- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Élelmiszer boltunk van és az utóbbi időben egyre több értékesítő mászkál hozzánk táblagépekkel, az ilyen munkavégzéshez nyilván a mobilnetes kivitel sokkal kézenfekvőbb. De tény, hogy átlagos felhasználásra, vagy otthonra nyomkodni nem feltétlen követelmény a 3G. A cégek meg úgyis kifizetik a net havidíját!
-
madgie
titán
Ja, pont ezt nézem én is. WB-ben mindkét iPad-em (a kettes eladó
) kábé 5800 K-t hoz, gyakorlatilag meg teljesen más a színük. És pont úgy, ahogy te mondod, árnyalat és színfüggő. Először baromi fura volt a négyes, hogy annyira uralkodnak rajta a lilás árnyalatok (már a Safari ikonja is mennyire más színű, mint a kettesen...), de pár fotómat átnézve talán közelebb áll a kalibrált monitoromhoz a négyes, mint a kettes.
Minit sajnos még nem próbáltam, de nem is szeretnék beleszeretni, majd csak akkor, mikor lesz retinában. 1024*768-at soha többé...
Shodan: Shodan: i4, iPad 2, iPad 4, szinte egyszerre jeleznek, ha Exchange-es mailem jön (gmail). iOS 6.0.1. Minivel nincs tapasztalatom. Ja, nekem az FB nem szokott jelezni, ha rájön az öt perc.
-
VS461
tag
Éppen azon hezitálok, hogy Yorkból Londonba vonattal menjünk, vagy béreljünk autót 3 napra. Utóbbi két személynek már olcsóbb (!), csak az út kétszer annyi idô, mert a vonat egy laza 200 km/h sebességgel döcög fôvonalon. Cserébe nem hulla fáradtan érkezel, a vezetés felelôsségérôl nem is beszélve.
Más világ...
ZJunior : egyáltalán nincs semmi. Hacsak az nincs, hogy sokan szerintem tévesen ítélik meg a nyugati embereket - a világnak abban a pici szegletében, amit én láttam legalább is, máshogy mennek a dolgok. És nem, nincs köze az iPad Minihez, csak a fentebb általam leírtaknak megfelelôen közvetve. Ezért tettem offba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest