Hirdetés
- Xiaomi Mi A2 Lite - annyira nem lite
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
giroud199 #18569 üzenetére
Hát ide is azt tudom írni, mint a többi topicba:
"Hát, egy-két fícsört leszámítva, nekem nagy csalódás az egész. Az iPad ugyanúgy néz ki, mint a sok évvel ezelőtti, az új Apple watch is kb ugyanaz, mint a series4, az új iPhone pedig ronda és ötlettelen. Nincs képernyőre épített ujjlenyomat olvasó, notch maradt, lett libafoszöld szín és kb ennyi... Elmondták, hogy ők a legfaszábbak mindenben és az új iPhone a világon a leggyorsabb, aztán “nesze semmi fogd meg jól”"
Nekem pont nem tetszik zöldben..., meg amúgy sem. Az eleje semmit nem változott, a hátulján meg csak rontottak design téren... Maradok az SE-nél
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB 8GB RAM
- OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Sony Xperia XA2 Silver mobiltelefon
- Apple iPhone 16 128GB Fekete és Fehér Színben Bontatlan Új 12 Hó Garanciával
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest