- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Egy év alatt 80 milliárd dollárt költ AI-képes adatközpontokra a Microsoft
- CES 2025: Hatezer madárfajt ismer fel a Birdfy etetője
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz Zozzer888 #18497 üzenetére
Sok eladó készülék van, van olyan is, ami full dobozos. Ha megvan mindene, az valóban többet ér, mint a "tartozék töltő" kategóriájú hirdetésekben.
Bakker bocs a dupla pusztért.
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
realmadrid
aktív tag
válasz Zozzer888 #17601 üzenetére
Bizony ez szemét dolog, hogy nem lehet visszarakni régebbi ios-t holott azzal adták el. Ha már ennyit költ a vevő, akkor hagyhatták volna nyitva ezt a lehetőséget. 6S meg a többiek, milyen lesz 2-3 év múlva az eljövő szoftverrel, és most mennyibe is kerül ?
A sas nem vadászik legyekre
-
Dovloran
senior tag
válasz Zozzer888 #17135 üzenetére
Szerintem tedd azt, hogy feldugod a telódat a gépedre, lemented róla az összes adatodat majd fogod és iTunes-ban teljes visszaállítást csinálsz a telón. Hidd el ez biztos segíteni fog. Egy tiszta nem OTA-val újrarakott rendszer csodákra képes.
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
snooze
veterán
-
zolax
tag
válasz Zozzer888 #17123 üzenetére
Nekünk a családban 2db 4s van, a feleségem a mai napig a 7.1.2 rendszert használja rajta. Sohasem fagyott, lépett ki semmiből, atomstabil. Nekem a 9.2.1 van rajta, de - bár lassú - stabil ez is. Nem lehet hogy nálad valami hardveres gond (is) van?
Én a droidról lebeszélnélek, de te tudod, akkor már inkább valami lumia.. -
erdoke
titán
válasz Zozzer888 #12676 üzenetére
Bő 3 év és 3 generáció iPhone használat után az a tapasztalatom, hogy a friss modelleken kívül az előző két generáción fut nagyjából problémamentesen, a korábbi típuson attól függően, az mennyire volt hardveresen topon a maga korában. Ezt figyelembe véve az i4 szinte csoda, ahogy viszi az iOS 7-et, a 4S kb. a várakozásaimnak megfelelően futtatja a 8-at. Egy keveset még csiszolnak rajta, de sokat már nem várok.
Én nem csak a tár miatt kerülném a mindenkori 8 GB-os (kifutó) modellt, legalább annyira a hosszabb távú használhatóság (hiánya) is nyomós indok ellene.Ami az új droidos készülékeket illeti. Vannak hardveresen jók, de az OS szerintem koncepcionálisan hibás, ahogy a gyártók által vívott számháború is az. A G3 kijelzője pl. összességében nem csak a versenytárs megoldásoknál gyengébb, de a G2-nél is. Kimegyek a szabadba, ahol az i5-höz képest fele fényerő miatt használhatatlan az egész. Nem mindegy, hány pixelt nem látunk?
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
legenda
válasz Zozzer888 #12676 üzenetére
igen, a 8.1 már nagyon jó a 5s-en, bár a korábbi 8-as verziók is így jöttek volna ki...
az ios 6 más világ volt, sokkal kevesebb funkció, így sokkal kevesebb hibalehetőség is, akkoriban az ios 6.0 beta 3 már olyan stabil volt, hogy nyaralás előtt bátorkodtam feltenni a 4s-re és úgy használtam, egyáltalán nem volt vele probléma, mostanság a 8.1-ig kellett erre a sebességre és stabilitásra várni ios 8 alatt.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
lolal
senior tag
válasz Zozzer888 #12220 üzenetére
Nem tudom én nem bízom a 8-ban . Fent volt 4 napig a telómon de borzalmasan lassú lett tőle. Ezért vissza raktam 7.1.2-re és megtáltosodott. Ezek után úgy döntöttem hogy a 8.1 ig nem próbálkozok az újfajta rendszerrel . Remélem Timék már gatyába rázták végre az iOS-t...
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Hunt3r22
őstag
-
lolal
senior tag
válasz Zozzer888 #12081 üzenetére
Én úgy vagyok vele , hogy nem erőltetem. . Majd ha azt fogom hallani , hogy annyira stabil és gyors mint a 7.1.2 akkor igen frissítek de addig nem. Az sem nagyon tetszett igazából hogy a 6 gigám helyett már csak 5,4 et tudtam hasznosítani .. , nos mind1 ez csak egy negatívum a sok közül a 8.ban..
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
adp
őstag
válasz Zozzer888 #12016 üzenetére
az a baj olyan helyeken vagyok ahol ezt nem tudom használni, meg sztem ez már inkább luxuscikk mint haszoncikk, de hát kinek a pap....
Én nekem a legnagyobb bajom h a safari laggos lett, a facebook "remeg ha lapozok" a memoria meg folyton 90% felett van hiába tisztítom óránként. úgy lett volna igazi ez a 8 ha ki se adják 4s-re vagy pedig jobban testreszabják, de persze ez üzleti fogás hogy vegyél 5-6-ot[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Zozzer888 #11873 üzenetére
Most akkor ott van vagy nincsen?
Nekem az kell!!!!!!!!!!Modositok. A helymeghatarozasomat alapban kikapcsolom es par dolognak engedelyezem...
Szoval most megy, ugyhogy nincs komolyabb gondom az IOS8-al, viszont engem zavar az eleozmenyek sokasaga felul - azt ki lehet iktatni valahogyan?
[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
SimonJanos
aktív tag
válasz Zozzer888 #11869 üzenetére
Túl sok cikket olvastam arról hogy ne-tegyem-fel... Szóval mint ahogy sietve megtettem a 7-es verziónál... ezt tuti kivárom
A 7.x-t megszoktam, de ott is ajánlott a teljes újrahúzás és nem a frissítés!!!
Főleg ha még a "szülőhazában" (USA) is a 4S-eken ált. (céges készülékek, filmek, stb.) iOS 6.x "virít"[ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
Lacopapi
addikt
válasz Zozzer888 #11861 üzenetére
Emlékeztetés egy helyen..nem ugyanaz? Csinálj egy újraindítást,mert nálam nem megy a helymeghatározás..csak amikor kell.Azaz amikor a teendőket (emlékeztetőket) ,piszkáltam,addig ment ez tény. Mivel nem használom az appot,így nem tudom,hogy ez rendben van-e.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Zozzer888 #11857 üzenetére
Asszem most betettek rendesen a 8GB-s telefonoknak!
Mellesleg hova tunt megint az idojaras?????
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
-
Lacopapi
addikt
válasz Zozzer888 #11470 üzenetére
Úgy látszik nagy a szórás kínai barátainknál,mert én is rendeltem (nem ezt,másikat),viszonylag hamar megjött,azóta sincs semmi gondom,mérethelyes,oleophobe - sztem még jobban mint az eredeti üveg -,ha nem hívom fel rá a figyelmet,nem mondja meg senki,hogy rajta van.Engem az a minimális vastagság,ami lejjebb pozicionálja a home gombot,egyáltalán nem zavar,nem vészes.
Ugyanakkor ugyanezt a típust (az enyémet),rendelte egy másik fórumtárs is és neki már kisebb a méret....szóval lutri,de ennyiért...Ringloszilva....valószínűleg még nem láttál ilyen üveget,különben nem beszélnél marhaságokat,nem matt és nem súlyos ezrekbe kerül,mindössze egy ötszázas postával,mindennel.Buboréknak nyoma nincsen.
[ Szerkesztve ]
-
danilla
őstag
-
tylerddd
veterán
válasz Zozzer888 #11439 üzenetére
iTunes-ban: Áruház/Fiók megtekintése. A jelszó bepötyögése után a bal felső sarokban megjelenik az e-mail címed. Erre ráböksz, ott Account és ott az Apple ID Summary részen látni fogod a feljogosított gépeket a Computer Authorisations-nál. Itt elvileg lesz egy Deauthorise All gomb, amivel megoldódik a problémád.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Noxy
veterán
válasz Zozzer888 #11439 üzenetére
Kicsit off, de miért nem klónozod a rendszert, amikor már minden a helyén van? Én kb 4 éve telpítettem, azóta meg volt már 2 vinyó csere is SSD-re.
Nem tart tovább 30-40 percnél.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Vandie
tag
válasz Zozzer888 #11383 üzenetére
4S mellett döntöttem igazából, mert jobbra nem lesz pénzem szerintem, az 5S-5C alakja pedig nem tetszik, pont a 4S mérete a megfelelő, amúgyis kicsi kezem van és megőrülök az egyre nagyobb okostelefonoktól. Filmezést majd bonyolítom tv-n, laptopon, ami viszont fontos nekem az a jó kamera és a jó hangzás, gyorsaság. Nyilván ha közben kifut a 4S, akkor nem lesz majd más választásom mint az 5-ös széria.
Samsung Galaxy S21-->Iphone 13, Apple Watch SE, AirPods 4
-
-
Vandie
tag
válasz Zozzer888 #11366 üzenetére
De i4-et már csak használtan kapok, nem? Néztem rengeteg hirdetést, de nekem olyan gyanús mind és ugye a garancia már rég nincs meg az i4-ekre. mi van ha elhozom és pont akkor lesz baja, javíttatás pénz és akkor már i4S-t is vehettem volna. De lehet én vagyok túl bizalmatlan. A kamera az i4S-ben jobb, azért is hajlok afelé.
Telefonhívás jó ötlet, odacsörgök rájuk. Igen iCloudra át tudom pakolni őket, talán így a 8 GB elég lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Vandie
tag
válasz Zozzer888 #11360 üzenetére
Értem, i4-et csak használtan találok már gondolom. Ne nevessetek ki,de egy éve egy vodafone smart 3-mal élek, most kezdett nagyon durva szinten romlani a minsőége, frissítésektől függetlenül és sok ideje olvasgatok már iphone témában, mert előtte meg samsung galaxy Ace-m volt és azt is hasonló gondok miatt adtam el. (lassulás, aksi alig bírta, hangzás se volt a legjobb szerintem). Szóval mostmár úgy vagyok vele, hogy inkább gyűjtök kicsit,de megbízható rendszert, telefont, minőséget keresek és több ismerősöm javasolta az Iphone-t.
-
Vandie
tag
válasz Zozzer888 #11358 üzenetére
Köszönöm a választ És ha választani kellene i4 16 GB vagy i4S 8GB? 5-öt nem szeretnék, mert az tudásban nekem már túl sok, illetve a 4-4S külseje, mérete tetszik. Amire kell: emailek, sms, telefon, facebook, twitter, zenehallgatás, filmezés 1X-1X, böngészés, fényképezés. Ami fontos: gyorsaság, megbízhatóság, szép hangzás, kezelhetőség, aksi jól bírja és jó kamera, mivel nincs külön fényképezőm!
-
Ringloszilva
tag
válasz Zozzer888 #11347 üzenetére
Szerinted. Szerintem meg nem. Szoktam is röhögni, mikor néhány autós szélvédője teli van ragsztgatva autópálya matricával. A rendszer a rendszámot nézi, nem a matricát. A parkolást ugyan még nem csináltam sm-el, de gondolom van valami iktatási szám. Elég azt elmenteni egy dokumentumba, azt jónapot. Ugyebár ha én hekkelek magamnak egy SMS-t, akkor azzal nem bizonyítom, hogy van matricám és nem mehetek ingyen a pályán. Viszont a szám alapján kikeresnek ha kell. A kismotorra is rá kellene ragasztani a biztosító matricáját, hogy van rá biztosításom. Csak nekem ne mondják meg, hogy mit mikor és hova ragasszak a saját kifizetett járművömön, így csaka csekk igazolót teszem a pénztárcámba, hogy be van fizetve és a szerv teljesen boldog tőle . De tényleg hagyjuk abba, mert látom, hogy itt nekem nem lehet sose igazam, mert az agymosás már megvolt. Arról meg tényleg nem tehetek, hogy nem izgat fel egy SMS. És persze ezért nekem mentek el otthonról, nem pedig az, akit felizgat pszichésen vagy szexuálisan egy SMS
Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!
-
tylerddd
veterán
válasz Zozzer888 #11350 üzenetére
Ez nekem olyan idiótaságnak tűnik. Én vettem már itthonról, családtagnak parkolószelvényt. Megmondta, h milyen zóna, mennyi időre és én elküldtem az SMS-t, mert az illető idősebb személy, aki gyakorlatilag csak telefonálni tud a készülékével. Ha ellenőrzik, úgyis csak a rendszámot nézik, nem azt, h honnan lett küldve az üzenet. Visszaigazolást is kapsz, így elvileg a rendszerbe is bekerült a vásárlás, a telefonszámládon is rajta lesz a díj levonása. Szóval ha szerintem probléma is lenne, tök debil dolog, h a telefonodon mutogatod valakinek az SMS-t, ami a parkolást igazolja. Nem beszélve arról, h minek őrizzem fél évig?! Visszamenőleg kinek és miért igazoljam, h parkoltam x helyen és fizettem-e érte?! A parkolószelvényt is eldobom, ha elhagyom az adott parkolóhelyet!
Nem kötekedni akarok, csak számomra mulatságos, h egy SMS-t őrizgetni kell parkolás vagy pályahasználat miatt.
-
tylerddd
veterán
válasz Zozzer888 #11347 üzenetére
Minek kell azokat megőrizni?! A rendszerben benne van, h milyen rendszámú gépjárműre kérted, akkor minek?!
Egyébként én sem tárolgatok semmi mailt, SMS-t a telón. Ha elolvastam, törlöm. Ha olyan mail, ami fontos lehet később, az megy az archívumba. SMS-t meg abszolút nem kapok olyat, amit valami miatt el kellene mentenem/tárolnom.
-
GGMPC
őstag
válasz Zozzer888 #11323 üzenetére
Na azt majd ird ide, hogy mi lett a megfejtes, mert nalam sincsen kiirva a torles fole semmi, de nalam 30MB cuccot ir a hasznalat/mail, tehat max 1 honapra lehet beallitva...?
(gondolom en - ha egyebkent 1.35GB a gmail fiokom)LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
Noxy
veterán
válasz Zozzer888 #11269 üzenetére
Játék, játék, játék. Ahogy írod. Ez a fő szempont. Valaki itt írta pld, hogy a 4S-n már nem lehet használni a kamera App-ban a iOS 7 újdonságát a lassított felvételt.
Dehogy nem lehet, Cidya--> SloMod
Igaz hogy csak 30 fps, de működik.
iPad Mini-re sincs gyárilag, de ott is megy. Itt már 60 fps-l.
Ja hogy nem tudja a 4S az LTE sem.
Tech fórumokon az eggyik gyakori kérdés, hogy lehet kikapcsolni, mert nagyon szívja az akut. Akkor meg minek.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
danilla
őstag
válasz Zozzer888 #11244 üzenetére
Akkor valószínűleg nálam se marad meg sokáig. Legszívesebben tok nélkül használnám a telefont, csak nagyon sérülékeny a fém keret. Nincs valami védő fólia amit rá lehetne rakni, hogy ne karcolodjon olyan könnyen? Most bumper van rajta de ezzel elég bumszli a telefon.
-
mondomén
őstag
válasz Zozzer888 #11216 üzenetére
nem kell hozzá sok, hogy átmenjen döcögősbe. ami gyakran előfordul nálam, hogy megy a spotify, közben meg facebook és safari között váltogatok. beszaggat az animáció, nem veszi be a dupla home-ot, többször kell rábökni a dolgokra, újratöltögeti az oldalakat, van hogy be is zárja az appot. aztán ha ezek emellé még megnyitom a térképet is, na akkor van kész a chocapic...
-
Lacopapi
addikt
válasz Zozzer888 #10818 üzenetére
Nekem az appon belül nincs + jel,csak egy pár vonal egymás alatt,mint a füzetben,ha a legfelső üresre nyomok,akkor már meg is adhatok mindenféle emlékeztetőt,ha pedig az oldalt lévő körben ácsorgó felkiáltójelre,akkor jöhet a többi részlet (mikor,hol jelezzen,milyen színű,prioritás...)
Ez a 7.1.1.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz Zozzer888 #10757 üzenetére
Én ezt használom, de van 4/4s-re is. A gagyi műanyag fólia helyett, aminek a tapintásától rosszul vagyok, így nem is használtam egy telefonom se sokáig, ez egy üveglap, mint ahogy a kijelző is. A tapintása ugyanaz mint a kijelzőnek, nem karcolódik, és leejtésnél is megvédi a kijelzőt, nem fog összetörni.
Az általad linkeltek nem tudom milyen lehet, de 0.2-esnél vastagabbat én nem javaslok. -
Chosen
addikt
válasz Zozzer888 #10757 üzenetére
Én tervezem a vételét. (nem pont ennek a típusnak) Arra kell figyelni, hogy minél vékonyabb legyen és a Home gomb környékén legyen lekerekítve a perem, különben kissé éles marad az üveg. Egyébként igen az, egy üveglap.
Érintés érzése elvileg a legközelebb áll a gyári üvegéhez, anyagából fakadóan. Nincs meg az ami a fóliáknál, hogy "ragadós". Mondjuk nem árt ha van rajta "oleophobic coating", hiszen az felel a zsírtaszításért, ami a gyári üvegen is ott figyel. Nélküle elég gyorsan zsírosodik és nehezebben csúszik a felület.
Mint pl ez: [link] (bár ennél létezik vékonyabb is)
[ Szerkesztve ]
-
sarkanyolo2
őstag
válasz Zozzer888 #10379 üzenetére
Közben szétnéztem, este csak gyorsan kiírtam a kérdést, tényleg elég gyanús az 50. 65 körül vannak a szolgáltatósok, úgyhogy nem tudom mi legyen. Haveromnak kell majd egyébként.
Frissítés üti a szoftveres függetlenítést egyébként?
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
legenda
válasz Zozzer888 #10315 üzenetére
van csak 2.4 GHz és van dual band, utóbbi 2.4 és 5 GHz képes.
nem mobiltelefon szempontjából, főként a gyorsabb átvitel szól az 5 GHz mellett, bár a nagyobb távolságra és a különböző akadályozó tényezőkre fogékonyabb, mint a 2.4 GHz, de ami a lényeg; ahol sok wifi hálózat elérhető kis területen (panelházak...stb), ott annyira telített lehet a 2.4 GHz, hogy szinte már kínlódás használni, mert nehéz - de nem ritkán lehetetlen - olyan csatornát beállítani, ahol nincs ütközés elérhető idegen hálózatokkal, és emiatt lassul, akad, szakadozik, szélsőséges esetben szinte teljesen használhatatlan a 2.4 GHz sáv, ekkor viszont mondhatni muszáj az 5 GHz sáv használata - amit viszont nem használnak olyan sokan -, és bizony kellemetlen, ha pont egy mobiltelefon miatt nem kivitelezhető, hogy csak az 5 GHz menjen.
noti...stb esetén egyszerű wifi modult cserélni, de mobiltelefonoknál ez nem megoldott, és tényleg csak azért bosszantó a 4s adott szempontból, mert más gyártók már korábban, és olcsóbb kategóriákban is képesek voltak kivitelezni.
az apple valahogy nem szeret ilyesmiben partiban lenni a konkurenciával, a korábbi telefonom (galaxy s4) már ac wifi szabványt is tudott, a jelenlegi iphone 5s-em pedig nem tudja (pedig ugye az i5s úgy 6 hónappal később jelent meg a piacon, mint az s4) .Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
secler07
tag
válasz Zozzer888 #10266 üzenetére
Igen, de csak aranykártyával ami nekem nincsen :/ A kompakt méret miatt jobb lenne plusz az iOS megbízhatóbb, mint a droid szvsz. Esetleg komolyabb játékok mennyire okoznak neki gondot? Rr3,Infinity Blade ilyesmi. Igazából a legfőbb oka, hogy vacilálok hogy azért csak egy 3 éves készülék... Arról van már valami infó morzsa, hogy a következő iOS-t megkapja?
-
-
eclipse92
tag
válasz Zozzer888 #9932 üzenetére
Nem is komoly fotózási célokra kell nekem csak élményfotózásra úgymond , néha lőni 1-2 képet családról barátok stb.. arra meg azért egy 8 megapixeles kamera bőven elég, amit a 4S tud , a 3GS se csinál rossz képet, de hiányolom a Ledes villanót.. rossz fényviszonyok közt használhatatlan a kamerája sajnos.. és csak 3Megapixel.. Meg persze nagyon tetszik a 4-4S kinézete még egyszer köszönöm a választ így már képben vagyok hogy mire ügyeljek ennél a típusnál
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 8/256 GB
- Üdv! Eladó fekete iPhone 14 Pro Max 128gb független készülék! Hibátlan működés, nagyon szép állapot!
- Eladó/cserélhető új állapotú Samsung S23 Ultra, 8/256, Samsung gari 2026.08.16 + gyári tok
- Csak kipróbált Pitaka tok, Iphone 15 Pro Maxhoz!
- Iphone 12 Pro Max Kiváló állapot nincs se karist se ütés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest