- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Szia
Én is csak jókat tudok mondani róla. A kijelző meg egyátalán nem zavaró. Hiába szidják sokan. Amúgyis rászoktam kicsit nagyítani az oldalakra, arra a hasábra amit épp olvasok, mert ha nem nagyítok rá akkor nemtudom el olvasni a betűket. Nem azért mert pixeles, hanem mert nem 2cm-ről nézem.
Illetve sajnos fekete van nekem is, de iPhone-ba a fehér nagyon bejön, így szerintem elfogom adni, és veszek egy fehér iPad mini-t. De az tuti hogy megvan, nemnagyon bírnék ki 2-3 napnál többet nélküle. Rettentő módon kézreáll, nagyon könnyű!. Fogtam iPad 3-at, és egyszerűen buszon ülve 1 órán keresztül nehéz lenne megtartanom. De ez olyan vékony, és könnyű hogy nem gond 1 kézzel se tartani. Illetve akármennyire kínzom nem melegszik egyátalán.
-
alba-regia
aktív tag
Gratulálok hozzá!
wttfw: Egyébként nem tudom, hogy miért gondolják páran, hogy az iPad2 kijelzője rossz. Teljesen használható. Nyilván a 3 és 4 retinája nagyobb felbontású és szebb. Amikor az iPademet vettem, akkor jelentősen csökkent az ára a 3-as megjelenése miatt. A nagyobb ppi nem indokolta számomra ezt az árkülönbséget, mivel sebességben számottevő különbség nincs a 2 és a 3 között (a többletet és a nagyobb akksit kb. felemészti a retina kijelző).
A fentiek tükrében az iPad mini jó választás. Ugyanazt a sebességet nyújtja, mint az iPad 2, a kijelzője jobb, jobb minőségű kamerát kapott. Szerintem bőven megállja a helyét a 6-7"-os táblák között. Nem beszélve arról, hogy a képaránya általánosságban jobban kihasználható, mint a 16:9-es eszközöké. Ez egyedül talán filmnézésnél hátrányos.
-
VS461
tag
Én csak turistaként jártam Angliában eddig. Átlag magyar pénztárcának nagyon drága hely, a kinti pénztárca viszont más dolog. Dolgoztam együtt külföldön, több nemzet gyermekeivel állami alkalmazottként, és sajnos tudom, kinek mire elég vagy éppen nem elég a fizetése azonos körülmények között. Eredendôen arra akartam reagálni, ami lassan minden cikknél elôjön, Apple, Alienware, Lian Li stb. cuccoknál, hogy nekünk drága, de az angol, német, amerikai stb. röhögve veszi meg, és hogy szerintem ez sommás vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged