Hirdetés
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mateban7
csendes tag
Iphonera mivel tudok letölteni zenét?
-
mateban7
csendes tag
Gondolom használtál P30 prot is és van tapasztalatod. Én valamelyik nap elmentem és fotóztam mindkettővel, onnan tudom mit írok. Az Iphone kamerája élethűbb, világosabbak a képek, a Huawei kontrasztosabb, túlszaturált. Videóban nagyon magasan az Iphone nyer.... Ha gondolod hétvégén készítek összehasonlítós képeket, bár sok értelme nem lenne, mert már nem ezek a referencia telefonok.
-
mateban7
csendes tag
válasz
nikilauda
üzenetére
Igen és mondom ezt úgy, hogy mindkettőt használtam, facebookon fotós oldalam is van és akkor kezdett el felkapott lenni, mikor átváltottam Huawei készülékre. P10, P20, Mate 20 pro, P30 pro... Az Iphone sem rossz, főleg nappal, de este nem tudja még azt a szintet. Ráadásul amiért csak 12 megapixelen fotózunk vele, a belenagyításnál szétesik a kép, így nehezebb a szerkesztés is. Ez saját tapasztalat alapján van így...
-
mateban7
csendes tag
A fotózásnál kilehet kapcsolni a live videózást és ha igen hogy? Köszönöm a választ.
-
mateban7
csendes tag
Sziasztok.
Iphone 12 proban gondolkodom. Nagyrészt videózásra használnám. Az a kérdésem, hogy tényleg olyan jó a kamerája? Lehet érezhetően látni a dolby vision előnyeit? Köszönöm a választ. -
mateban7
csendes tag
Sziasztok, Látom, hogy többen is váltottatok Iphonra Huawei után. Én nagyon gyakran fotózok telefonnal, így elsődleges szempont, hogy milyen képeket lehet készíteni az adott telefonnal. Az lenne a kérdésem, hogy melyik telefonnak jobb a kamerája úgy nagy általánosságban? Akik használták mindkettőt, mi a véleményük. Köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Microsoft Office és Office 365 topic
- LEGO klub
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest