Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
Paarthurnax #526 üzenetére
"ocsemnek meg egy 7"-os Nexust szulinapjara"
Miért, kotyog az asztal? Meg kell valamivel támasztani a lábát!
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Paarthurnax #510 üzenetére
Mi pontosan a baj a wifi netmegosztással? Ezt máshol is olvastam, hogy akadozik vagy nem működik. Mi az oka?
iPhone5-ről eddig kétszer próbáltam iPad2-re és iPad4-re, de hibátlanul működött. A szépséghiba csak az iPhone melegedése volt. A sima WIFI kapcsolathoz képest két "házasságkötési" karika virított az iPadeken. Ez utóbbi mire utal?
-
madgie
titán
válasz
Paarthurnax #403 üzenetére
Alapból az m.youtube.com-ra irányít át videó esetén, nem? E nekem úgy túnik, a teljese kepernyőn ott is. (Chrome) megmarad a böngészősáv felül. ("nagy" ipad-en legalábbis)
-
ROBOTER
addikt
válasz
Paarthurnax #394 üzenetére
Csak egy kérdés: A Chrome alól eléred a teljes YouTube tartalmat (pl. hivatalos zenei klippeket, kivétel nélkül) vagy csak azt, amit a mobile YouTube is megengedne?
-
tybsen
addikt
válasz
Paarthurnax #372 üzenetére
Nekem is van ilyen zakom, de alapvetoen praktikusabb egy belso zsebben tartani, marmint ha belefer. Egyreszt vedve van, masreszt nem latszik.
Akinek van mini, belefer egy zako belso zsebebe vagy ahhoz mar tul szeles? Igazabol korabban volt egy 7" galaxy tab-om, az meret szempontjabol nagyon jo volt mert mindenhova magammal tudtam vinni, hiszem pont belefert egy zako zsebebe, de sok farmer hatso zsebebe is siman belefert (persze ez nem a legjobb megoldas es csak info, en sem hordtam igy).
Mas: youtube videokat valahogy ki lehet tenni egesz kepernyore? Mert amit probaltam legutobb, ott a bongeszoben nem rakta ki egesz kepernyos nezetre.
-
tybsen
addikt
válasz
Paarthurnax #370 üzenetére
Gondolom belsőt akartál írni? :-) Na de engem pont ez tántorított el, hogy nem fér bele, tehát mobilabb a nexus 7. Viszont akkor ez így nem rossz :-) Bár én még mindig azt gondolom, hogy praktikusabb cipelni egy 7-es méretet, bár az ipad szebb :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged