- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pr0bi
senior tag
Teljesen egyetértek, személy szerint nem is használom erőigényesebb folyamatokra, játék nincs is rá telepítve mert nem érdekel ipad-n. A sebességgel így is bőven elégedett vagyok most az hogy 3mp-el előbb töltődik be a weboldal , ugyan... Viszont az ipad 3-nál nagyobb durranásra számítok, ott már simán eljátszadoznék a csere gondolatával. Aki viszont mostanában vásárolna és vastagabb a pénztárca az bátran vegye a 2-t!
-
Alex91
félisten
Az iPad 2 hátulja szerintem se uti meg az Apple által felállított színvonalat. A hatlapi kamera szerintem tok felesleges. A többi dolog ok, főleg a több memória, gyorsabb cpu. Meg azoknak is, akik nem játszanak vele
.
Szerintem a mostani akciós árakon érdemes elgondolkodni a regin is, nem rossz vétel az sem.
-
nord_
veterán
Én tuti nem cserélem le az enyimet.
teljesen megfelel a mostani is.
Ha már túl sok progi fut a háttérben, plusz túl sok oldal van megnyitva a Safariban és ilyenkor újratöltődnek a megnyitott oldalak, elviselem. Ha meg épp nem viselem el, akkor bezárom a felesleges profikat, csinálok egy memóriaürítést és máris tökéletes az iPad 1 is. -
Touch-ko
őstag
Ha jatszom vele akkor nekem a kovetkezoek: flight control HD, gt racing hd, real racing Hd, fruit ninja, es persze a solitare. Nagyjabol ezzel ki is merult a jatekaim szama
Emellett kedvenc a NYT, es a USA Today, mint news, illetve a Macworld is.
Legjobb weather app: Accuweather
Az utobbi 4 app free. Erdemes kiprobalnod. -
talamasca
senior tag
A három kérdésed négy lett...
- Nekem a 16 GB-os van, de a telepített programok, zenék számának nincs jelentősége.
- Attól függ, hogy mi a konténer... mp4 megy alapból, divx, xvid, mkv, stb. filmekhez, feliratkezeleshez az OPlayer a legjobb választás.
- IM+pro
- Nekem a max. kiégeti a szemem... De a 8-10 óra közé saccolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- MIUI / HyperOS topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest