- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- iPhone topik
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
telefon6310
tag
válasz
Blue meth #5125 üzenetére
Fura, mert ezt én is határozottan tapasztaltam. Főleg a fehéregyensúlynál, egész egyszerűen a régebben készült képeknél nem égett ki úgy a nagyon világos rész. Meg videófelvételeknél gyengébb/változó fényviszonyok között régebben sokkal stabilabb felvételek születtek. Én ezt konkrétan összehasonlítottam, dátum szerint el van mentve minden, mappákban. Félreértés ne legyen, nem szar, most sem, imádom ezt a készüléket, csak egy kis turpisságot vélek felfedezni az Apple részéről. De ez lehet csak rosszindulatú összeesküvés elmélet részemről...
-
Blue meth
senior tag
válasz
Sordoran #5126 üzenetére
Barátnőm sima 16-osához képest a makró fotóknál tűnik fel igazából a minőségbeli különbség. Sima fotók talán annyira nem figyeltem meg, pedig amikor megvettem tényleg csak ámultam, hogy milyen makró fotókat lehet lőni vele. Ettől függetlenül mai napig imádom ezt a telefont, eszem ágában sincs lecserélni, ezt tényleg addig fogom nyúzni ameddig van rá szoftveres támogatás (btw nekem sima van, nem a Max).
-
pajorgergo
aktív tag
Inkább hardveres romlás lehet mögötte, szerintem még a mai napig brutál jó képeket csinál a készülék. Gyári aksi is brutális. 1000. töltési ciklus 81% kapacítás ( telefon 84%-ot ír ki).
-
ricshard444
veterán
Én kb naponta olvasok teszteket telefonokról és általánosságban az jön ki, hogy nappal még mindig top a 13 Pro minősége a mostani rendszerekkel is.
-
Sordoran
addikt
válasz
Blue meth #5125 üzenetére
Miközben az se kizárt amit írsz (bár én nem láttam erre bizonyítékot), lehet a lencse koszolódik, mikro karcok, zsírfoltok stb. Lehet volt olyan védőréteg rajta ami az évek alatt lekopott róla.
Ténylegesen látod korábbi képeidhez viszonyítva hogy rosszabbak a mostaniak, vagy csak más újabb készülékekkel veted össze? -
Blue meth
senior tag
Nektek mi a velemenyetek arrol, hogy minden szoftver frissitesnel butitjak a kamerakat?
Emlekszem amikor megvettem a telefont 3 eve mennyire huledeztem, milyen szep kepeket csinal (a makro fotok is), mostanaban meg mar csak ha ramegyek a kamera appra sokkal gyengebb a kepminoseg.
Lehet abban valami, hogy direkt butitjak a regebbi telefonok kamerait (vagyis maga a szoftvert), hogy rosszabbnak tunjon es vegyel uj iphone-t? -
GoldhandRent
őstag
válasz
sebestyen93 #5095 üzenetére
na most az ios26 valamelyest visszatér a korábbi galériára. kíváncsi leszek a videólejátszóra
-
R a y
senior tag
válasz
szabonagyur #5121 üzenetére
Nyertél
5w-os gyárival töltöd? -
pepetech
őstag
válasz
gerenda110 #5116 üzenetére
Védi az aku magát. az optimalizált töltés működését sose értettem én se reggel mindig 100%-on volt a telefon de este ha felkeltem én is néztem hogy 80%-on állt. nem tudom miért de amíg 2-3 évet kibírt ezzel a felhasználás mellet addig nem szólok
a 13 pro fél éve lett aksi cserés a 14 pro meg 1 hónapja szóval a régi még mindig jobb
-
gerenda110
aktív tag
Sziasztok. Miert van az hogy ki van kapcsolva az optimalizalt toltes, de estere ha felrakom (gyorstoltore) tolteni 80-85% nal nem tolt tobbet. Igaz 79% az akkum de ez a frissites ota tapasztalom. Eddig nem volt problema. Nyilvan mar csere erett az akku, csak bosszant..
-
R a y
senior tag
iPhone 13 Pro Gold , 2022 június óta használom, új telefonként. 598 ciklus, 91% health.
-
pajorgergo
aktív tag
Nálam szintén 2022 január óta van a készülék.
901 töltési ciklus 80,68% ( telefon szerint 84%)
0-100% között 7,5-8 óra közötti kérpenyőidőt ír a mai napig.(IG, FB, TikTok, böngésző, zene, YouTube vegyesen megy rajta ninden )
Teljesen jól bírja. Tárhely gondot megoldottuk egy icloud előfizetéssel meg valós korlátlan 5G neten van
Maximum a kíváncsiság, hogy mit tud egy új amiatt cserélném le maximum.
Ellenben a vedlő fekete S8 Watch-ot úgy vágnak a kukába mint a huzat.
Jön le a bevonat, mindenhol, van ahol már az alu ház is kopik, dörzsölődik ki. -
Morgenstern
tag
Reggel húztam le, most vagyok 52%-on 5:28-cal. Fele Wi-Fi fele 4G. Véletlen 1 percre megszokásból rádobtam delután a vezeték nélküli töltőre, azért van ott a zöld csík, de nem oszt nem szoroz.
[kép] [kép] [kép]Személyes véleményem: egy elhasznált, de gyári akksi hozza sokszor egy teljesen új utángyártott akksi teljesítményét. Ez a teló még mindig nagyon jónak számít, ha hosszú távon szeretnéd megtartani, én bevállalnám a gyári akksit. De persze ha végigmegy egy napot így is, és nincs vele problémád, akkor nem muszáj hozzá nyúlni. Ezt te érzed
-
F.B.I.
veterán
5 óra 13 perc kijelző idő, 4G hálózaton (állandó helyiségben) Safari böngészés, fél óra YouTube és most vagyok 20% - on. Ebből aksicsere lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest