- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyjaro
tag
válasz
Viper26 #3685 üzenetére
+1 a tartóra
Nagyon jól fogja a telefont, 1x engedett csak el, de ott szerintem semmi nem tartotta volna meg a telefont!
Tok nekem gyári van, akciósan vettem, de vigyázni kell ha on-line rendeled. Emagos román partner valami dzsunka kínait küldött, miközben eredetinek hirdette! A hajam kihullott mire visszaküldhettem és a pénzem visszakaptam. Az eredeti tok nem szép, de legalább elrontja azt amiért megvettem a telefont. Bufla lesz a fogása, lekerekített szélek, a gombok nyomáspontja az egekben, szóval nem szeretemKeresem én is az utódját, de átlátszóban megfelelő minőségben nehezen találok olyat ami tudja is a Magsafe töltést és rögzítést...
-
tybsen
addikt
válasz
Viper26 #3100 üzenetére
Én alapvetően szeretem a pixel 3a-mat, de ma is amikor elővettem a zsebemből és gyorsan meg akartam nézni valamit a térképen.. akadozott megint. Reggelente is amikor visszakapcsolom repülőgép módból, inkább nem nyúlok hozzá egy fél percig mert addig akadozgat. Úgy utálom ezt. A kis iPhone SE-m nem csinál ilyet, a céges 2020-as iPhone SE is hibátlan. Ilyenkor mindig elfog, hogy újra iPhone például egy 12 és nyugalom.. ( a pixel fotók tartanak itt leginkább meg a notch mentes kijelző).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Jövedelem
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest