- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowLac
addikt
Fényerőhőz szólnák hozzá nem iphonosként(i11em volt).
Samsungnak nagyobb a fényereje adatok szerint, valszeg nagyobb is de!!!(s10plus VS i11vs xiaomi mi 8 kijelzőjét hasonlítgattam úgy hogy mind a 3 egyszerre kézben tartva!!)
Kimenve velük direkt nagy erős napsütésbe , samsungé ment fel a leg nagyobbra.
De amúgy a másik kettő is teljesen jó volt , legszebb ,( árnyékok kezelése pl) I11. De ha nem !! Tűző napon voltam , egyszerüen csak világos helyen a samué volt a leg rosszabb!! Az érzékelője rossz, vagy a szoftvere?? pasz. Csak kimondott nagyon erős fényben veszi fejebb, egyszerüen kevés fényerőt enged neki. Xiaomi mi 8 is és I11 is sokkal szebb, láthatóbbá volt!!
Külföldi teszt oldalakon is találtam erre utalást. Csak a csúszkaval valami 315 mit re lehet felhúzni a samut , a MI8 át 450 körülire , az i11et azt hiszem akár max ig.(az automata fényerő bekapcsolasa nélkül.)Hiába a samunak van a legnagyobb fényereje nem jól van hangolva a környezeti fényekkel. SZERINTEM.
S20 nál is olvastam erre utalást.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előző generációnál jobban éhezik a töltőre, mégsem jár hozzá adapter: mindeközben a formai váltás zseniálisan sikerült, dicsérendő az 5G, ügyes az új iOS, a kamerában pedig ismét nem tudtunk csalódni.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 3D nyomtatás
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- BESZÁMÍTÁS! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest