Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
akosxyz #3817 üzenetére
Esetleg Google News?
-
C4mp3r
addikt
válasz
akosxyz #3814 üzenetére
ha nincs jelenleg telepitve a telefonra, akkor kelleni fog egy amerikai regios account, hogy le tudd tolteni. utana magyar apple id-val is hasznalhato, de ne szamits magyar ujsagokra, mivel itt az apple valogatja ossze a hireket es nalunk hivatalosan nem elerheto. nemzetkozi/amerikai tortenesekre, tudomanyos folyoiratokra viszont kivalo, ha erdekel az ilyesmi es nem gond az angol.
-
CragON
aktív tag
válasz
akosxyz #3758 üzenetére
A gyári 1 év garival nincs gond, de csak ennyi van. Ez az egyetlen kompromisszum.
Amíg a gari él addig beviheted bármelyik hivatalos apple szervizbe és megcsinálják.Kbali: A bolti garancia olyan mintha nem is lenne, ugyanis nehéz érvényesíteni, jogszabályt meg fogyasztóvédelmet meg nem is említem, mert f@s az egész rendszer.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
akosxyz #3733 üzenetére
Nekem nem jött össze, autóban a fejegységre mikor rácsatlakozik bt-n akkor azt akartam hogy induljon el a Waze de nekem is csak az értesítést dobja fel így elengedtem. Ez az automatikus indítás menü pl. nekem meg se jelenik. Nem fog a világ összedőlni csak egy kis plusz kényelem lett volna csak nem értem miért nem lehet megoldani.
-
bbendre
őstag
válasz
akosxyz #3642 üzenetére
A Type-C végre kötelező lesz minden készülékre. Már nincs kiskapú amit ki tudna használni az AAPL (Igen, direkt a tickert használtam). Esetleg nem került rá töltő port csak a wireless lesz tőlthető.
-
Viper26
nagyúr
-
atirag
őstag
válasz
akosxyz #3553 üzenetére
S5 van nekem . 2 napot akkor bír ha minden ,de tényleg minden ki van kapcsolva. Arra készülj,hogy ha valóban használod akkor naponta tölteni kell egy kicsit. Én mikor fürdés alatt töltöm egy 20 percet kb. Főleg ha éjszaka is hordani akarod. És ezt egy jelenleg 1 hónapos készülék alapján mondom. Pedig edzés nincs is benne.
Az alváskövetés engem is érdekel majd az új szofverrel. Ezzel mikor be van kapcsolva akkor is mindig akkor ébreszt amikorra be van állítva.
-
-
Gubu0101
veterán
válasz
akosxyz #2901 üzenetére
Olvastam valahol,hogy a 15-ös frissítésben lesz valami maszkal kapcsolatos frissítés.
Amúgy meg,orr alá lehúzom a maszkot egyből felold
Mondjuk azon lepődtem meg,ha pl szívom az elektromos cigit,fél arcom kitakarom a cigivel meg a kezemmel még is felold simán,ez alapján egy írisz szken bőven elég lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged