- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Én is mint írtam évekig használtam, nagyon jó a fogása, és alig lesz tőle vastagabb a telefon, csak nálam az említett ok miatt eljött az idő a cserére.
Amúgy a Pitaka most jött ki egy masszív tokkal, csak ez már nálam túl bumszli kategória.
-
GreenGoblin
őstag
Annyira, hogy 5W-os gyárival töltöm este 100-ra fel miközben repülőben van és hideg felületre rakom. Az optimális töltés be van kapcsolva.
Napközben sosem töltöm, ha játszok, navigálok közben nem töltöm.
Ja általában 20-30 környékén, néha 10 van mikor este felrakom.
Vezetékmentes töltést nem használok a hő miatt. 20-az töltőm is van de nem használom.
Ennyi. -
Semennyire. Most arra vagyok kiváncsi, hogy a kb megjelenéskor vett 6s plusom alkuja mikor megy be az alá a határ alá amikor már nem írja ki hogy támogatja a normál csúcsteljesítményt, sose volt odafigyelve semmire a töltésénél és még mindig nem akar leromlani az alá az akksi.
-
SeatZola
őstag
Én is ettől féltem, de a különbség hivatalosan 0,6 vs 0,85 mm. A valóságban semmi méretbeli különbség nincsen köztük, csak az Air, amikor nincs benne a telefon akkor olyan kicsit vékonykább érzet. Amikor bennük a telefon akkor semmi különbség.
atireg #2434: arra nagyon kíváncsi lennék, hogy a ventirácsba helyezhető MagEz tartó tényleg megtartja-e stabilan a telót. Most ilyet vadászok....
-
SeatZola
őstag
Nekem a Pro-n Pitaka MagEz tok van, a fiamnak a sima 12-n Pitaka Air. Egyik sem csúszik még nedves kézzel sem. Én ajánlom a MagEz tokot, olcsobb mint az Air és így egymás mellett nézve, sokkal komolyabb minőségnek tűnik, mint az Air!
Üvegből a Shield One Black Edition jött eddig be nagyon!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előző generációnál jobban éhezik a töltőre, mégsem jár hozzá adapter: mindeközben a formai váltás zseniálisan sikerült, dicsérendő az 5G, ügyes az új iOS, a kamerában pedig ismét nem tudtunk csalódni.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Gyúrósok ide!
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest