Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtyii
aktív tag
válasz
SamiCsillag #4370 üzenetére
iOS19 biztos a 20 is talán... de ugye utána is 1-2 évig biztos a biztonsági frissítés...ugyhogy még 4 év tuti van benne
-
bbendre
őstag
válasz
Nekem most 16Pro van és volt már mindenem is. Jelenleg nincs ok a váltásra a 12ről. Az AI egy nagy ... átverés
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Szia! Biztos info még nincs arról, idén melyik modellek nem kapnak tovább főverzió-frissítést. Ezt később jelenti be az Apple. Pletykaszinten annyi van, hogy idén az iOS 19-et a XR, XS nem kapja meg, a 11 és felfelé pedig marad támogatott.
Szerintem még odébb van a 12 család kiesése....
-
bbendre
őstag
válasz
SamiCsillag #4358 üzenetére
A kamera nem sokkal jobb. Jobb de nem sokkal. A 120Hz kijelző és az AOD ami már minden olcsó telefonban benne van. A Pill nem sokat ad hozzá a minden napokhoz
A kamera gombot sohasem használom mert szuper lassú használni ha bármit be akarsz állítani -
Zsolt,72
senior tag
válasz
SamiCsillag #4358 üzenetére
Szia,
ha nincs igényed a több RAM-ra, ami szükséges az AI funkciók miatt, és a műveleti gomb vagy a jobb kamera nem kiemelkedően fontosak neked, akkor nyugodtan maradj a 12 Pro mellett. Nem rossz ma sem.
-
baloo79
tag
válasz
SamiCsillag #4325 üzenetére
Én attól teszem függővé, hogy mit villant az Apple a 17-es szériával.
Valszeg az már nagy ugrás lesz a 12 Pro után, pláne, hogy az AI is fejlődni fog közben (bár ez engem egyelőre hidegen hagy), és gondolom, a 17 még inkább össze lesz drótozva vele.wolruf (#4324) : Na igen, a vízállóság kérdéses..
Eddig kíméltem a víztől, igaz, én is használom a telót esőben.. de akksicsere után vigyázzon rá a következő gazdája! -
Sungoo
addikt
válasz
SamiCsillag #4321 üzenetére
A varázslatot elárulhatnád, hogyan maradt 93%-on egy 4 éves telefon…Hetente 2 napot kapcsolod be, vagy mi a trükk?
-
Qtyii
aktív tag
válasz
SamiCsillag #4325 üzenetére
aksi csere hivatalos helyen 40 körül... miért kéne költeni 400-at helyette?! jó 300 mert a 12-es elmegy 100ért.. de akkor is...
mi az amiben más lesz a 16 vagy 17.
amíg van a 12-re frissítés addig miért nem jó az embereknek? -
baloo79
tag
válasz
Én is teljesen meg vagyok elégedve vele (Pro).
Az akksija mondjuk már láthatóan kevesebbet bír, ahogy hazaérek, már rakom is fel töltőre (nem szoktam nézegetni, de most megnéztem az akkut, 84%-os).
Megfordult a fejemben, hogy lecserélem a legújabbra, de ez a 16 Pro ez olyan meh...
Szerintem 1 évet simán kihúzok még a 12 Pro-val, aztán kap majd új gyári akksit, és továbbadom a családban. -
Jabby
őstag
válasz
Fiam nyúzza rendesen, de neki az akku már nincs toppon
-
F.B.I.
veterán
válasz
SamiCsillag #4092 üzenetére
Szerintem csinálj egy teljes kikapcsolást, várj pár percet és kapcsold vissza. Mondjuk az is sokat számít, hány százalékos az aksid. Nekem 96,% de a 6 óra mobilnetes képernyő időnek örülök.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
SamiCsillag #4092 üzenetére
Esetleg úgy is csekkoltad, hogy éjszaka óránként, amikor te alszol, és hozzá se nyúlsz a telóhoz, milyen appok mennek, nem mennek? Tudod, arra gondolok, hogy csak egy kis csík a zöld.
A főfórumban azt olvastam, hogy van lehetőség visszamenni 15.7-re, lehet jobban járnál, de a mikéntjét nem ismerem, aztán mire stabil lesz, visszajössz. Sajnos, mivel nálam tényleg minden rendben, ÉN csak arra tudok gondolni, hogy valami app nincs még pariban a 16-tal. De én ugye nem vagyok pro ebben a témában.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
SamiCsillag #4089 üzenetére
Sima 12, nincs változás, pedig rohadt sok app van fent nálam. Van, aki panaszkodik erre, így én a saját kis fejemben arra tudok gondolni, hogy nincs még minden app sem optimalizálva a 16-rá, és talán emiatt. Amúgy nézted, hogy melyik app lehet a ludas? Vagy csak úgy érzed, mintha? Ha az utóbbi, az is simán lehet, hogy csak többet volt aktív a kijelző, bár a tapasztaltak azt mondják iphone topikba, hogy az első egy két hétben ez ilyen is lehet.
-
trebrona
nagyúr
válasz
SamiCsillag #4089 üzenetére
Nálam 12 Pro ugyanolyan, mint volt.
-
a.sebi
őstag
válasz
SamiCsillag #2821 üzenetére
minden mobilbolt rendel nap mint nap a gigatelből.
megkéred bármelyiket , megfogják neked másnapra hozni.
legalább én igy csinálom. tehát a tok : [link] -
kakuk.tamas
addikt
válasz
SamiCsillag #2871 üzenetére
Egészség App—>Alvás résznél ki van kapcsolva az ébresztés? Az óra alkalmazásban?
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
SamiCsillag #2827 üzenetére
Egy gyors kérdésem lenne: jelenleg egy Spigen Ultra Hybrid tokot használok a telefonomon, és egy problémám van: az üvegfólia annyira kiér a telefon széléig, hogy ahogy megnyomom a bekapcsológombot, a tok széle a nyomástól megemeli az üvegfóliát. (Itt egy videó a jelenségről.)
Esetleg ez előfordul a Liquid Crystal tok esetében? Illetve ha valaki használ ilyen Spigen Ultra Hybrid tokot, tudna ajánlani olyan fóliát amivel nincs olyan probléma, mint ami a videón látható?Köszönöm a választ előre is!
-
akosxyz
senior tag
válasz
Én kettő nillkin tokot vettem, meg az elején egyet Mediaban kb 2500-ért. Célnak megfelelt
-
silvergod
őstag
válasz
Én megnézném esetleg itt aprón ha tok, fólia, lencsevédő kellene..
-
GreenGoblin
őstag
válasz
Te hogy tudsz találni ilyen nevenincs márkájú tokokat?
-
Norbi.
őstag
válasz
hasonlot is szoktam latni az Alin par dollarert.
Valami Spigen? -
domerator
veterán
válasz
SamiCsillag #2817 üzenetére
Bocsi, nem akarok kalapácsos ember lenni, de ezek többségében kínai (aliexpress) oldalakról begyűjtött termék renderek (nem is fotók), szóval szerintem átverés, ésn nem vennék innen semmit.
-
válasz
SamiCsillag #2815 üzenetére
Rossz a link.
-
Godfather
aktív tag
válasz
SamiCsillag #2707 üzenetére
Beallitasokban az alkalmazast kikeresve jo esetben lehet valtoztatni az alkalmazas nyelvet.
-
SamiCsillag
senior tag
válasz
SamiCsillag #2694 üzenetére
Erre esetleg valaki?
Azóta hiába álltam vissza magyar régióra bármit letöltök, akkor az ciril betűs... Hagytam volna a fenébe azt a vodafone alkalmazást... -
gyonyoruwok
tag
válasz
SamiCsillag #2686 üzenetére
Igen azt bekapcsoltam, en masrol beszelek. A kepernyo tetszoleges reszet korberajzolva csak arrol keszul kep, nem kell utolag vagdosni.
#2687 : na, de wifi irigy hozzaallas, ejnye
-
Godfather
aktív tag
válasz
SamiCsillag #2658 üzenetére
Az elofizud 5g-s?
-
telefonmágus
senior tag
válasz
SamiCsillag #2658 üzenetére
Mi a modellszámkódod ?
M....../A
-
törölt tag
válasz
SamiCsillag #2654 üzenetére
Képernyőfotó készítése az iPhone-on - Apple Támogatás
(akár hátlap dupla vagy tripla koppra is be lehet állítani) -
GreenGoblin
őstag
válasz
SamiCsillag #2654 üzenetére
Akkor merül csak kevesebbet éjszaka ha akkuszévinget benyomod vagy repülőbe teszed éjjelre.
-
telefonmágus
senior tag
válasz
SamiCsillag #2647 üzenetére
Csak a DUAL SIMes-re magyarban nincs Apple gari,arra figyelj
-
Norbi.
őstag
válasz
SamiCsillag #2609 üzenetére
1 honap igen.
vagy 200gb 900 ft, azt szetoszthatod a csaladba. -
válasz
SamiCsillag #2607 üzenetére
300 ft 50 GB iCloud
-
válasz
SamiCsillag #2589 üzenetére
Valszeg. sehogy.
Regelj újat!
-
törölt tag
válasz
SamiCsillag #2513 üzenetére
-
Norbi.
őstag
válasz
SamiCsillag #2516 üzenetére
Lehet jelkóddal is használni, persze.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
SamiCsillag #2513 üzenetére
Sima 12 es biztosan kibírja ,sokszor még többet is ha beáll a rendszer.
Miniről nem tudok nyilatkozni ,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest