- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrometheusX
aktív tag
Egészen 2021-ig Androidot (főként egy Nexus 5x/Honor 9-et) használtam. 2021 év elején egy merész ötlettől vezérelve váltottam a 12-es modellre (meg is kérdeztem tőletek hogy 12-őt vagy 11-et érdemes venni; nem bántam meg végül hogy a 12 mellett döntöttem ahogy tanácsoltátok
).
Ahogy én látom, mindkét rendszernek megvannak a maga előnyei, de - tapasztalataim alapján - az iOS abszolút stabil és problémamentes, ami nagyon sokat számít nekem. A telefon fogyasztása/merülésének tempója is kiszámítható, nincs ami leszívná az akksit a háttérben.
Egy szó mint száz, szerintem is kicsit unalmas, de az apró ár a stabilitásért és problémamentességért. Édesanyámnak is egy iPhone 7-et vásároltam pont emiatt, és 60 év felett nagyon intuitívan tudja használni a telefont. -
PrometheusX
aktív tag
válasz
SamiCsillag #2827 üzenetére
Egy gyors kérdésem lenne: jelenleg egy Spigen Ultra Hybrid tokot használok a telefonomon, és egy problémám van: az üvegfólia annyira kiér a telefon széléig, hogy ahogy megnyomom a bekapcsológombot, a tok széle a nyomástól megemeli az üvegfóliát. (Itt egy videó a jelenségről.)
Esetleg ez előfordul a Liquid Crystal tok esetében? Illetve ha valaki használ ilyen Spigen Ultra Hybrid tokot, tudna ajánlani olyan fóliát amivel nincs olyan probléma, mint ami a videón látható?Köszönöm a választ előre is!
-
PrometheusX
aktív tag
Köszönöm szépen mindenki tanácsát
. Végül a 12 mellett döntöttem: kicsivel időtállóbb lesz a 11-nél (már csak az 5G miatt is, ha esetleg eljutunk odáig hogy rendesen ki lesz építve a hálózat országszerte), és szeretném kipróbálni milyen OLED kijelzővel a telefon.
Tudom hogy nem kevés felár a 70.000 forint ezekért, de mivel 3-4 évre tervezek, így inkább rááldozok kicsit, és az újabbat veszem. (Másik szubjektív dolog: tetszik hogy a 12-nek nem lekerekített a széle, és kék színben jobban bejön számomra a telefon.)
Ettől függetlenül az 11 is szimpatikus telefon amúgy, ha kötöttebb lenne a költségvetésem valószínűleg azt kellett volna választanom. Köszi szépen még egyszer a segítséget!
-
PrometheusX
aktív tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt vagyok, kinéztem magamnak az iPhone 11-et és 12-őt (rendes változatok, 128 GB-os háttértárral). A két modell között ~70.000 forint árkülönbség van, és nem tudok dönteni hogy megéri-e a 12-őt venni a 11 helyett. Főként átlagfelhasználásra használnám (hírek olvasgatása, Youtube, Telegram/Messenger), néha fotózásra.
Szerintetek a jövő szempontjából megéri befektetni a 12-be a pénzt, vagy pedig 11 is elég lehet? Tapasztaltatok lényeges előrelépést a 11-hez képest, ami miatt megéri a felárat az iPhone 12?
Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest