- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Bazi.Joe #1707 üzenetére
Pro max. picit más ,mert nagy telefon ,12/pro/mini azért könyebb ,kisebb.
Am egyre többet rágódok ezen az új ProMax. on ,pont abban jó ,amit jelenleg hiányolok.
A nagy kijelzőt és a bivaly akksit ,ráadást a foto/video is jobb amit szintén egy picit a 12 n gyengének érzek.Van egy olyan érzésem ,hogy nem fogok bírni magammal ,ez kéne nekem igazán.
-
w333
félisten
válasz
Bazi.Joe #1707 üzenetére
De ez egy 2 kezes telefon miért lepődik meg mindenki azon ha egy ekkora tepsi 1 kézzel kényelmetlen
Szabi®
Nekem a mostani iPhone videói kicsit mintha arról szólna hogy “nem kaptam ingyen iPhonet így csak azért is lehúzom” nem tudhatjuk mi van a háttérbenKicsit túlhangsúlyozza hogy ő megvette ezt a telefont !
-
Gubu0101
veterán
válasz
Bazi.Joe #935 üzenetére
Tegnap 80%rol meritettem 25%ra kb delelott 11 tol este 11ig.
Elso hasznalat volt,ugye felraktam minden amit akartam,ment folyamatos 4G,amikor volt idom olvasgattam,face,messenger,viber,bluethoot okosoraval egesz nap,este 8 tol meg a bluethoot fules + youtube zene hallgatas.Durvan 4 ora kepernyoidovel vegeztem.
Par nap azt beall a rendszer,szerintem nem lesz para,reszemrolDe ami hianyzik az a nyomorult VoLTE,nagyon kaka a hang igy
-
janeszgol
félisten
válasz
Bazi.Joe #933 üzenetére
Én is bajban voltam, mert az IT-s beidegződésem miatt a Pro-t tartottam jobbnak, és azt is akartam ajánlani azoknak, akik esetleg tőlem megkérdezik, hogy melyiket, de jobban belegondolva. Jól árazott a 12-ből a 128GB-os, de a 256-os sem vészes. A Sony 5 II 128GB is 360k, tehát itt nem csúszott el az Apple.
Amit nem fogok ajánlani, az a 64 Gb-os. Ugyan nekem elég (talán), de a videók miatt idejétmúlt ez a méret. És bizony jó videókat csinál a teló, ember nem lesz, aki ne videózna rengeteget. (Tudom, itt akad 1-2 személy.)
-
janeszgol
félisten
válasz
Bazi.Joe #892 üzenetére
Én ezt nem értem. Szentkúti, TheVR és Anonimic is azt mondja, hogy a sima 12 éri meg. Én meg azt mondom, hogy a Pro éri meg inkább. Vagy úgy fogalmazok, hogy az is minimum annyira megéri az árát, mint a sima.
Én értetlenül állok a fenti három emberke véleményével szemben, mert az én logikám nem ezt diktálja, az övékét meg nem tudom befogadni, hiába próbálom.
Plusz 90 ezer ft, amiért kapsz plusz 2 giga ramot, plusz 64 GB tárhelyet, plusz egy kamerát.Szóval a pontos megfogalmazás, hogy mindkettő ugyan annyira megéri. És mindenki eldönti az igénye alapján, hogy mi kell. Igen ám de aki nem ismeri az igényét? Később nem fog kelleni a plusz ram, a plusz tárhely?
-
Dany007
veterán
válasz
Bazi.Joe #892 üzenetére
Egyetértek az előttem szólókkal.
Kinek mi éri meg?
Az összehasonlításból ne felejtsük ki a tárhelykülönbséget sem. Mert azonos táhelyméret esetében 68 ezer Ft a különbség.Ezért a pénzért kapsz plusz egy kamerát, durvább este fotókat. Egy közepes 3D scannert. 6GB ram-ot, ami, ha hosszútávra tervez az ember még jól fog jönni. HDR videó 60 fps-sel. Magasabb alap fényerőt. És nem utolsó sorban prémium kinézetet, anyagfelhasználást. Sajnos a legtöbb vélemény szerint a sima i12 a durván fényes hátlappal és túlszaturált színeivel igen bazári lett külsőre, van aki egyenesen kínai koppintásnak csúfolta.
Nekem konkrétan megérte a felárat, mert hosszútávra tervezek és már 4-5 éve nem költöttem telefonra egy forintot se. Az elmúlt 20 évben nem volt ilyen hosszú ideig ugyanaz a telefonom.De. Ha csak egy frankó telefon kell, ami több év múlva is kifogástalanul használható lesz, tokban fogod használni és nem csak szimplán baromi jó fotókat akarsz csinálni vele, nem vagy rákattanva a specifikációkra vagy a prémium kinézetre (hiszen úgyis tokban fogod hordani) és egy 3D scannernek se vennék hasznát a bohóckodáson kívül, akkor a sima i12 a befutó. Mert igazából szerintem a fanokon és geekeken kívül - vagy akinek nem számít 70k forint - másnak nem igazán éri meg a 12pro.
Én akkor döntöttem el, hogy már nagyon kéne új telefont venni, mikor tavaly novemberben leültünk tárgyalni aktuális ügyfelünkkel és a 19 éve lánya előcsapta a 11pro max-ot, én meg az iPhone 6-on mutogattam neki a dolgokat... Belsőépítészettel, design és 3D látványtervezéssel foglalkozik a cégem és hülyén hangzik, de számít a presztízs, ha már én akarom megmondani neki hogy nézzen ki a háza...
Na mindegy.
Más.
Van más is, aki az Alzától rendelt 12pro-t és egy hónapot kell rá várni? Nehogy már csak én szívjak egyedül... Mintha egy fekete lyuk közepén ülnék, olyan lassan telik az idő... -
Gubu0101
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dune: Awakening
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest