- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Dzsuri89
őstag
Ugyan abban a csónakban evezünk. Nekem az Airpods-szal minimális kimaradásokat is produkál a teló, főleg ha nyomkodom a telefont, messenger, viber stb. Sennheiser Momentum True Wireless-szel, JBL Xtreme cuccokkal csak azt csinálja, amit te írtál. A hétvégén iTunes-szal újrahúztam 0-ra a telót bizti mentés visszaállítása nélkül, azóta javult a helyzet, olyan hosszasan nem szaggat be, 2-3 másodperc a max, de eddig azóta csak 2x csinálta.
Jó tudni, hogy van valaki rajtam kívül, aki ezt tapasztalja, mert neten semmit nem találtam róla, azt hittem én vagyok ennyire peches Szervizben bebizonyítani esélytelen, múltkor voltam bent az iStyle-ban nem hallott a srác ilyet még. Azért nem hagytam ott a telót, mert nem volt 100%, hogy az ünnepek előtt visszajön a telóm. Apple telefonos ügyfélszolgálata lefuttatott egy diagnosztikát a telómon, ott minden pipa volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam Deck
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest