- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
_Karesz_
tag
válasz
Hardver Arc #18254 üzenetére
2-3k környékén ettől sokkal jobbakat lehet venni. Ez csak lehúzás.
-
_Karesz_
tag
válasz
zekk007 #18176 üzenetére
Vannak különböző weboldalak, amik megmondják pár dollárért, de szerintem sokkal fontosabb, hogy kiderüljön, hogy nincs-e letiltva. Ha felhívod a Telenor ügyfélszolgálatát,és megkérded IMEI alapján nincs-e tiltólistán, akkor sokminden kiderülhet. Nekik van a legfrissebb nemzetközi listájuk.
-
_Karesz_
tag
válasz
Kercsi17 #15198 üzenetére
Ha tudnánk arra a választ, amit te kérdezel, akkor valószínűleg jósként degeszre keresnénk magunkat. Elhiheted, hogy senki sem tudja, hogy mit hoz a technológia fejlődése 2 év múlva és hogy ez a telefon hardveres szintjén pontosan mire lesz elég a te felhasználásod szempontjából. Amit leírtál, az a következő 2-3 évben valószínűleg tökéletesen el fog szaladgálni egy 5s-en. Lehet, hogy el fog néha gondolkodni az élet problémáin, de tegyük, hogy egy csúcstelefon árának harmadáért lehet megvenni.
-
_Karesz_
tag
válasz
benczeb #15173 üzenetére
1 hónappal ezelőtt vettem. Számomra tökéletesen megfelel, egyszer sem akadt meg és nem is volt vele semmi problémám azóta. Legfrissebb 9.3.2 van rajta, nem lassú, nem fagy, tökéletes még most is a telefon. Az akksija 2 napot simán kibírna nálam napi 1-2 óra facebook, internetezés és 10-20 perc telefonálás mellett, de minden este 55% körül töltőre rakom.
-
_Karesz_
tag
válasz
alessandro9 #14938 üzenetére
Én 9.3.1-gyel vettem, frissítettem azonnal 9.3.2-re és nem vettem észre, hogy gond lenne az akksival. Estére általában még 50% környékén van, mikor töltőre rakom. Persze ez függ a használat mértékétől is, de nem hiszem, hogy a frissítés miatt merülne jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest