- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
próbáltam új telefonként beállítani,de elakadt 1 órája
"Icloud beállítások frissítése"
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Nálam működik még második telefonként egy 16GB -os darab. aliexpress-ről kapot most új aksit is. Tepsi telefonok mellett egy frankó egykezezes telefon hanghívásoknak ma is.
-
zoltanz
nagyúr
Nekem is még van egy tartalék 4S, elnyűhetetlen.
Most rendeltem az Ali-ról Kínából, 14$-ért (ingyenes posta) Nohon akksit hozzá, azt hallottam többektől a gyárihoz közeli minőségű. Két hét alatt megjött, a noname-ek között találkoztam jobbal, rosszabbal, (készenléti időben) és majdnem az is ennyi árban is.[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Ajánlanék egy jó kis reklám blokkolós, ingyenes böngészőt így az ünnepekre, komoly felhasználói bázisa van.
UC Browser, iOS 7.0-tól telepíthető, Night Mode, adattömörítés stb, nálam bevált.
[link][ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Nekem van még egy második telefonnak használt (zsebkarcos) i4S-em, ilyen kirándulós/nyaralós darab, bringázni, vitorlázni viszem mindig stb, strapabíró.
Múltkor átment rajta egy autó, hátlap és üvegfólia csere után újra tökéletes volt.
Az újabb szériák közül melyik ilyen masszívabb darab még? -
zoltanz
nagyúr
Ma előjött a hangerő bug ezen a 4S-n is.
-
zoltanz
nagyúr
Szépen futkorászik ez az iOS 8, másik 4S telefonon befagyott néha h hangerő, se fel, se le (ha hosszan nyomtam a hangerő gombot, kb hetente jött elő). 1,5 hónap után remélem, így is marad.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Ha most új telefont vennék (áprilisban lejár a hűségem) sanszos, hogy nagyobbat vennék 16 GB-nél, a jövőre való tekintettel. Nekem a 16 GB-ból most 4 szabad (navigációs appok Google Maps offline EU térképpel stb. sokat utazom), 4 GB zene 1 GB fotók.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
válasz tibi970307 #17814 üzenetére
2500 mAh-ás Power Bank-kal nekem kibír 24 órát is, ha vezetek folyamatosan (GPS használattal, navigációval, az idő 30%-ában kb bekapcsolt kijelzővel.)
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
válasz tibi970307 #17812 üzenetére
~50 % aksi használattal?
-
zoltanz
nagyúr
Ok, hagyom rajta. (használok Viber-t)
Eddig megtaláltam minden app-ot amire szükségem van. (1,5 éve használok már 4S-t)
Lehet egyszer JB-elem majd, van leírás 8.3-hoz? (ha nem jön be, és készítek előtte backup-ot, nem állítható vissza?)
Mindegy JB szempontjából 8.3 esetén, hogy OTA-s telepítés-e?[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Van egy 16 GB-os 4S-em, ki szeretném próbálni a iOS 6-ot. Ebben az iOS verzióban már volt internet megosztás Wifi-n amúgy? Gondolom ha OTA-s akkor bukó.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Kipróbáltam ma egy 4S -t iOS 9 nem érezni lassabbnak a 8 hoz képest. Sztem vállalható ezért az árért.
-
zoltanz
nagyúr
Nézegettem az iPhone 5 iOS teszteket, érdekes ott holtverseny van a 6 és a 7 között a 8-9-10 lassabb kicsit.
-
zoltanz
nagyúr
Itt egy jó leírás hogyan tölts le alkalmazást régebbi iOS-re (ugye már van 10-es is, és lehet már olyan app ami megköveteli)
[link] -
zoltanz
nagyúr
Lehet venni márka szerviz garanciakiterjesztés valahol (T-mobil-os telóra, ha még nem járt le az 1 év)? Hol és mennyibe kerül.
AppleCare Mo-on még mindig nincs?[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Egész jól bírja a majd 1 éves készülék, még mindig 1,5 napot bír átlagos használat mellet. 157 feltöltési ciklussal.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
válasz jjozsef #17319 üzenetére
Másik iOS verziót neki, nálam semmi gond a Wifi-vel.
Cirka 1 éve használom:
- Chrome nagy ritkán elszáll,
- 1x lefagyott videó lejátszásnál,
- ritkán zenelejátszás hangereje felmegy/lemegy maxra (csak újraindítás segít),
- néha eltűnik a Vezérlőközpont, ilyenkor a beállításokban újra ki/bekapcsolom.[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
válasz barnabas22 #17280 üzenetére
10 HSZ-t olvass vissza, ott van egy link az OS összehasonlításokról.
Nekem is ilyen van, iOS 8-al, fent van rajta egy csomó app, (Chrome, Opera Mini, Messenger) képek, játék, könyv, 2 GB zene, és még van 1 GB szabadon. (foglalt 4 GB)
Több hely a 9-nek sem kell.[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
Nem akarok frissíteni iOS 9-re 8-ról. (lassú lenne a teló már)
Viszont néztem megjelent az App Store-on a 49-es Chrome, de nekem nem jelenik meg a frissítések között. Gondolom már 9-es iOS kell hozzá azért.
Opera Mini-t még frissül.[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
OTA s 8.1.2 van a telón, lehet frissíteni iTunes al 8.4.1 re? Köszi!
-
zoltanz
nagyúr
Minap leszedtek egy YT zene letöltőt a Store-ról, de böngészővel megtaláltam máshol és felraktam JB nincs. Ez, hogy lehet?
-
zoltanz
nagyúr
Már biztos, hogy a 8.1.2 szoftverbugos, a hangerő néha (kb 3 naponként) beragad mindkét irányba maxra, ikonja is folyamatosan előterben marad (közben a csengetés hangerejét tudom állíni gobokkal) Újraindítással megszűnik. Telepített dolog csak1-2 általános van Chrome stb. Reset is volt. Allig várom a jövő hónapban érkező 9.1-et...
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Én mostanra szoktam meg a 8-as hibáit, nem érek rá vele még most szórakozni újra (9-esnek is lesznek nyűgjei). Megvárom míg minden gyorsabb lesz vele, majd talán a 9.1.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Lehet iTunes-al downgrade-elni 8.4.1--->8.3? (persze beállítás mentést stb. nem akarok visszaállítani.)
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
válasz Gubbba #15749 üzenetére
Csak úgy derül ki milyen módon lett telepítve ha elkezdik JB-elni. (8.3-ra frissítik) Vagy megáll egy %-nál vagy végigmegy, de mindenféle hibák lesznek a készülék használatakor. Utóbbi esetben (vagy ha valamit elcseszel) csak a legújabb 8.4.1 tudják visszarakni, arra meg nincs JB.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
1 hónapos a telóm, 48 óra kevés használat után a töltöttség 56%.
-
zoltanz
nagyúr
Az Apple mostanában akkora reklám hadjáratot folyatat mint amilyet a Coca-Cola szokott vagy anno a Marlboro.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 8/256 GB
- Üdv! Eladó fekete iPhone 14 Pro Max 128gb független készülék! Hibátlan működés, nagyon szép állapot!
- Eladó/cserélhető új állapotú Samsung S23 Ultra, 8/256, Samsung gari 2026.08.16 + gyári tok
- Csak kipróbált Pitaka tok, Iphone 15 Pro Maxhoz!
- Iphone 12 Pro Max Kiváló állapot nincs se karist se ütés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest