Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aaadicsek
csendes tag
válasz
bandi0000 #17396 üzenetére
25ért, szerintem megéri. Lassabbnak, lassabb egy újabb szériánál, de idegrendszer kérdése, hogy mennyire zavar ez téged. Az én keszülékem kb 3 éves, 1 éve van nálam, az akksit leszámítva, (ami már kiszolgálta magát elég rendesen) - egyetlen bajom van vele: kicsit kevés a ram. Gyakran zárogatja be az alkalmazásokat, ha átlépek egy másikba. 2 között simán vált, de 3-4nél már teljesen előröl inditja az appot. Böngészésnél a lapok között ugyan ez, de patentul megjegyez mindent, ahol tartottam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Revolut
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest