Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabonoemike
csendes tag
Itt rendben van! Itt a fotóknál van teljes hozzáférés. Ha pl kijelölök egy fotót akkor el tudom küldeni messengeren. Viszont ha közvetlenül messengerben akarok képet küldeni akkor viszont nem tudok mert ott ugye nincs engedély a fotókönyvtárhoz...Érdekes egy szitu. Nem tudom hol keressem a megoldást már.
-
Szabonoemike
csendes tag
Sziasztok! Találkozott már valaki azzal a hibával, hogy messengerben nem tud fotót küldeni mert nincs a lehetőségek között a teljes hozzáférés a fotókönyvtárhoz? Iphone 14 pro az alany.
Minden más appnál rendben van, de itt nincs. Már többször újratelepítettem, de egyszerűen ezt a két verzió van mint a csatolt fotón. Bármi ötletet szívesen veszek a megoldásra! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTIC FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest