Új hozzászólás Aktív témák
-
igen, főként a hardveres eltérés mozgat engem is, mert még ha nem is kellene a nagyobb méret és mondjuk a 4.7" kijelzős 6s is elég lenne, akkor is feldobták a labdát a 6s plus esetén a jobb akkumulátoros üzemidővel, az ois képes kamerával...stb., így pláne a 6s plus mellett döntöttem, az 5s megjelenésekor házon (gyártón) belül nem volt ilyen kompromisszum, így akkor megvettem az 5s-t és kész.
más kérdés, hogy azóta a nagy kijelzőt is megszerettem, mert közben note 4 is a 6s plus előtt, de ahogy anno az 5" kijelzőről visszamentem 4" méretre, úgy meglépném most is akár az 5.5" -> 4.7" váltást, ha külön oka lenne, mert annyival jobb lenne a kicsi, de ilyen már nem lesz szerintem egyik gyártónál sem. -
Tibee86
nagyúr
Nem csak te, szerintem elég sokan gondoljuk így. Lehet úgy voltak vele, hogy akinek kicsi kell ott az 5S, bőven használható telefon a mai napig, és talán a következővel jön majd egy kicsi. Viszont biztos, hogy gyengébb hardvert kap, így az felejtős részemről.
Az i6 méret még talán határeset lehetne nálam, de a 6+ biztos, hogy nem. Van a családban egy, sokszor kézbe veszem és próbálok rájönni, hogy ezt hogy tudnám én a mindennapokban használni, de teljességgel esélytelen, brutálisan nagy. -
Blamy
tag
Nekem számít az, hogy kicsi a kezem.. nem azért, mert kívülről hülyén fest, hogy nem való az oda, hanem mert kényelmetlen is nekem, de a legelső, hogy nem is tetszik
Azt viszont igazságtalannak tartom, hogy ami kisebb, az egyben "butább" is kell, hogy legyen..
Persze, olyan sok mindenre nem használom, de így még a lehetőséget is elveszik.Egyszerűen nem értem ezt az elvet.. évekig csak kicsi méretűt gyártottak, és nagy nem volt, pedig az igény megvolt rá.. most meg gyártanak két méretet, mindkettő nagy és kicsi nincs.
Számomra az volna a logikus, hogy legyártok két méretet, egy kicsit meg egy nagyot, és akkor mindenki boldog lehet.. vagy ezt csak én gondolom így?Persze, ha most kijön tényleg a kisebb, akkor meg sem szólalok...
-
az a ~500 dollár mire ideér, már 500 euro lesz, arra ráugranak a különböző adók és jogdíjak, aztán meg is lesz a szép ár...
a kis kéz nem lehet mentség, nagyon sok (kis)lány kezében látható akár 6/6s plus, note3/4...stb.
tudom, hogy nem mindenki szereti amúgy a nagy telefont, nekem is van olyan ismerősöm, aki nem tudta megszokni nagyobb méretet és megint 5s van neki, de én például bármennyire szerettem anno az 5s-t, hamar megszoktam és megszerettem a nagyobb méretet, bár kompromisszum kérdése is lehet, ha sok olyat ad (hardveresen és szoftveresen) a nagyobb, amit kicsi nem. -
Blamy
tag
Lehet, hogy kisebb az a tábor, de azt is tudom, hogy sokan pont ezért nem váltanak 6-ra, köztük én sem.
Remélem, hogy lesz kis iphone is, ha nem is most, majd ősszel.
Én nem akarok tepsifont, és a kezem is tök picike, teljesen hülyén fest a kezemben egy akkora teló... szóval én kitartokAmúgy azt olvastam, hogy az új telefon 4-500dollár körül lesz!
-
kyle16
tag
üdv urak. találkozott már valaki olyannal hogy frissítés óta sokkal gyorsabban merül az aksi és van jelenleg 940 mega szabad helyem (100% az aksi) de ahogy merül a telefon úgy csökken a tárhelyem is mert este 720 mega szabad hely volt (15% aksi) legújabbb ios 9.2.1 . töltés után nőtt a tárhelyem és ez elég fura számomra.
most tettem fel az ios 9et mert eddig 8 volt rajta de úgy látom rossz döntés volt :Südv
-
pampika
őstag
Ilyesmi pót akksis hátlappal van valakinek tapasztalata? Vagy van hasonló, ajánlott típus, ami tutira nem tesz kárt a készülékben, de tudna kicsit dobni a konnektortól távol töltött időn?
-
válasz
Potrien #12288 üzenetére
a 6s-nek nem nagyon csinálnak hardveres konkurenciát őszig, nincs olyan gyártó, amelyik a csúcshardverét beleteszi egy "minibe", ha van annak nagyobb megfelelője, úgy meg az árazáson is illene faragni.
az 5c is az egy évvel korábbi hardvert kapta meg, néhány javítással az előd 5-ös típushoz képest, valamennyivel olcsóbb is lett az 5s-nél.
nem tudom, hogy milyen arányban van igény a 4" kijelzőre, de kezdem úgy érezni, hogy egyre elhanyagolhatóbb a nagyobb méretű kijelzőt preferálók táborához képest. -
Potrien
senior tag
Ez nem biztos,apple nél nem lehet tudni.
szerintem jó ha 10% olcsóbb lesz mint a 6s, és igy nagyon sokan fogják megvenni,mert hiányzik az embereknek a 4"!
Én nem hiszem ,hogy c variáns fog kijönni, inkább egy kicsinyitett 6s
A 6-os is nagyon drágán kezdett,most azért ennyi az ára,mert a 6s kijött. -
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Megint nem akar a telefon mentést csinálni iCloudba.
Ezt írja: Sikertelen az iCloud-mentés probléma lépett fel az iCloud-mentés engedélyeztetése közben.Már próbáltam új iphoneként is beállítani és utána mentés de úgy se akarja. Megoldás?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Gaberiellb #12285 üzenetére
Szerintem megoldja, de nem tudom biztosan, nekem gariban cserélték emiatt.
-
Gaberiellb
senior tag
Sziasztok! Sajna az 5s-em kijelzője nyomásra főleg a széleinél ki-be mozog, olyan 1-2 mm-ert! Állítólag kijelző keret csere megoldja, szerintetek helyes a diagnózis? Valamint ezeket ragasztani is kell?
-
Blamy
tag
válasz
sacaboy #12281 üzenetére
Hát igen, mert az volt a legkapósabb... jóformán mindegyik ismerősömnek arany van
Nekem az ezüst jön be a legjobban, a fekete is gyönyörű, de nem tudnám elképzelni, sosem volt fekete telefonom.Droid1783: Ha nem sürgős, lehet megvárhatnád az új iphone-t, ami tavasszal jön ki.. sokféle pletyka terjeng, van ahol azt írják, 6c lesz a neve, van ahol azt, hogy 5e, és ma olvastam olyat is, hogy 5se.. a lényeg, hogy 4 colos lesz, de újabb, erősebb, mint az 5s.
Én gondolkodtam rajta, de mire normál ára lesz, az ősz minimum, addig meg hülyét kapok a 8gigás 4s-sel -
sacaboy
tag
-
-
Dovloran
senior tag
válasz
droid1783 #12277 üzenetére
[link] Az iSamurai-ban is vannak használt telefonok és ők szerintem megbízhatóak. Az meg elég nagy gáz, ha az iStyle-ban nincsen 5S, mert tök jó, hogy pont most akciós. Valahol valamelyik üzletükben csak van...
(most nézem és b*szki tényleg mindenhonnan elkapkodták őket...nem semmi)
-
droid1783
tag
Hat igen,rengetek szerintem a szolgaltatos,es egyszer csak kapsz egy tiltast,tudom van adas vetel papir,de az sok hulyeseggel jar.
Meglesem azt az uzletet,talaltam 0 perceset az Ifanatix-ban is,Istyle-ban is azthiszem hogy kifogyott az 5s,bizonytalan vagyok hogy hol birok beszerezni egyet.
koszonom a valaszod -
droid1783
tag
Sziasztok!
Iphone 5s-t szeretnek venni,Space grey,vagy arany szinben,16gb is eleg lenne,kartyafuggetlen a legjobb.
Hasznaltan is jo lenne,de ujjonan is,nezegetem az hirdeteseket mar napok ota,rengeteg hirdetes van,es szerintem ezek kozt sok a kamu.
tehat biztosra szeretnek menni,tiltas vagy hasonlokat kerulni.
mert neztem hogy MM-ba is mar csak feher van allitolag.
Valaki esetleg tud nekem ajanlani Budapesten uzletet,szervizt ahol betudok egyet szerezni?
Vagy kozulletek valaki megvalna a keszuleketol?Jol megfizetem ha minden ok.
Koszi elore a valaszotokat. -
Blamy
tag
Mit lehet tenni, ha az előző telefonon ki akarok jelentkezni icloudból, és azt írja ki, hogy "a fiók nem törölhető"?
Aztán másodszori próbálkozásnál már ki sem írja, csak kidob a beállításokból?
-
pampika
őstag
válasz
pampika #12270 üzenetére
Szóval fut egy telefonálás és egy hangouts. A hangouts be van töltve, nem lövöm ki, csak a home gombbal átmegyek a hívásra. Jön egy értesítés, hogy hangoutson új üzenet jött, rányomok és a 2. képernyővel egyetemben először újratölti az alkalmazást, bejelentkezik a google fiókba és megnyitja az üzenetet.
A gondom, hogy ha elvileg fut a hangouts, akkor minek kell újratölteni? Vagy akkor mi fogja a memóriát, ha egy futó appot újra be kell tölteni?
-
pampika
őstag
válasz
radi8tor #12268 üzenetére
Az ok, de ha nem fut semmi, akkor mi viszi el a 90%-ot? Vagy ha az csak cache, akkor néha miért indítja újra pl. a gmailt nulláról? Vmi miatt csak kilapozta a memóriából.
Szóval néha elég hektikus, hogy elfut egymás mellett 8-10 progi is egész jó sebességgel, máskor meg mondjuk egy egy tabos chrome mellé is újraindítja a levelezőt, ha új levél jön. -
itomy
csendes újonc
Hol tudnék Otao x lambo üveg fóliát venni ahol rá is rakják a telóra? (és jó is
)
-
pampika
őstag
válasz
radi8tor #12266 üzenetére
Szerintem se, de az a gond, hogy semmi más nem fut.
Amit még észrevettem, hogy néha semmilyen app nem fut (dupla home-ra csak a menüt adja be), de mégis a "vidget" memória mérője szerint a szabad memória csupán 5-10% és olyankor is néha eléggé be tud melegedni. Pedig elvileg semmit se csinál -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
pampika #12265 üzenetére
Lehet van "néhány" beragadt app is a háttérben, ami pluszban terheli a processzort. Home gomb 2x megnyomásával láthatod a háttérben futó alkalmazásokat, amit felfelé csúsztatsz, azt kilövi.
Lőj ki mindent és úgy próbáld ki a feltöltést. Szerintem nem kellene forrónak lennie ennyitől. -
pampika
őstag
válasz
radi8tor #12264 üzenetére
Pont a hőleadással kapcsolatban merült fel nekem is kérdésem
Kijelöltem feltöltésre 8-10 képet. Akár wifin, akár mobilneten van, elkezdi a feltöltést, de konkrétan forró a telefon hátulja (meg ahol fut körbe az alumínium). Ez mennyire normális? Azért nem hiszem, h ez olyan komoly terhelés lenne
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ez teljesen normális. Gondolom 30 fokos volt a levegő, plusz az akku is melegedik, amikor töltődik. Ebből adódóan lehet 45-50 fokos is a telefon. Ezért van benne hőmérő, hogy lekapcsolja a töltést, ha túlmelegedne.
Tűző napsütésben ettől függetlenül nem ajánlott semmilyen telefont tölteni. -
Blamy
tag
-
Blamy
tag
Ok, rendben, köszi!
Valójában nem félek tőle, inkább csak dühít, hogy létezhet ilyenÉn is a nem gyári töltőre gondolok, mint ludas
Közben beüzemeltem az új kis szerelmemet
szerencsére minden sikerült úgy, ahogy terveztem.. eddig.. 9.2es van rajta, az jónak számít?
az előzőn 8as volt, így a 9es szériáról lemaradtam -
válasz
Potrien #12257 üzenetére
lehetett véletlen is, meg a fene tudja, hogy hány és milyen esetről nem tudunk, mert nem írják meg a neten, vagy egyszerűen csak elkerüli az embert a hír.
felhasználási mód függvénye is lehet, elég az akkumulátort szélsőséges körülményeknek kitenni, úgy bizonyos esetekben előidézőzhető a dolog akár egy teljesen új készülékkel is, típustól függetlenül.
5s-re keresve is dobál amúgy találatot a kereső, hogy töltés közben kigyulladt.
ilyenkor is a részletekben lakozik az ördög, hogy vajon eredeti akkumulátor, töltő, kábel...stb. volt, vagy valami gagyi utángyártott... -
Potrien
senior tag
http://www.technokrata.hu/mobil/2015/12/07/ujabb-iphone-kapott-langra-valakinek-a-zsebeben/
-
elég nehéz bizonyítani, hogy nem felhasználói, vagy a készüléktől független hiba okozta a problémát, ezért kezelik jótállás/szavatosság keretében a dolgot úgy, ahogy...
iphone esetén is történt már ilyen, találni sok érdekes történetet a neten, bár azok egy részénél kiderült a végén, hogy nem eredeti, a készülékhez gyárilag adott töltő, akkumulátor...stb. miatt következett be a dolog. -
szia,
- sima frissítés esetén marad minden beállítás és tartalom
- simán rádugod a telefont usb kábel útján a munkaállomásra, a fotók és videók itunes nélkül is kimásolhatók/kivághatók a saját meghajtók között megjelenő készülék kapcsolódó mappájából, de e-mail útján sem ront/tömörít, ha megfelelő módon kerül küldésre - bizonyos esetben rákérdez a kliens, hogy mennyire tömörítve, vagy eredeti méretben kerüljön elküldésre -, végszükség esetén itunes útján is lementheted a munkaállomásra
- passz, nem használok tokot, az 5s-hez sem volt, amikor ilyen telefont birtokoltam -
Blamy
tag
Érdekes sztori:
Bnőmnek sony xperia z3 compact-ja volt, ami kb 1 hónapos korában töltés során túlmelegedés miatt felrobbant. Bevitte szervizbe, ahol közölték, hogy a garancia erre nem érvényes. Azóta nem mer venni sonyt, pedig nagyon elégedett volt. Most vett egy iphone 5s-t. Amikor vett hozzá tokot, a boltban megkérdezte, hogy aksi robbanásra van-e garancia, mire közölték, hogy arra nincs.
Kérdem én, ez mennyire normális?
Ha 4 nap után történik ez egy 150-200e Ft-os telefonnal, akkor ennyi, így jártam? Ez komoly? -
itomy
csendes újonc
Sziasztok! Pár napja 5s boldog tulajdonosa vagyok és mivel új nekem az IOS lenne kérdésem hozzátok.
- A telót ha frissítem a legújabb IOS-re akkor megmarad minden mostani beállításom (csengőhang, alkalmazások stb.)?
- Videót , hogy tudok eredeti minőségben elmenteni számítógépre? email-ben próbáltam de rontott a minőségen.
- Ezt a tokot néztem ki hozzá: http://www.icaseleather.com/iphone-5-5s/icase-leather-slim-fit/black
Vélemény róla? A sok ki-be rakosgatástól előfordulhat, hogy a telefon kopni kezd? -
Dovloran
senior tag
válasz
szmayer1 #12247 üzenetére
Az iOS 9-nek tökéletes Android feelingje van ilyen szempontból. Viszont én felraktam a 9.3 beta 1.1-et és ez végre kinyírta a laggolások nagyjából 90%-át. Szóval frissíthetsz, ha gondolod a 9.3 az egy jó verzió lesz, majd valamikor tavasszal amikor kijön. Amúgy meg én biztosan 8.4.1-en maradnék.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
szmayer1 #12240 üzenetére
Szia,
9.1-től már jó a készülék szerintem. A sima 9.0x még darabos volt nekem is, főleg az alkalmazás váltó. Anno én is visszatettem a 8.4et mert bosszantott nagyon mennyire megfogta a telót. Viszont a legutóbbi verziókkal már elégedett vagyok, akkumulátora is jobban bírja mint a 8.4-es verzióé.
Minimálisan biztos, hogy lassabb lesz, de ezt kb fél nap után már el is fogod felejteni.
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Jelenleg mennyire vállalható az iOS 9.2.1, 8.4.1 után iPhone 5s készüléken? Gondolok itt sebességre, akadásokra, mikro laggokra, stb. Én személy szerint kipróbáltam az iOS 9-et, mikor még az apple aláírta az iOS 8-at, de borzasztóan rossz volt.
Tehát mostanra már érdemes váltani, vagy hadjam a régit, amivel elégedett vagyok.
-
SASboy
tag
sziasztok,
találkozott valaki olyannal, hogy JB után nem működik a push notification messenger esetén?
-
Potrien
senior tag
válasz
radi8tor #12235 üzenetére
Igen.
A top shopban fehér van ,a polusban van asztro , és fehér is.
A páromnak vettem ma egyet a polusban asztro ban, onnan tudom.
Ugyan az a tok tetszett neki is mint amilyen nekem van, és mivel az enyém is asztro, szerintem valamit ki kell találnunk ,hogyan különböztetjük meg őket -
Drughi
addikt
Hi,
Getcaptains.com oldalra valakinek van kedvezmény kódja? Onnan rendelnék egy tokot csak kicsit borsos az ár...
-
pampika
őstag
Aki használ swiftkey billentyűzetet, szokott lenni olyan gondja, hogy adott helyeken (teljesen random, hogy belépési form, v sima szövegmező) visszavált a gyári billentyűzetre? Meg mintha a jelszavakhoz is mindig a gyárit állítaná be.
Van erre vmi megoldás, hogy ne variáljon? -
droid1783
tag
Sziasztok
Iphone 5s tulajdonos szeretnek lenni,lenne egy kerdesem ami szerintem fontos.
Szerintetek hol szerezzem be?hol biztonsagos?hasznaltat szeretnek venni,de ha nemjonne ossze akkor lehet hogy uj lesz.
Kerlek benneteket segitsetek kicsit,nemreg jottem fel Budapestre igy nemtudom hol birok venni ujat vagy hasznaltat.
Vagy ha kozulletek valaki megvalna tolle akkor jelezze.
egyszer rendesen megszivattak.igy nemszeretnek megegyszer kidobni annyi penzt.
koszonom elore a valaszotokat -
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Gondoltam váltok 5-ről 5S-re. De nézegettem, egy csomó hirdetésnél oda van írva, hogy nem megy a Touch ID. Ez ilyen szériahiba lenne?
-
Blamy
tag
Nos, én is hivatalos 5s tulajdonos vagyok mától
Végül nem használtat vettem.. nyugodtabb vagyok, garancia is megvan rá, stb
Gondolkodtam a 6-on, sőt azon is, hogy megvárom a 6c-t (vagy 5e?) de végül jobbnak láttam ígyez még az a design, amire azt mondom, hogy hmmm....
a 6 meg sajnos már nem az..
Bár eddig is iphone-os voltam, de lenne pár kérdésem, hátha tudtok segíteni.
-úgy döntöttem, nem teszem fel az előző telefonom adatait.. ebben az esetben ha csatlakoztatom a géphez, csak simán "új telefonként" állítom be, és kész? és onnantól kezdve az előző biztonsági mentés felülíródik, bármikor szinkronizálom az új telefont a géppel?
-icloudban megmaradnak az adatok? és az készülékre nem ment rá semmit, csak a szerveren marad fent, ugye?
-a névjegyzék viszont kellene, hogy tudom csak ezt visszatölteni az új telefonra?
illetve még az érdekelne, hogyha eladom a régi telefonomat, mire ügyeljek, mit kell tennem? összes beállítás, tartalom törlése, majd apple id kijelentkezés.. ezen kívül kell még vmit csinálnom?Köszi előre!
-
Süvi
őstag
válasz
Drughi #12220 üzenetére
Nekünk ilyen van. egy éve és alig van rajta kopás. Igaz van hozza meg egy bujtatos tok is.
http://www.aliexpress.com/item/Luxury-PU-Leather-case-For-iphone-5S-Case-Leather-Original-Copy-Back-cases-For-iphone-5/32407314382.html?spm=2114.01010208.3.111.Xwg5tD&ws_ab_test=searchweb201556_10,searchweb201644_2_10001_10002_10005_301_10006_10003_10004_9014_62,searchweb201560_8,searchweb1451318400_6148,searchweb1451318411_6448&btsid=bad82fa7-f17f-4e51-b2db-0e36248fb5c7
-
Drughi
addikt
sziasztok,
5S-hez szeretnék gyári bőr tokot, vagy nagyon jó(és olcsó) replikát venni. Hol, milyet érdemes?
-
Blamy
tag
válasz
Adam8199 #12211 üzenetére
A szifon.com-on van egy cikk erről, hogy mi történik a szabad hellyel, próbáld ki az ott leírtakat. Nekem 200 kép törlése után is azt mondja a telefonom, hogy 0 mb szabad helyem van.. nem gyengén vagyok emiatt ideges, de én már nem variálok vele, mert telefont váltok.
Habár majd annál is ez lesz, alig várom :/ -
kyle16
tag
sziasztok. olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy az előző androidos telefonomon a facebook messengeren ha beszélgettem valakivel és rányomtam az utolsó üzenetére amit írt akkor kiírta hogy honnan írta ( egy pici kis térképet rakott ki és mutatta hogy pest, debrecen stb... na most a kérdés az lenne hogy ez az iosbe miért nem működik? jelen esetben csak annyit látok ha rányomok az utolsó üzenetére hogy látta...13:02 kor. be lehet ezt állítani valahogy ? köszönöm
-
SASboy
tag
Sziasztok,
Két kérdésem lenneJB-vel kapcsolatban. Az App store fog működni JB után, illetve JB után a jelkódot és az iphone keresését vissza lehet kapcsolni?
Köszi
-
Dovloran
senior tag
Tölthető ma este 7 órától az iOS 9.2.1. A jelek szerint teljesítményt növel ami már a bétákon is jól látszott. Ezt azoknak akik hisznek az ilyen videóknak (szerintem ez az egyik legkorrektebb összehasonlító): [link]
-
Adam8199
tag
Üdv.
Olyan kérdésem lenne hogy, s napokban azt vettem észre hogy folyamatosan kevesebb lesz a szabad hely a telefonon pedig nem rakok rá semmit.Most töröltem le róla pár képet 4gb szabad helyem volt mostmár csak 3.7gb ír pedig semmit nem raktam rá.Ilyenkor mit lehet tenni?
Válaszokat előre is köszönöm. -
SASboy
tag
Köszi-köszi.
-
univerzita
addikt
válasz
SASboy #12206 üzenetére
A stórból letöltöd a GO Launcher -t. Majd a notification centerben a Szerkesztés és alúról beteszed a GO Launcher a Widgetnézet -hez. Ha a Launcher - hez akarsz appot tenni ( pl.Cellular-ez a mobil internet) akkor a appok között nyisd meg a GO Launchert és itt választható mit akarsz kirakni.
-
SASboy
tag
válasz
univerzita #12204 üzenetére
Ezt meg tudnád mondani kérlek hogyan kell? iOS 9.0.2-m van.
KösziTibee86: igen, én is ezt veszem észre. Mivel nincs már gari a telón ezért gondolkodom, hogy bevállaljam. Gondolom ez sem nehezebb, mint rootolni egy androidos rendszert.
-
SASboy
tag
Köszönöm mindkettőtöknek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest