- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
válasz
-secret- #20348 üzenetére
Rég volt, de megtörtént már, hogy egy új főverzió útán jött ki az előző verzió egyik javítása régebbi készülékekre. Lehet volt más példa is, de én az iOS 6-7 esetére emlékszem konkrétan:
iOS 7.0.0 - September 18, 2013
iOS 6.1.6 - February 21, 2014
Bár szerintem inkább az a valószínűbb, hogy a 12.4 kijön még szeptember előtt, főleg ha már volt jónéhány beta belőle.Más: Az utóbbi időben nem sokat kommentáltam ide, de gondoltam megírom, hogy nálam az 5 éves és 7 hónapos, folyamatosan nyúzott 5S nemrég nyugdíjba vonult és mostantól csak másodtelefonként fog funkcionálni (vagy inkább pihenni a polcon
). Nagyon szerettem ezt a telefont, de már ideje volt továbblépni. Mivel az Apple nem igazán jött ki olyan készülékkel ami megfelelt volna (az Xr szimpatikus, de túl nagy, az XS pedig nagyon túlárazott) így egy Samu S10e lett az utód, amit nagyon jó áran tudtam beszerezni és eddig teljesen elégedett vagyok vele.
-
perge666
veterán
válasz
-secret- #20286 üzenetére
Mint fentebb írtam,én is 5S-el kezdtem,ráadásul IOS11-el ami elég rossz volt,és én is Samsung Galaxy A3 2015-ről váltottam,és határozottan jobb volt az alma.
IOS12-vel tutira jobb az 5S,ezt hallottam másoktól is nem csak itt.6S-t is sokan már nem ajánlják mert már régi,de szerintem villámgyors és sokkal jobb a legtöbb droidos telótol.
-
.Szaki.
addikt
válasz
-secret- #20204 üzenetére
16GB ennyire volt elég.
Úgy néz ki lassan tényleg nem úszom meg a cserét, bármennyire is nem akarom.
Az az igazság, hogy annak ellenére, hogy sosem értettem, hogy hogy lehet mobilon játszani, letöltöttem rá egy ilyen városépítős baromságot, ami időnként tök jó, de zabálja a memóriát, szóval lehet, hogy legyalulom róla, mert azt asztalin is lehet játszani böngészőből.
Hogy-hogy SE lesz az utód?
-
törölt tag
válasz
-secret- #20105 üzenetére
Este raktam fel, érdemi változást nem látok. Volt viszont egy érdekes dolog most reggel, feloldottam a telefont, nálam három oldalon vannak az alkalmazások és amikor az utolsóra lapoztam, ott volt leghátul a “Mérés” app ikonja, mintha épp frissülne. Amint körbeért, ott maradt fél másodpercig, majd eltűnt, én meg pislogtam, hogy WTF.
-
törölt tag
válasz
-secret- #20047 üzenetére
Ja értem, akkor itt a bibi. Nem nagyon játszom amúgy, csak eszembe jutott a napokban és azt hittem, töröltem az ikont a pár hónapnyi Android-kalandozás előtti biztonsági mentés előtt. Azt láttam, hogy a Beállításokban ott van, a megszűnésről nem tudtam, köszi az infót!
-
tuzpenge
őstag
válasz
-secret- #19970 üzenetére
Azért elég érdekes bug, mert kb hétfő óta fenn van a telefonon a legújabb Public béta és nálam is csak ma reggeltől csinálja. Hiába van kikapcsolva az automatikus frissítés mégis olyan mintha valamit leszedett volna a tudtom nélkül és megváltozott volna valami a rendszerben. Vagy időzítve volt hogy 4 nap után kezdje ezt el csinálni. Mindenesetre elég érdekes.
-
-
galaxys80
veterán
-
Jabby
őstag
válasz
-secret- #18922 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget!
Gboard szuper.
Szóban javítás is sikerült, szóra hosszan nyomva megjelenik egy nagyító, s azon belül tudok pozicionálni.Közben újabb kérdés .jutott eszembe:
Volvo rádióját használom kihangosítóként, azt be tudom állítani, hogy bejövő hívásként a rádión szóljon a csengőhang, viszont amint felveszem, az 5S-en szólal meg a hívó fél. Ilyenkor meg kell keresnem a telefont,kézzel kiválasztani a Volvo rádiót, rányomni, megvárni míg BT-al újra kapcsolódnak, s csak ez után tudok beszélni.
Így a hívás fogadástól eltelik 10 mp, míg a másik fél csak matatást, zörejt hall, arról nem is beszélve, hogy ez a módszer nem a közlekedés biztonságát szolgálja.
Megoldható pl. az, hogy alapból az utolsó eszköz legyen default? -
Diokhan
addikt
válasz
-secret- #17792 üzenetére
Hát na, nekem most valamivel több, mint 8mp kellett hozzá. Ez teljesen normális figyelembe véve, hogy a Facebook sosem volt mégcsak a középkategóriás programok között sem.
Viber: 4mp
Messenger: 6mp
Twitter: 6mp
Hangouts: 3mp
Gyári Mail: 2mp
Insta: 4mp.
Youtube: 5mp.Még mindig a Facebook áll vesztésre. Persze szerintem ezen programok indulási sebessége függ az általuk háttéttárban tárolt adatainak mennyiségétől és annak elérési sebességétől. Nem nagyon értek ám hozzá, csak logikusan gondolkodom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest