- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Egy év alatt 80 milliárd dollárt költ AI-képes adatközpontokra a Microsoft
- CES 2025: Hatezer madárfajt ismer fel a Birdfy etetője
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
Megszunt a 6.1.3 visszarakasanak lehetosege.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
-
domerator
veterán
Érdekes dolgot tapasztaltam, lehet csak nekem új:
Most a 4s-t használom 6.1.3 szoftverrel, felment rá a Spotify, de a kocsiban az istennek se akart megszólalni, még kábellel se, pedig megjelent az ipod lehetőség az autórádión. Szétbosszankodtam az agyam, aztán próba-szerencse: rátettem egypár zeneszámot mp3-ban a telóra. Láss csodát: azonnal megszólalt a zene (az mp3) és a spoti is hajlandó hiba nélkül szólni. Vagyis addig nem ipod a telefon, amíg nincs rajta legalább egy olyan mp3, amit le tud játszani.Viszont a BT lejátszás sajnos nem megyen: nem is jelenik meg a BT ikon a kocsiban, viszont a hívásokat korrekten kihangosítja. Ez vajon a 4s korlátja, vagy a 6.1.3 firmware?
-
domerator
veterán
Van arra mód, hogy a 4s kijelzőjét valahogy megjelenítsem mondjuk Macbook Airen és ott vezéreljem a telót? Van egy program (Gtasks Pro) aminek be kellene jelentkeznie a gmail accountomra, de teljesen szétesik a bejelentkező képernyő képe a telefonon (gondolom valahogy a google már nem támogatja ezt a kis felbontást).
Arra gondoltam, hogy macen hátha végig tudom csinálni a bejelentkezést, még ha ugyanolyan szétesett is lesz a kép, de egérrel talán eltalálom a minimálisan belógó tovább gombot jobban, mint ujjal.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz Diokhan #18455 üzenetére
Igazat szólva én is csak elindítottam, üzenetet nem láttam, de! én soha nem is használtam a messengert, úgyhogy azt gondoltam azért van üresen mert egyszerűen nincs üzenetem... kipróbálom majd a párom telójáról.
A facebook az megy, igaz megdöccen, de simán használható (ehhez is hozzátartozik, hogy facet se használok, csak néha belépek kb kéthetente, szóval azt nem tudom megmondani, hogy minden jól megy-e rajta, de pl a videókat simán, röccmentesen hozza)[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Alister71 #18451 üzenetére
Nálam 6.1.3-ra is letölthető a chrome... működik is. Egyébként facebook és messenger is van rá, ki is próbáltam.
Ma a második 4s-t flasheltem vissza 6.1.3-ra, minden problémamentesen ment, pöpec gyors lett a 8GB-os gép
-
domerator
veterán
válasz nickedez89 #18379 üzenetére
A 4s most tartalék teló, de akinek csak megmutatom széles mosollyal díjazza a jó öreg ios-t.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz domerator #18297 üzenetére
Sajnos vissza kellett valtanom az i7-re... azzal egyutt tudtam elni hogy a watchot nem kezeli az ios 6, de legnagyobb banatomra sajna az airpods sem mukodik vele jol: spotify-on szinte minden uj szamnal elhallgat es csak start stop vagy a bt ujboli kapcsolasa segit. Valamint a kocsi kihangositojat se jol kezeli: kimeno hivaskor oke de bejovo hivaskor a telefon veszi fel es mindig kezzel kell atkapcsolni az autora, ez sajna nagyon maceras. Ugyhogy a kis negyes lesz a tartalek telefon a hetes meg a gyozelme tiszteletere kap egy spigen herringbone tokot
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz galaxys80 #18296 üzenetére
Csak power usereknek kompromisszumos a hatos hasznalata, mindennapi telefonkent tokeletes, meg ha csak 3g-s akkor is. En power user vagyok de egyelore a nosztalgia erosebb
A jb modszeres 6.x visszaflashelest inkabb ne soroljuk ide, mert az egyreszt pilotavizsgas, masreszt te is tudod hogy kivetel... az apple NEM irta ala a regebbi firmware-eket!Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz galaxys80 #18294 üzenetére
Csak hogy értsd:
1. Az, hogy napok óta folyamatosan (most is) aláírja az apple az eddig mereven elutasított 6.1.3-at, az minden csak nem hiba.
2. Jelenleg is folyamatosan szerintem ezrek teszik vissza a 6.1.3-at a világban mert tele a tökük a jelenlegi dizájnnal, de tartalék telefonnak is jobb a 6.1.3-as 4s, mint egy up-to-date botladozó telefon. Ha nekik sikerül és néhánynak nem, akkor a segítségnyújtás megtagadása erősen diszkriminatív.
3. Az IPSW forrás ismeretlenségére hivatkozni megintcsak nettó genyóság: az apple aláírása kizárólag csak offline flasheléskor számít, OTA ez a firmware nem jön le és az itunes se ajánlja fel. Ergo az apple aláírása az ipsw frissítésre vonatkozik, vagyis kutyakötelességük lenne legalább megpróbálni segíteni.
-
domerator
veterán
válasz viperabácsi #18284 üzenetére
Na ez minden csak nem pozitív... ez mellébeszélés az apple részéről... holnap ha nem felejtem el én is felhívom a zöld számukat.
-
domerator
veterán
válasz viperabácsi #18275 üzenetére
Igen, ingyenes 80-as szam , +36 80 983 824 de csak munkaidoben. Hivd fel, kell hogy segitsenek.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz viperabácsi #18271 üzenetére
Bakker akkor tenyleg erdemes lenne visszarakni... Talan a 64 bit kavar be... Nagyon szurkolok!!!
Galaxys80: a google cimtart regota vissza lehet rakni egy vebdav fiokkal, en is ugy tettem most.
-
domerator
veterán
válasz viperabácsi #18254 üzenetére
Telefon csatlakozojat vizsgald meg... hegyes fogpiszkaloval a belso erintkezolap korul ovatosan ki tudod a talan benne levo koszt piszkalni. Ha nem megy akkor vadiuj olcso fogkefe is megteszi. Fogynak az otletek hogy mi lehet a baj...
Ugyanigy a kabel csatlakozojat is kitisztithatod. Masra mar nem tudok gondolni mivel 3 gepen probaltad igy az itunes helytelen telepitese valoszinutlen.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz viperabácsi #18252 üzenetére
Mi lenne ha elotte a telefonon csinalnal egy teljes visszaallitast? Ha felmegy ra a hatos akkor ugyis szuz telokent fog indulni!
-
domerator
veterán
válasz viperabácsi #18238 üzenetére
Nekem is elsőre ment win10 friss itunes.
(a 3gs már nem ilyen sima dolog...)
-
domerator
veterán
válasz viperabácsi #18227 üzenetére
Masik usb porton vagy masik kabellel probalkozz... sok ilyet lehet olvasni hogy masodszorra harmadszorra sikerul csak.
Amugy az is lehet hogy hibas a letoltott ipsw... szedd le meg egyszer esetleg.
De vajon amugy mi a peket akar az apple hogy hirtelen engedi az allitolag legjobb hatost visszatenni? 3gs-re is alairja az akkori allitolag legjobbat, a 4.1-et.
Nem lehet hogy felmeri az igenyeket egy igenyesebb grafikus felulet irant?[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz viperabácsi #18223 üzenetére
Nezz utana a neten hogy hogyan kell dfu modba tenni a telot es ugy probald meg
-
domerator
veterán
válasz viperabácsi #18217 üzenetére
Eltart egy darabig... de ha 10 percig ezt csinalja akkor az szerintem nem termeszetes
-
domerator
veterán
válasz viperabácsi #18215 üzenetére
A visszaallitas gombra a shift-et lenyomva kattints es feljon az explorer ablak
-
domerator
veterán
válasz Diokhan #18211 üzenetére
Nekem most egy 128 gigas i7 lett masodhegedus
Meg azt is bevallalom legalabbis egy ideig hogy a watchom most nem jelzi majd a hivasokat.
Komolyan mondom hogy meg a marimba is maskepp szol ezen a kis ekszeren!
-
domerator
veterán
válasz viperabácsi #18209 üzenetére
Szia
Az ipsw oldalrol kell letoltened az i4s 6.1.3 ipsw fajlt es itunes-szal kell ratenni a telefonra, nem kell az eddig szukseges hokuszpok a jailbreakkel
[ Szerkesztve ]
-
-
domerator
veterán
Urak, 9.1-re vissza lehet tenni a 6-ost?
-
domerator
veterán
Valaki majd szamoljon be lecci az uzemidorol ios6 alatt.. vajon jobban banik az akkuval?
-
domerator
veterán
Szeretett 4S-em két napja azzal nyaggat, hogy a tárolóhely majdnem megtelt, a beállításokban módosíthatom... csak éppen van még 1,9GB szabad helyem.
5.1.1 van rajta jailbreakkel, nemrég volt rajta partial (semi) restore, szóval nincs igazán tele appal.
Most az 5C-t használom, mert állandóan kidobja ezt a megtelt üzenetet.Mi a jófene van vele?
-
domerator
veterán
válasz Gábor-KJ #14068 üzenetére
Aztan majd jon a "milyen google processzeket tiltsak le hogy ne szivja az akksit" meg a "mediaserver fel napig szinkronizalt, mit csinaljak" es par hasonlo moka...
Jo buli a zold robot....
Jo szorakozast
-
domerator
veterán
válasz xtremez #13953 üzenetére
Itt egy friss pozitiv tapasztalat igaz i6-tal, de mindenkepp megfontolando szerintem.
Nalam i4s-en, iPad Airen, i5c-n van uveg es meg kell az op3ndottra is. i4s uveget az azsia centerben vettem 2000-ert hibatlan. Ajanlom.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Diokhan #13928 üzenetére
Eszemben sincs... a telot hivatalosan fuggetlenitettem es elotte mit ossze keresgeltem, hogy ne kelljen frissiteni, mig raakadtam a semi restore-ra.
Igy az 5.1.1-gyel meg igaz ajfon. lexarom hogy nem fut rajta egy csomo progi, de gyonyoru a felulet!Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
Hello, csatlakoztam a csapathoz párom előző 4s-ével... 16GB és 5.1.1 fut rajta... imádom! (nem a páromon fut az 5.1.1 de azért őtis imádom)
Ma vettem a telóra előlapi edzett üveget 0,3mm kerekített szélű, 2e Ft volt az ázsia centerben, gyönyörűen ráment, meglátjuk meddig tart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- CES 2024: autókba vinné erősebb processzorait az Intel
- Milyen program, ami...?
- Szólánc.
- Bittorrent topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest