- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
Köszi! Az fb megy, de a messengert nem tudom telepíteni, mert az utolsó lépésnél nem jelenik meg a teljes képernyő és nem tudom feljebb húzni a képernyőt. Nem nagy gond, csak teszteltem. Vibert még nem próbáltam. Annak mi a neve?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
Gyári visszaállítást megcsináltam. Mikor rádugom a gépre, akkor tölti le, de utána rányomok a telepítésre, egy pillanatra kiszürkül a "Telepítés" felirat és annyi. Azért nem telepíti, mert nem írja már alá? De akkor miért ezt ajánlja fel? Miért nem a 9-eset?
Amúgy hely is van, akksi is majdnem 100%-on, közben pedig a mac-en lóg.
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
-
Wajk
addikt
végül megléptem, 9.3.5-öt rátettem az asszonypajtinak, mert rágta a fülemet, hogy felhúzza, hogy nem kapcsol össze a teló ha elhúzza (8.1.1). 9.3.5-el megoldódott ez az idegesítő bug, szépen összekapcsol, a ráncaim meg kisimultak
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Diokhan
addikt
Sajnos már elég régen volt, nem emlészem pontosan, hogy melyik módszerrel tettem vissza. Azt sem tudom, hogy hány db módszer van erre.
(#17826) nagyfejü
nem muszáj kilépni,de ha nem akarod már használni, akkor ajánlott inkább kilépni, és alapra vissza állítani, de az új telefon működését sem így sem úgy nem befolyásolja. Kontaktok, jegyzetek, naptár stb legyen mentve iCloud-ba, így amikor az új telefonon belépsz az iCloud-ba, akkor onnan automatikusan le fogja szinkronizálni. Sms-t viszont csak biztonsági mentéssel lehet viszatenni iCloud-ból vagy gépen iTunes-al, de az akkor a teljes régi legutóbb mentett telefon állapotot vissza állítja.
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
tonyqa23
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Horgász topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Mazda topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 8/256 GB
- Üdv! Eladó fekete iPhone 14 Pro Max 128gb független készülék! Hibátlan működés, nagyon szép állapot!
- Eladó/cserélhető új állapotú Samsung S23 Ultra, 8/256, Samsung gari 2026.08.16 + gyári tok
- Csak kipróbált Pitaka tok, Iphone 15 Pro Maxhoz!
- Iphone 12 Pro Max Kiváló állapot nincs se karist se ütés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest