- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
Mennyire befolyásolja a telefon üzemidejét a fizikai simkártya melletti e-sim?
Nálam nincs drasztikus változás.
Internet elérésre lenne használva.
Ha ez egy Yettel adatkártyát jelent, akkor várhatóan jelentős többlet-fogyasztással számolhatsz. Ez nem az iPhone hibája, mert mindenféle telefon produkálja, erről olvastam a Yettel-topikban több alkalommal is. Az adatkártya okozza… ha nem olyan lesz benne, akkor semmi gond. -
Roland861010
veterán
Szia!
Vannak funkciók hardveresen és szoftveresen is ami csak a PRO modelleknek járnak.
Szóval a simát nem érdemes megvenni.
Én azt javasolnám, hogy 1 - 2 hónap sporolás után vegyél egy 2020-as iPhone SE gen2.-tőt.
olyan 80 körül már lehet kapni bőven garisat.
A13Bionic proci és 3 Gb ram.
Ez pont hibátlan arra, hogy megismerd a rendszert és ha nem jön be akkor rövid időn belül eltudod adni és kb 0 és 15%közötti bukóval eltudod adni.
Sokkal többet buknál ha a 14 -et vennéd mert ahogy az ára is tükrözi nagyon sok mindent nem tud amit a 14pro igen sőt itt még egy 13 pro is többet tud .Letöltésre csak van egy pc-d!? Meg szerkesztésre. Én is használtam anno wordot meg exelt androidon de azért nem telefonra vannak tervezve.
Szóval tudni kell mit is akarsz valójában és mire is van szükséged!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest