatja a különbséget, de nem vészes úgy sem. Mondjuk az lehet számít, hogy 7.1.2 van az 5s-en. Menüben tuti.én is SE-hez hasonlítom, de majd figyelem még az eseményeket.
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #14863 üzenetére
Persze gyorsabb, de az 5s se lassú.
Most próbáltam pl. az index főoldal az SE-n mittomén kb. negyed mp. alatt jön be, az 5s-en meg fél másodperc.
Mindennapi használatban szerintem tökjó lehet az 5S, ha nincs állandóan mellette egy SE amivel hasonlítgatod.
(persze mondom ezt úgy, hogy 1 napja van meg az 5s)(#14864) koxx: az SE nagyon jól bírja akksival, 2 nap nálam simán megvan. Többnyire feedly, email, hangouts, meg a böngésző megy rajta, telefonálni ritkán használom.
-
törölt tag
Meglepődtem ezen a telefonon, tegnap kaptam céges telónak egy ilyet, azt tudni kell, hogy van egy saját SE-m.
A kettőt összevetve nem érzem az 5s-t számottevően gyengébbnek vagy rosszabbnak, bár nyilván nem benchmark-okat futtatok és nem is kétkézzel egyszerre használom a kettőt hogy versenyeztessem őket, mint az összehasonlító videókban. -
zola96
senior tag
MediaMark-nál esetleg nézted már? Bár már nem biztos, hogy van még nekik mert nagyon leárazták amgukhoz képest. Hát nem tudom mennyire megbízható ez az oldal, ha neked vannak jó tapasztalataid akkor oké. Az 50K nem kevés, de ha nem sajnálod rá akkor van készülék 3 évre biztosan! Multitasking, kamera sokkal jobb az SE-ben, na meg persze az általános sebességben. Ha van rá kereted inkább azt vedd meg!
-
Van vmi ajánlott bolt ahol értelmes áron van? (16GB-os) Trendvisualt néztem ki első körben [link]
A másik kérdés az lenne, hogy érdemes-e még i5s-t venni SE helyett? Az a +50-60k nem kevés.
-
ERipley
tag
Hali!
Használja-e valaki a Poweramp zenelejátszót?
Androidon szerettem.Esetleg valami egyszerű, igényesebb lejátszót tudtok ajánlani?
Köszi! -
bump3r111
tag
-
Pjaard
csendes tag
Aki most vesz, Telekomnal szifont, hanyas iOS van rajta?
-
senior69
tag
Van valakinek bármilyen hasznos appja amit megosztana velem/velünk? Az dobhatna pár screent a home pageről 😌
-
ERipley
tag
Üdv !
A dokk ikonok körüli rész szürke hátterét hol lehet kikapcsolni (hogy a háttérkép teljesen látható legyen) ?
Egyszer már megtaláltam, de most nem találom... -
-
-
tomyka74
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #14828 üzenetére
nem tudom a javítási eljárást csak ők ezt mondták ahogy leírtam!
gondolkoztam ,hogy hagyom a fenébe engem nem zavar végül is de hát akkor is na ne így használjam!
gondolom azért csak próbálják kifújatni vagy mittomén!!fosok azért a touch id kábel miatt de azt mondta garit vállalnak a javításért!!
nemtom idővel mennyire romlik a helyzet? végül is " leesni " nem tud mert alul oda van csavarozva meg gondolom ilyen ki külek is fogják vagy mi nem??!! -
tomyka74
senior tag
válasz
siobio #14824 üzenetére
ma én is észre vettem mintha picit mozogna ugyan úgy jobb felső sarok!!
én beszéltem délután az iSamurai szervízzel és azt mondták " a portól elenged a ragasztó idővel kinél hamarabb kinél később,ők ezt vissza ragasztják valami 4-5000 forintos mutatvány meg is várható a teló!
nem kell bejelentkezni garanciát vállalnak a szervízelésre!! lehet vele együtt élni de idővel azért jobb javítattni mert a működésében is jelentkezhet a hiba!! )
bár az enyém működik rendesen de mielőbb viszem majd hozzájuk még nem lesz nagyobb baj!!
ha már ott leszek lehet egy akksi cserét is csináltatok,mégiscsak 2 éves a teló!
gari már nincs is rá! ugy látszik meg van az 5S tipus hibája! -
siobio
csendes tag
Sziasztok! Iphone 5S telefonom kijelzője "mozog" a jobb felső saroknál. 1 hónapos a teló. Egyszer leejtettem, de a jobb felső sarkánál nincs semmilyen sérülés. Kicserélik ezért, ha még garanciális?
-
Svs
újonc
Hali, tud valaki iPhone ba olcsó, megbízható pendriveot?
-
B-L-A-C-K
titán
Jogos, a háttérben nem figyeltem, csak alkalmazásfrissítés...Pedig már kezdtem elhinni tényleg hülye vagyok...:/
-
B-L-A-C-K
titán
-
bigdady
nagyúr
-
MauroN
tag
Buta kérdés lesz, de az alkalmazásfrissítés a háttérben mire jó?
Munkatársamnak ki van kapcsolva, de ugyanúgy jelzi neki a messenger, ha jön üzenete.
-
HisHis
csendes tag
válasz
bigdady #14798 üzenetére
Én jelenleg 9.2.-ön (vagy a legfrissebb verzión) várom a JB.-et.
Jelenleg nekem nem töltötte újra le a telepítőt, nem zaklat a telepítéssel.
Beállítások ikonon nincs 1-es felirat, Általános után van 1-es felirat és a Szoftverfrissítés után is van egyes (igaz ide már nem szoktam belépkedni).
Egyébként iTunes nem használom, iTools3-at használom file átvitelre. -
half333
őstag
válasz
univerzita #14791 üzenetére
Kösz
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintem üvegfóliával már nem kényelmes hátra (ha elől is van már túl megvastagítja a telefont), én a sima matt fóliát ajánlom, nem hagy ujjlenyomatot, és kényelmes is. SE-re rendeltem legutóbb (viszont a linken lévő kereskedő már nem szállít Magyarországra, de itt van ugyan az, és ez szállít.)
Danilla: Szerintem nem létezik olyan.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest