- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
DDA40X
aktív tag
Köszi! Ehhez írnak jailbrake-et. Annak a leírása sem lenne rossz.. Viszont a 4S-t nem igazán tudom 8.4-re frissíteni hozzá, mert már 9.3.5-ös.
Az enyémhez ez a megoldás passzolhatna, csak éppen nem működik ez sem, mert a leírásban említett eszközkezelő (device management) menüpont egyszerűen nem létezik az én készülékemben, pedig kellene hogy legyen.. Érdekes..[ Szerkesztve ]
-
DDA40X
aktív tag
Hali! Van egy nem túl sokat használt 4s em. Szeretném downgrade elni mondjuk 8.4.1-re, mivel felfrissült 9.3 ra, és rohadt lassú lett.. Tudnátok valami magyar leírást, ami alapján meg lehet csinálni? Valahol azt olvastam, hogy mostmár van új jailbrake amivel ezt meg lehet tenni. Megköszönném a segítséget!
Tomi
[ Szerkesztve ]
-
Zozzer888
addikt
válasz arkades #18187 üzenetére
Én cseréltettem ott i5ben akksit, nem volt vele gond. Asszem 2017 március környékén történt a dolog, azóta okés. Egyik kollégámat is odaküldtem, (szintén i5), neki is minden oké, de ő valamikor november körül járt náluk.
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
kerxy
őstag
-
fradi81
veterán
Mindegyik működött rendesen amit vettünk, tartósságról nem tudok nyilatkozni mert kb 1 évig voltak használva.
ilyen néven voltak.USB Charger Sync Data Cable For iPad2 3 iPhone 4 4S 3G iPod Nano Touch
1PC Black Dock Charger Station Stand Holder+USB Data Cable for iPhone 4 4G 4S
[kép]Nem nagyon lehet ezekkel mellényúlni, egyből venni kell két különbözőt és töltő kérdés megoldva egy jó darabig.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Töltőt milyet és hol érdemes venni ehhez a telóhoz? Gyári most halt meg... -
Diokhan
addikt
válasz arkades #18185 üzenetére
Két nap, gyakorlatilag mindenféle használat nélkül nem sok, sőt. Ahogy le írtad, legalább 3-4 napot kellene mennie új akkuval.
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
arkades
senior tag
Újra vettem egy i4S-t. Az eladó mondta, hogy gyenge az akksija, így azt kicseréltettem. Az új akkuval két napot megy el a telefon úgy, hogy a 3G és a wifi ki van kapcsolva, tehát csak telefonálok vele. Ez kb. napi 10-15 perc meg pár sms. Már régen használtam ilyen készüléket és nem emlékszem, hogy ez az idő tekinthető átlagosnak, vagy annál gyengébb? Mintha egy kicsit hosszabb üzem időre emlékeznék, bár lehet, hogy tévedek.
Каждый дрочит как он хочет.
-
galaxys80
veterán
válasz nagy@gmx.com #18183 üzenetére
Kicsit olvass vissza. Minden le van írva linkekkel együtt.
-
nagy@gmx.com
tag
9.3.5-ről vissza lehet tenni a 8-ast?
Ha igen, hogyan?
A 8-ast honnan lehet letölteni? -
-
Blue meth
senior tag
@marcitp: Köszönöm! Pedig az SE sztem elég minőségi összeszerelésű, de tény hogy a 4/4s nagyon magasra tette a lécet.
@oszy: köszi! remélem hogy az lesz, régi vágyam volt egy 6s... -
Diokhan
addikt
Mik azok a programok, amik nem használhatók már? Úgy értem, hogy iOS6-ra létezik kompatibilis viber, youtube. messenger, facebook, instagram, twitter?
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Blue meth
senior tag
Hát eljött az ideje, hogy elrakjam. 3 évig szolgált (kiszolgált), igaz már csak 8 gb-os verziót tudtam akkor venni újonnan, amit már akkor tudtam, hogy kevés lesz. De azért elvoltam vele 3 évig. Anno Galaxy SIII-ról váltottam, mert megtetszett az iOS meg az iPhone, és elegem volt az androidból. Nagyon-nagyon elégedett voltam ezzel a telefonnal elég sokáig, de azért az utóbb fél-egy évben már sokszor bosszantott fel, kevés manapság már. Viszont ahhoz képest, hogy 6 éves technológia, le a kalappal, mert egy türelmes ember még ezzel is ellenne egy darabig napi minimum használattal. Egy 32gb-os 6s váltja szeretett 4s-emet, remélem vele is hasonlóan elégedett leszek
-
zoltanz
nagyúr
Ajánlanék egy jó kis reklám blokkolós, ingyenes böngészőt így az ünnepekre, komoly felhasználói bázisa van.
UC Browser, iOS 7.0-tól telepíthető, Night Mode, adattömörítés stb, nálam bevált.
[link][ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz betyar1974 #18163 üzenetére
"Adatkommunikációs téren tapasztalható némi fejlődés, leginkább a maximális le- és feltöltési sebességben, előbbi ugyanis már 14,4 Mbps, míg utóbbi maradt 5,76."
-
betyar1974
senior tag
Tudja valaki, hogy milyen sebességre képes mobilnet.-tel a 4s? Telenor 60-80MB-al jön nálam, tudja ezt?
-
-
galaxys80
veterán
válasz nagy@gmx.com #18158 üzenetére
Értem. Így már világos. Sosem hallottam még ilyen készülékekről, de jó tudni, hogy van ilyen is.
-
nagy@gmx.com
tag
válasz galaxys80 #18156 üzenetére
Igen, mert miután frissítettem az 5-ről a 6-ra, utána már a 8-ast ajánlotta fel.
Ez üzletekbe szánt demo telefon, tele demo fotókkal, zenékkel.
(A Samsung demo telefonoknak meg IMEI számuk nincs, tehát ha valaki ellopná a demo telefont a boltból, nem tudná használni.)
A képen látod is, amit belinkeltem, hogy hány darab fotó, zene van rajta.
Szerintem le volt tiltva a gyárilag a gyári visszaállítás, a törlés, és a kijelző világításának a kikapcsolása, ami csak akkor kapcsolt le, ha megnyomtam egyszer a bekapcsoló gombot, különben világított volna a nap 24 órájában.
Aztán a SIM kártya PIN kódját sem lehetett megváltoztatni, a telefon nevét sem engedte átírni.
Lehet hogy volt még pár dolog, ami tiltva volt, de ezeket vettem észre.
Viszont teljesen új készülék, én bontottam ki, a gyári zsugorfólia is rajta volt a dobozon.[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz nagy@gmx.com #18155 üzenetére
Az 5-ről a 6-ot ajánlotta fel? Mert azt írtad, hogy a 8-ast.
Volt egyáltalán az 5 és 6-ban gyári visszaállítás menüpont? (nem ismerem, nem használtam ezeket)
Csak, mert simán lehet, hogy a 8-nál megjelent volna. Sosem hallottam olyanról, hogy csak úgy eltűnik egy gyári menüpont. -
galaxys80
veterán
válasz nagy@gmx.com #18153 üzenetére
9-esre szerintem nagy hiba volt frissíteni. Azzal számomra használhatatlanul lassú volt.
Nem értem, hogy miért nem úgy csináltad ahogy mondtam. OTA frissítés 8.4.1-re, majd gyári visszaállítás.
De végül is te tudod. -
nagy@gmx.com
tag
válasz Diokhan #18151 üzenetére
Frissítettem, mert sajnos nem tudtam törülni belőle a sok demo fotót, zenét, és az iTunes a gyári visszaállítással egyből frissített is.
Annyira nem vészes.
Érdekes, hogy az előző 4S-em nem volt annyira hangos fülessel, ezt meg nem bírom max.hangerőre tenni, mert különben megsüketülnék, olyan hangos.
Igaz, azon a 6-os, aztán a 7-es iOS futott, de hogy ebbe a 9-esbe ennyire feltolták volna hangerőt? -
Diokhan
addikt
válasz nagy@gmx.com #18143 üzenetére
Én hagynám így...
-
galaxys80
veterán
válasz nagy@gmx.com #18149 üzenetére
Hát csinálsz miután frissítettél.
-
galaxys80
veterán
válasz nagy@gmx.com #18147 üzenetére
El kell menned a 9-ig és onnan vissza. 1-2 oldalt ha visszaolvasol akkor megtalálsz mindent linkekkel együtt.
Vagy tegyél egy próbát, hogy ota-n mit ajánl fel. A 6-ra először a 8-at ajánlotta fel.
[ Szerkesztve ]
-
nagy@gmx.com
tag
Ezen a "Not For Resale" készüléken nincs gyári visszaállítás!
A 8-ast hogyan tudom rátenni?
Az iTunes-al vissza tudnám állítani, de akkor meg egyben le is frissít 9.3.5-re.
-
galaxys80
veterán
válasz nagy@gmx.com #18145 üzenetére
Én már a 6-al sem tudtam mit kezdeni. Felment rá a 8-as azzal egészen meglódult.
-
galaxys80
veterán
válasz nagy@gmx.com #18143 üzenetére
Hát másra nem is igazán jó, mint retrózni.
-
Pavlo
aktív tag
Aki iOS 6-tal használja a telefont, az megnézhetné nekem, hogy a Térképek alkalmazás működik-e. Nekem csak rácsot mutat, utcákat nem. A szatelit kép jó. Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
senki66
senior tag
Nagy nehezen visszaszenvedtem a rendszert (9.3.5) ezzel a wifi ok megint, azt hiszem egy darabig nem vigéckedek, kicsit leizzadtam, hogy téglásítottam a telót.
-
senki66
senior tag
Na most vagyok bajban, mivel a wifit nem tudtam életre kelteni és olvastam hogy ez iOS 8-as nyavaja volt, ezért vissza akartam frissíteni a legújabb iOS-re, de közölte, hogy nem tud frissíteni, mert nincs internet kapcsolat, miközben a telefon rá volt dugva a gépre. Próbáltam teljes visszaállítást csinálni, na ez már nem sikerült, bejött az alma töltött jó sokáig az indikátor csík is ment, aztán újraindult, megint bejött az alma, de nem csinál semmit. Van valami ötlet, mit lehetne csinálni?
-
senki66
senior tag
Kipróbáltam, de van néhány probléma.
Nem tudtam itunes backupból visszatenni a contactokat képeket stb, merthogy alacsonyabb iOS verzióra nem megy a restore, monta az itunes. Ezt megoldottam 3rd party tool-lal, már azt hittem, hogy minden ok, akkor kiderült, hogy nem megy a wifi. (nem lehet bekapcsolni) nem tudom a folyamat melyik részén ment el, mert amikor az iOS 6-ra visszatettem, akkor még biztos volt, úgyhogy vagy a 8.4.1-re frissítés vagy a JB közben szállt el. Nem hiszek olyan véletlenben, hogy pont most tényleg fizikailag elromlott volna a wifi. Küzdök... -
oszy
veterán
válasz galaxys80 #18131 üzenetére
Fogalmam sincs. Újraindítgattam a gépet. Leszedtem uninstallerrel az OpenSSL-Win32-t, aztán megint restart és újra feltelepítettem
Egyenlőre nem frissítek. Ezzel marha gyors
(#18133) senki66: Próbáld ki, aztán oszd meg velünk!
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
Jelentem települt a 6.1.3
Most már csak az a kérdés, hogy frissítsem-e a 8-asra. De azt még jól kezeli emlékeim szerint.Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
galaxys80
veterán
A 6-os pontban linkelt OpenSSL mindig az éppen legújabb verziót mutatja.De akkor is mondtam, hogy szerintem nem ez a probléma.
A letöltött fájlokat helyezzük át 1 mappába, hogy együtt legyenek. Az "idevicerestore for Windows.zip"-et csomagoljuk ki ugyan ebbe a mappába.
Ezt biztos, hogy teljesen így csináltátok? Csak ezek vannak a mappába és ki is van csomagolva amit ki kell?
Egyébként a Downgrade-be semmi újat nem írtam. Ezt már, ha visszalapozol régebbre láthatod, hogy sokan sikeresen megcsinálták.
Ami újdonság lett most az az, hogy lett JB 9.3.5-re.[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz galaxys80 #18126 üzenetére
Ezt este még akartam írni, hogy én megtaláltam a drive-on. Mivel a leírás elvitt egy weboldalra, ahol nem volt fent, emiatt zavart össze a dolog! Szerzőnek öt is. És tényleg köszi a leírást. Attól függetlenül, hogy nekünk valamiért nem sikerül. 😕
Szóval mégegyszer! A leírás arról szólt, hogy töltsük le. De egy szó sem volt arról, hogy a drive-ban benne van. Onnan én is csak azt töltöttem le, amiket az első pontban írtál. Itt csúszott félre a kommunikáció!
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz senki66 #18125 üzenetére
Utoljára írom le aztán én befejeztem.
Az 1-es pontban lévő linkre[link] rányomsz. Ott felugrik egy Google Drive-os lap.Ott a 8. fájl az általatok üldözött v1.0.2c.Senkit nem szeretnék megbántani,de ha ennek a megértése is ekkora problémát okoz, akkor nem biztos , hogy bele kellene vágnotok ebbe az egészbe.
-
senki66
senior tag
válasz galaxys80 #18124 üzenetére
A Win32 OpenSSL v1.0.2c-t, ha megvan neked. Az l-es újabb verzióval nekünk nem megy a dolog, lehet, hogy nem is ez okozza, de jó lenne kipróbálni. Ha azzal sem egy, akkor máshol keressük a problémát.
(1.0.2c-t a neten nem lehet megtalálni, minden link az újabb verzióra mutat végül.)[ Szerkesztve ]
-
-
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy mindegy milyen usb kábelt veszek ehhez a telefonhoz, az itunes felismeri? Milyet ajánlotok?
-
oszy
veterán
Valakinek sikerült letöltetni a Win32 OpenSSL v1.0.2c ? Csak Win32 OpenSSL v1.0.2l van. Értelemszerűen 64-es winhez a 64-es kell? Telepítés közben van valami teendő vagy oda kell, ahová ő akarja? C gyökerébe.
-
SoldierL
senior tag
Valaki megnézné nekem, hogy letölthető e erre a telfonra az Asphalt 8? Kisfiamnak venném és ezt a játékot nagyon szereti. Csak annyit mondjatok meg,hogy a letöltő ikon az alkalmazás mellett, aktív vagy sem? Annyit tudok, hogy ios 8-tól támogatott. Nagyon köszönöm, az eddigi válaszokat.
-
senki66
senior tag
válasz SoldierL #18102 üzenetére
A 4S 32 bites, már ha az iOS-re gondolsz, ha tárhelyre abban van 16,32,64 is talán 32-ben nem vagyok biztos.
9.3.5-re csak Semi tethered JB van, amit a licensz lejártakor (kb 1 hét) vagy a telefon újraindítása után meg kell ismételni. Elvileg lehet downgradelni, de ha kicsit visszaolvasol én most pont ezzel szívok, mert nem sikerül, éppen várom az esetleges ötleteket, hogy mit lehetne még tenni.
Asphalt 8-ról nem tudok nyilatkozni, nem próbáltam. -
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Venni akarok egy 4s-t. Pár dologgal nem vagyok tisztába. 64 vagy32 bites? A legújabb 9.3.5-re van Jailbreak? Le lehet tölteni rá az Asphalt 8-at? Elbírja?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 8/256 GB
- Üdv! Eladó fekete iPhone 14 Pro Max 128gb független készülék! Hibátlan működés, nagyon szép állapot!
- Eladó/cserélhető új állapotú Samsung S23 Ultra, 8/256, Samsung gari 2026.08.16 + gyári tok
- Csak kipróbált Pitaka tok, Iphone 15 Pro Maxhoz!
- Iphone 12 Pro Max Kiváló állapot nincs se karist se ütés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest