- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Egy év alatt 80 milliárd dollárt költ AI-képes adatközpontokra a Microsoft
- CES 2025: Hatezer madárfajt ismer fel a Birdfy etetője
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz arkades #18578 üzenetére
Örülök, hogy sikerült megoldani.
Jó a 7-es iOS, de már nagyon sok alkalmazás nem kompatibilis vele, sokan már minimum 9-es iOS-hez ragaszkodnak.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz arkades #18573 üzenetére
Valamiért rendellenesen működik, mert nem kellene másodpercenként új kódot küldenie, pláne nem úgy, hogy az előző még aktuális kód nem lett felhasználva. Próbáld meg frissíteni az iOS-t a telefonon, azt hiszem iOS9-ig támogatott.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
-
judas13
addikt
válasz arkades #18406 üzenetére
Viszont nagyon jó kézbe venni
.........
Adom!!☺Mind a nai napig nem találtam jobban kézbe, zsebbe simulót nála! Én legalábbis😊
Sokszor előkapom nosztalgiázni - nem tudom mikor lesz hasonló telóm.
Ha lesz se2 arra én is kíváncsi leszek."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Diokhan
addikt
válasz arkades #18325 üzenetére
Biztos, hogy nem gyári, mert az Apple nem forgalmaz gyári alkatrészt még hivatalos szerviznek sem, legfeljebb a gyarival megegyező minőséget kaphatsz.
-
Zozzer888
addikt
válasz arkades #18187 üzenetére
Én cseréltettem ott i5ben akksit, nem volt vele gond. Asszem 2017 március környékén történt a dolog, azóta okés. Egyik kollégámat is odaküldtem, (szintén i5), neki is minden oké, de ő valamikor november körül járt náluk.
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Diokhan
addikt
válasz arkades #18185 üzenetére
Két nap, gyakorlatilag mindenféle használat nélkül nem sok, sőt. Ahogy le írtad, legalább 3-4 napot kellene mennie új akkuval.
[ Szerkesztve ]
-
amulet
senior tag
válasz arkades #9582 üzenetére
Vodánál csak 8gb-os van, vagyis amikor én vettem 2 hónapja.
A szabad hely kb 6 gb. Nem tudom pontosan megmondani, nem akarok törölni a kedvedért mindent, sorry.Azonban lehet élni a 8 GB memóriával nyugi. Nekem jelenleg 2.3 GB van üresen.
Egy tipp azoknak akik emiatt problémáznak, használj felhő tárolót!
Zene: (google play music) 20.000 dal elfér a felhőben és a lejátszás 2G vagy 3G-n is folyamatos
Videó, film, sorozat: MEGA
50GB ingyen!
Játékokkal meg nem játszok amik megesznek 1-2 GB-ot-Manapság mindenkinek van internet a mobilján, sőt korlátlan a használata, (csak lassítva van a túllépés esetén) wifi szinte mindenhol van, így bármikor elérheted.
Horribilis az ár különbség, annyit szerintem nem ér a 16 Gb vagy a 32.
Azt elismerem, hogy a nagy tárhely nagyon jó dolog, de ha nem teheti meg az illető, de még ha meg is tehetné, csak már nincs gyártásban akkor a kényszer nagy úr.Mikor én vettem, már nem volt forgalomban nagyobb kapacitású 4s, ezek az iohone5 verziók meg nagyon nem jönnek be, a mérete nagy . Ami tetszik az a 4s, ez a harmadik ilyen telóm és imádom, csak lassan nem lehet kapni
-
GGMPC
őstag
válasz arkades #8047 üzenetére
En lehet, hogy eladnam az iPhone 4S 16GB T-s telefonomat ami 4 honapos, de egy potty sincs rajta, letiltas kizarva!?.
Elol hatul folia, Otterbox tok, Belkin dokkolo.
Viszont csak akkor adnam el, ha a tartozekokat is viszik hozza...
Az ok: nagyon bejonnek az uj Nokia Lumia keszulekek - megprobalkoznek veluk.
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Python programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Filmvilág
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- GTA V
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest