- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sperafico
aktív tag
Tényleg elérhetővé tették 19:00-kor!
-
Jeffi
aktív tag
Este jön az ios10. Érdemes lesz felrakni 5s-re vagy jobb ha marad a 9.3.5?
-
MeSKA
aktív tag
Egy kérdés! iCloud-ba megszerkesztettem az összes névjegyzéket, a hívóhoz a képet, de a telefonon csak egy pici képként jelenik meg csak. Hogy lehet beállítani teljes képernyősre?
-
Ufff
senior tag
válasz
jófejsrác #15884 üzenetére
Miért kellene downgrade?
Apple Beta program -
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogyha ma kijön az iOS 10, és frissítek, tudok olyat cisnálni, hogy a kontaktok, a zenék és a fotók maradjanak csak meg? A többi pedig, mintha új lenne? -
Scholes9
nagyúr
-
jófejsrác
senior tag
Publicus bétával toltam egészen hétfőig amikor is aztán jött egy update és felkerült egy 10.0.1-es verzió 1.6gb. Szerintetek hagyjam ezt mert ez az eredeti vagy downgrade és tegyem fel ami holnap jön?
-
ERipley
tag
válasz
Dawide@axele #15881 üzenetére
Gyári (eredeti) a kábel ?
-
Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!Tudom nem ide tartozik de hátha láttatok már ilyet!
Adott egy 5C készülék ami nem hajlandó csak kikapcsolva töltődni!Amint bekapcsolom leáll a töltés!Valakinek valami ötlete? -
zola96
senior tag
elkelt a kicsikém
-
Bib
őstag
válasz
balbekk12 #15870 üzenetére
balbekk12 :
Az a probléma,hogy egy ideje nem láttam 4G kiírást a telón (nagy városban sem), mindig csak 3G vagy e betű van a a térerő pöttyök mellett.Ezt írtad szerintem, de persze tudjuk hogy a valódi gond a sebesség hiánya. Megnéztem a telekom lefedettségi térképet és elég jó, szinte ritka ahol nincs 4g. Keresőjébe be lehet adni helyeket. Valóban másik simet kellene bepattintani ami tutira 4g .Vagy a tiédet egy másik telóba.
-
.Szaki.
addikt
Bocs, már nem tudom szerkeszteni az előzőt.
Az SE 16GB a duplája lenne az 5S-nek, a 6 pedig még az SE-re plusz 40.
-
tomi5244
őstag
válasz
.Szaki. #15873 üzenetére
Nekem a mindennapokban tökéletesen elegendő az 5s, de a kijelzőt néha már szűkösnek találom. A rendszer viszont teljesen más mint a droid. Sokan még a 32-t is keveslik. Én elférek 16-on is, totál felhasználó függő.
Ha sima 6-ot is tudsz venni jó áron akkor még azon lehet elgondolkodni, a nagyobb kijelző végett.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Teebee9206 #15872 üzenetére
Nem lehet, hogy letiltották?
.Szaki.: Én nem vennék már 5S-t, akkor egy kicsit megtoldod és SE. Hosszútávon azzal mindenképp jobban jársz. A tárhely felhasználófüggő nagyon, a 16-ból olyan 12 az elérhető. Én elférek még épp a 16-on (zene nincs csak Spotify), de a következő telefonom már biztos nagyobb lesz.
-
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Honor 4X-em megadta magát, és elég jó ajánlattal tudnék hozzájutni, egy új iPhone 5S-hez, 16GB variáns. Szerintetek 2016-ban érdemes még 5S-t venni? Mire elég egyáltalán 16GB? A Honorban most helyből van egy 16-os kártya, a belső memória pedig 8-ból 3 szabad, a többi a rendszer.
Köszi előre is!
-
Teebee9206
csendes újonc
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy vodás 5s-em újraindítás után nem akar kapcsolódni hálózatra. Folyamatosan "Keresés"-t ír, de semmi.
Valami ötlet? -
xpsyx
tag
válasz
balbekk12 #15866 üzenetére
Nekem volt ilyen problémám, a kártya más telefonba mutatta a 4G-t, az iPhone-ba nem, pedig szintén 4G-re volt állítva.. Bementem a szolgáltatóhoz, és hosszú győzködés után meggyőztem őket arról, hogy nem nálam, hanem náluk van a hiba, és akkor megoldották
Szóval szerintem be kell menni, valami hálózati beállításel kell végezniuk..
-
balbekk12
tag
Érdeklődnék,hogy van-e az 5S-ben olyan beállítási opció ahol le lehet tiltani a 4G-t? (Mobiltelefon=>Mobiladatlehetőség=> Hang,adat, opción kívül, mert itt 4G-re van állítva a telóm)
Az a probléma,hogy egy ideje nem láttam 4G kiírást a telón (nagy városban sem), mindig csak 3G vagy e betű van a a térerő pöttyök mellett.
(Telekomos vagyok)
Mi lehet a baj?
-
galaxys80
veterán
válasz
bjergerking #15853 üzenetére
És milyen megoldással lehet feloldani a kijelzőt ott ahol nincs touch id és jelkódot sem használnak? Dupla home gomb?
-
cigam
titán
válasz
univerzita #15859 üzenetére
Köszi!
-
cigam
titán
Az új Lighting csatlakozós füles, ill a W1-es vezeték nélküli megoldások működnek majd 5S-el, vagy ez a 7-es privilégiuma lesz?
-
Alonso
csendes tag
Sziasztok,
Főként azokhoz irányul kérdésem, akik használtak/használnak iOS 10-et.
Néhány tapasztalatot el tudnátok róla mondani?
Mivel másabb a 9.3.5.-nél, mik az új funkciók?
Természetesen olyan újítások érdekelnek, amik 5s-ben is használhatók, tehát, ami 3d touch alapú az nyilván nem.
Akksiról is jöhet infó, felfedeztetek-e bármiféle javulást vagy romlást az előző verziókhoz képest?! Stb..Egyelőre nem tudok dönteni, hogy kell-e nekem a 10-es iOS vagy sem, ezért szeretnék néhány információt róla.
Előre is köszi mindenkinek!
-
senior69
tag
Hivatalosan a végleges iOS10 mikor lesz letölthető?
-
tomi5244
őstag
5S-nél is elérhető lesz ez a lock screen wake up funkció? Főként azoktól kérdezem akik használják már a bétákat, ha igen, működik frankón?
0:11 [link]
-
MeSKA
aktív tag
Kérlek segítsetek! Nagyon felbosszant ez a telefon! Mitől van az, hogy mindig elfelejti a kontaktokhoz hozzárendelt hívó képet?? Mindig mást, valamelyik megmarad... Hotmail-os kontaktokról van szó! (Windows Phone-ról költöztem)
-
beverly
tag
sziasztok!A 1457 melyik régió?IPSW file miatt .
-
tomi5244
őstag
Jó reggelt!
A jövőhéten megjelenő ios 10 frissítésénél érdemes egy gyári visszaállítást csinálni (és mondjuk csak a névjegyeket vissza szinkronizálni)? Eddig mindig csak frissítettem, és valljuk be az 5s már nem mai hardver. Az utóbbi pár hónapban mintha döcögős lenne a rendszer
-
Pjaard
csendes tag
sziasztok
igaz, nem sokat irtam ide.. de allandoan olvastam a komikat
koszonom, hogy itt olvashattalak titeket. sok jo otletet olvastam itt, de a konkurenciara valtottamtovabbi jo almazast nektek!
-
Sperafico
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem életem első iphone-ját. Kezdem belakni, ismerkedni vele.
Bluetooth képküldésre van használható app? Amivel tudok androidra, vagy WP-ra képet küldeni? Az se baj ha fizetős csak valóban működjön.
Köszönöm! -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Heisenberg69 #15815 üzenetére
-
mpv
aktív tag
Szerintetek az 5S mit fog szólni az IOS10-hez már ami a készülèk gyorsaságát illeti,nem beszélve IOS11-ről. Azért érdekes mert most lett vásárolva a családba.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Heisenberg69 #15804 üzenetére
Ott is van igen, kicsivel olcsobb külföldről, meg van több színben is.
-
Noxy
veterán
válasz
Heisenberg69 #15804 üzenetére
Nincs ott olyan túl nagy választék. Töredéke csak az eBay-n találhatóknak.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mephistoone #15802 üzenetére
Ezt a nem olcsót mi a túróra írod? ~1800 Ft is tok neked drága lenne? Szerintem éppen az hogy ahhoz képest milyen minőségi tokokat gyártanak olcsón adják.
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Heisenberg69 #15801 üzenetére
Nillkin nem olcso de nagyon minosegi
-
Heisenberg69
senior tag
Üdv!
Ki milyen szilikon tokot ajánl? Átlátszó, és valami jól illeszkedő, vékony, de azért strapabíró legyen. Nem külföldi oldalról kellene, hanem pl speedshopos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Béta iOS-t használók topikja
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest