- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
SeatZola #3719 üzenetére
Nem, nem prémiumabb annyival. Még az anyaghasználat miatt sem. Nem arról van szó, hogy kevés, nem kevés a 64GB, hanem hogy akkora tárhelyet kapsz, mint egy 50 ezres kínai telefonban. A 4GB RAM is necces, ha már itt tartunk.
Attól, hogy lenne rá keret, még nem kell vakon belelátnom, micsoda prémium életérzés, mert nem az. Samsungnál se éri meg az abszolút felső kategória. -
Dilikutya
félisten
válasz
SeatZola #3715 üzenetére
Annyira azért nem premium, hogy majd' 300 ezerért csak 64GB legyen az induló tárhely. Ideje volt, hogy az új szériában ezt már elhagyták, igaz, a 64GB-ot már minden más felsőkategóriás modell elhagyta évekkel ezelőtt. Én ezt sokallom benne. A kevés RAM-ot még el is lehet nézni, házon belül fejlesztett oprendszer, jobb hardverkihasználás.
Nem mondtam, hogy nem lehet, de nekem elvárás, hogy bedugom és megy normálisan egyből.
Az ára egy dolog, felső kategóriás telefonom van saját használatra, önmagában nem azt sokallom. Jó, a belépőn túli modellek árát igen, de 400 ezret már mindenkor sokallok egy telefonért másoknál is. -
evo87
őstag
válasz
SeatZola #3688 üzenetére
Spigennek van. ráadásul minden színhez van igazodó magsafe gyűrű, azaz van olyan tok amiben fekete, kék és fehér.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
SeatZola #3418 üzenetére
Kizárólag multisim-mel tudod ezt megoldani.
Az e-simhez tartozó QR-kód egy érvényesítésre szól, egy e-sim kizárólag egy eszközben lehet.A Telekom fiókodban kiválasztod az előfizut, majd rámész a MultiSIM részre, és ott ‘rendelsz’ egy e-simes multisimet.
Ha nem jeleníti meg a QR-kódot az oldalon, akkor a dokumentumok alatt találod majd. -
Krisz79
őstag
válasz
SeatZola #2617 üzenetére
Lenne 1 szakmai kérdésem, ugye android után .
itt nincs írás közbeni több opció ,amit felajánl , és rábökéssel választhatok az adott szavak közül .
talán T9?
annyit gépeken az amúgy se megszokott billenyűzeten, hogy inhüvely gyulladásom lesz, mire végzek 1 üzenet megírásával . -
Krisz79
őstag
válasz
SeatZola #2599 üzenetére
Azt hiszem ,maradok Én is a Space Grey mellett. De igy sem olcsó falat a 12 ára...
Az i12 pro-t merre vetted? 3 év garival vásároltad?
Hol rendelted,vetted a tokokat?
Jelenleg Spiegen tokom van. Mi alapján választottad ezt a stilust,márkát?#2600 sylex1 Én az ár miatt inkább a 12-t választom... Igaz a 64Gb-lehet nem lesz egy idő után elég... de Hivatalos forgalmazótól szeretném megvásárolni...(3év) Igy ezen ár már a plafon.
De ,szivesen olvasom ,hogy mi alapján választottál feljebb,mint a sima 12?
K. -
Krisz79
őstag
válasz
SeatZola #2597 üzenetére
Én,S7 edge,S8,S10. közbe kicsit volt 1 fehér i12. (1hónap)
Köszönöm összeszedett válaszod...
Szinbe ,tudom ,hogy az Én izlésem, de az éppen fehér volt és nagyon zavart a káva melletti szürke keret. (oké tudom,hogy szinte mindig tokban lesz)
Ezért is gondoltam ,hogy most 1 feketét hoznék el.
Nade ,mikor megvettem az s10em feketébe, azt néztem a hátoldalon,hogy snasz fekete..
Nem jött a fekete s8 után semmi plusz azon kivül,hogy lett 1 új telefonom...
Ti,milyet választottatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest