- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
titi1990
tag
Nekem van itthon egy fekete woolnut, kellemes minőségű tok. Igaz kb. 2 napig használtam azóta a fiókban pihen a tok mert hiába slim design (bőr tokhoz képest tényleg vékony) nekem így is túlságosan nagy lett tőle a telefon. Hozzáteszem mindegyik tokkal így jártam ezért inkább maradt a tok nélkül való használat.
-
silvergod
őstag
tudom vannak hibák ennél is mint minden más típusnál...aod-t nem használtam,ott van az óra az jelez..
van amúgy erre olyan ami hasonló mint a samsungnál a világító élek vagy az aodnotify program?
más:
van egy ilyen töltőm [ng930] ez tölteni fogja az iphone-t? nem zavarnak be a mágnesek?
samsungot max 15w al töltött ha jól tudom,itt is menne vele?
érdemes foglalkozni az alin árult magsafe 15w utánzat töltőkkel? -
PeteePeti
őstag
Hát ezt nem értem!
Nekem a Watch 5 44mm van! Tegnapi nap pl. reggel 4-kor kapcsoltam be (100%)! Egész nap dolgoztam! Fél 6-kor értem haza, és 78%-al dobtam fel töltőre, amíg gyors megfürödtem vacsora előtt!Természetesen a mindig aktív kijelző nálam ki van kapcsolva!
Akkor neked mitől merül le annyira????
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előző generációnál jobban éhezik a töltőre, mégsem jár hozzá adapter: mindeközben a formai váltás zseniálisan sikerült, dicsérendő az 5G, ügyes az új iOS, a kamerában pedig ismét nem tudtunk csalódni.
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest