- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shiku
aktív tag
Értem, de akkor meg azt viszont, nem értem, hogy ő min problémázik.
Senki nem állította, hogy mindenki hülye aki iPad-et vesz.
Max, hogy lusta, az meg... Erre van kitalálva.
Meg azt, hogy felesleges a cucc, de a vevőkkel szemben semmi kivetni valót nem találok.De. Gazdagok
Irigylem őket
-
Gondoltam, hogy addig mész, amíg bele nem kötsz... látom, ez valamiféle divat lett nálad.
Íme, innen vettem. Megnyugodtál?
Shiku:
Tény, hogy az Apple annak idején jól találta ki a design-t, de egyszer meg fogja unni a nép, hogy bármilyen eszközt adnak ki a kezükből, mind pontosan ugyanúgy néz ki. A HTC "csúnyasága" meg erősen szubjektív, nekem például jobban tetszik az iPhone-nál a legtöbb HTC. -
Shiku
aktív tag
A HTC sokakat a külsejével is elriaszt
Én azért főként a tudását nézem egy telefonnak (legalábbis a számomra fontos tudását) de a HTC hiába szimpatikus, a legtöbb készüléke olyan csúnya :/Az Apple-nek ehhez képest van egy letisztult, emészthető és nagyon jellegzetes desing-ja.
És ez sokakat, érdekel rajtam kívül is
(sőt, sokaknak ez elsődleges szempont) -
pzstm
titán
nah nem mintha az Apple olyan marhaolcsó lenne...csakhát....
(Amúgy ami nagyon meglepett, hogy egyik ismerősöm Iphone 3G-jét HTC Legend-e cserélte most és imádja.... kezdetektől van ipod touch-a, MAcbook-ja, /MAcbook pro-ja, asztalinak meg iMAC...és ő pedig az a kategória aki ha hazamegy az iForelbe vagy iKanapéba ül le
)
-
Az Apple alapvetően a kevés terméknek köszönheti az alacsonyabb részesedést, de árban azért hasonló, mint a HTC-k. Mivel a HTC viszont sok kategóriában terít, nagyobb a részesedése a piacon, mint az Apple-é (még É-Amerikában is). No meg több hamisítvány is van Apple mintára és az is levesz valamennyit.
-
pzstm
titán
Tavalyhoz képest azért már jócskán többen ismerik HTC-t is(ezért van nagyobb HTC felirat már a mobilok hátulján)
Amúgy engem pl. abszolút nem zavarna, hogy nem jön velem szembe minden "hülyegyerek" az utcán olyan telefonnal, ami nekem van....
(Tavaly Törökországban voltam nyaralni, Diamond2 volt nálam...kérdezték mi ez, fura iphone? Mondom jah...olyan mint az iphone csak kicsit több....(tudom ezért most köveket fogok kapni....)
Amúgy nekem most a deziré az ami viszi a pálmát...(jó persze az EVO is szimpatikus, csak hát európai vagyok vagy mifene
)
-
Shiku
aktív tag
A kapcsolatoknál igaz, van előnye is
(bár nagyon sokan állítják, hogy az ilyen netes kapcsolatok, hogy is mondjam... messze elmaradnak a valódiak mögött, és azért ebben van igazság, ha valaki full kocka az nem jó)
Bizony, elektromosság nélkül is
Most nem írtál olyasmit amivel vitatkoznék hehe
De amúgy igen, én ezeknek a 90%át (vagy tudom is én mennyit) feleslegesnek tartom. (köztük ezeket az okostelefonokat, amiknek elég kevés közük van már egy telefonhoz.
[De attól még, az hogy a zsebemben van az internethehe...])
De imádom a felesleges kütyüket -
Ezt végképp kár volt...
Nem azért ülnek hónapokat egy ARM cucc fölött, mert olyan marha egyszerű ki-be pakolgatni cuccokat. A fogyasztást pedig maga az Apple szolgáltatta és az adatokat is, hogy mitől 10 óra a 10 óra.
de most már megy a film, szóval fankodjatok, meg utáljatok, a lényeg, hogy nekem holnap ugyanott kel fel a nap, mint eddig...
nord_:
Csókollak, de komolyan...néha beböfögsz valamit és azért, mert egy felé csaholsz másokkal, menő lettél. háát gratulálok.Ha figyelmesen visszaolvasol, az nem neked szólt...
-
"Ebben igazad van, de ezert is pont olyan funkciokat (pl. webkamera) hagyott ki az Apple az elso iPadbol, amit konnyen be tud rakni jovore"
Épp azt mondom, hogy teljesen kihagyták a SoC-ból, ergo komoly fejlesztés belehegeszteni.
Aki tud olvasni, annak:
SZERINTEM jobb a Dell, kapisch?kötekedők.
Megint az érvek nélküli vita...
Imádjátok tovább az Apple-t egyedül, én megyek filmezni.
-
"A 3GS se a legelso iPhone "lelkere" epul."
Az nem, de előtte az összes többi igen... és ezt 1x már megúszta az Apple. Ha ráül a kiherélt, de gyors és nagyon innovatív A4-re, akkor vége, mert abban még kamerának se maradt hely, vezérlő.
Dehogy irreleváns. Drágább lesz és fél - 1 év után az almás se lesz oylan hülye, hogy 500$-t kidobjon az ablakon. Legalábbis a mostani vásárlók túlnyomó többsége biztosan nem, ahogy eddig se tették.
A vásárlók többségének lehet, hogy szimpatikus, de azok, akik nem vásárlók, nem biztos, hogy pont így gondolják. Aki már megvette, az más, mint aki még nem és körülnéz.
De, tévedsz a statisztikákat illetően (bár kétségtelen, az Apple nagyot ugrott), úgyhogy csak várd ki azt a hétfőt szépen.
Jót fog tenni. Amúgy minden cég a profit maximalizálására hajt és aki a legjobban teszi, az az első, nem?
-
Bog
HÁZIGAZDA
Hát ha én lennék az összes konkurencia, akkor bizony egy gramm internettáblát sem gyártanék. Le se szarnám az iPadet, egye meg az Apple, amit főzött. Azzal, hogy most mindenki el fog kezdeni azon küzdeni, hogy az övé jobb lesz, meg több, meg akármi, azzal csinálnak egy nagy hypelufit ennek az egész nettábla-biznisznek, miközben vidáman elvoltunk tizensok évig ilyen izé nélkül, senkinek semi hiányzott és nem is hiányozna, ha az Apple nem szteroidozta volna fel az iPod Touch-ot.
-
Addig ok, hogy biztosan lesz kamerás, meg értelmes csatlakozós, de aki ezt megveszi, annak mindegy, nincs hardveres upgrade
Erre is értendő a kivárás. Egyébiránt a kiherélt Cortex azért bír 10 órát, mert minden egyebet kivettek, ami nem alapvető, így azok, amikben több cucc lesz, egyenes arányban kevesebb ideig bírják majd és ilyen helyeken a konkurencia befogja. És nem mellesleg, amihez nincs hardveres támogatás a SoC-ban, ott csak egy nyilván drágább, kiegészített modell segít. Az, hogy egyszerű a kezelés, csak 1 dolog, amit általában az Apple használók mondanak, de ez nem lehet általános érvényű érv, mert szubjektív.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Hát azért az iPhone-nak ma már sok ellenfele akad. Amikről nem azt mondom, hogy objektíve jobbak, mert nehéz összehasonlítani két más filozófiával készült mobilt, de azért egy HD2, Desire páros közül bármelyiket szívesebben használnám egyszerűen már csak a flexibilitása miatt is. De egy N900 vagy egy Milestone is jobban fekszik, szóval az iPhone azért egymagában nagyon egyedül van egy tök nyitott Androiddal szemben, ez egyre jobban látszik...
-
törölt tag
Mert szerinted ez nem normális, hogy jön a szomszéd, hogy itt vannak a nyaral´si képek, videók, megosztanám veled, tessék- és vagy memóriakártya, vagy bármi. Az adapter ugyanez, mert ha a szomszédnak nicns ilyenje, akkor nicns is kábele, magyarul csak pisloghat rá. pont kezdöknél is elöfordulhat. Vagy szerinted ez a valami, ennyi pénzért nem más, mint az elsö mankó, a karúszó az it-hez, hogy itt a net, tessék, de semmi mást ne merészelj?
#340: a zártságát se felejtsd el. Ha ez az elsö gépe, aztán valamit akar rá, esetleg egy másik gépet vesz, amire szeretné a zenéjét átmásolni, a képeit áttölteni, menni fog neki? Nem expertekröl beszélünk, pont miattad, hanem nulla tudásúakról.
illetve a korábbi kérdéseim: képeket tud rámenteni a netröl? Képes használni normálisan az usa midnen részén? Ha nicns otthoni normál gépe, és a preri közepény lakik akkor lesz 3G-je, meg gyors netje? Vagy kell neki akkor a vezetékes net, amihez kell egy router, amihez kell valami asztali gép, hogy konfigolja, aztán mire ezt tudja hazsnálni, addigra már kidobott egy halom pénzt másra? Ha nincs asztali gép, kiveszi ember a dobozból lehet vele egyböl accot lértehozni storeban? Egyáltal´n fogja tudni mi az a store és ott mik vannak? -
A jóslás úgy tudom, nem tárgya a statisztikának. Mondom, benned már ez annyira megérett, hogy mindegy, mit írok, szóval ne fárasszuk egymást mercis legendákkal.
"be fognak tevedni a boltba az "egyszeru" emberek is."
Mondtam, hogy nem?
A józan paraszti ész olyanokat nem diktál, hogy van a világon tanulás és gyakorlás? Ismétlem, hátha értelmezed: nem azt mondom, hogy 1 sem veszi meg, aki még gépet nem látott, csak azt, hogy a többség már most látszik, hogy Apple fan és jártas a technikában.
Egyébiránt érdekes módon egy számítógép asztalát át lehet alakítani úgy, hogy pont ugyanilyen könnyű legyen kezelni, mint az iPad-et. Szóval ez megint csak nem a legjobb érv.
szerk: jó-jó, visszavonva egy része, ami nem ide való... de tényleg hagyjuk.
-
Fiery
veterán
Ja, me'g annyit, hogy amit hallottam mar idosebb ismerosoktol: a szamitogeppel az is a baj, hogy tul sok minden van elottuk. Egy halom ikon, egy "fura csik" alul. Ha megnyomjak a Start gombot nagy nehezen, szamukra baromira nem egyertelmu, mi az a sok kacat ott, es hogyan talalnak meg ott barmit is. Raadasul siman elronthatjak a gepet, ha rossz helyre kattintanak -- ami valljuk be, egy windowsos szamitogepnel nem is elkepzelhetetlen
Plusz felnek a virusoktol, felnek attol, hogy mi tortenik, ha az egerrel "kicsit odebb mennek", vagy "rossz gombot" nyomnak meg.
Az ilyen embernek egy lecsupaszitott, csak az adott feladatra koncentralo eszkoz megvaltas. Konkret pelda: faterom a szamitogeptol par perc alatt idegbajt kap, mert mar az egertol is fazik, nem tudja kezelni. Probaltam neki magyarazni, de hiaba, nem erti, tul bonyolult, talan nem is akarja megerteni. De erdekes modon a mobiltelefonjan mindent meg tud csinalni, amire szuksege van (hivasok, gyorshivasok, telefonkonyv kezelese, ebresztes beallitasa, sms kuldes/fogadas). Ha egy ilyen embernek adunk egy olyat eszkozt, ami gyakorlatilag egy mobiltelefon (= iPhone) egyszerusegevel kezelheto, akkor mit kapunk?
-
Te tényleg write-only módban vagy...
fél millió eladott példány statisztikája semmi szerinted? Látom, nem tanultál statisztikát az iskolában, csak jössz itt azzal, hogy az, akinek se szüksége, se képzettsége a PC használatához majd hirtelen ilyen vackokat akar venni.
"Bizom benne, hogy lesz lehetoseged egy ilyen embernek a kezebe iPadet adni, es megnezni a reakciot."
Mi ez, cukorka egy kisgyereknek? Inkább te gondolj bele abba, hogy anyámnak az egeret nehéz megtanítani, akkor miért pont érintősön akarna gépelni? mert addig ok, hogy az ikonra bök, de mi van, ha bejön a böngésző? csak nézi? Csak ugyanazt szajkózod, mindegy, ki mit ír.
suraki:
Ezt a marhaságot ti találtátok ki, hogy csak IT szakember veszi meg szerintünk... úgy látszik, nálatok csak ez a 2 véglet van.Én beírtam, amit tudtam. Néztem statisztikát. De hogy nektek mindegy, mi van odaírva, csak az számít, ki írta, így nem vita a vita, úgyhogy mentem... vitázni évekkel lehet, nem meggyőződéssel.
És érdekes, hogy azok a cégek, akik erre szakosodtak, nem írnak sehol nagymamákról, meg hasonló legendákról. Mindegy.
-
Rossz felé indultál. Én oktattam embereket az alapvető géphasználatra, nem nézem le és nem is szánom őket, viszont kicsit ismerem. Aki zsigerből ódzkodik a számítógéptől, az ezektől a high-tech cuccoktól is. Ezt tipikusan nem vszi majd senki a nagymamának karácsonyra, max. fordítva. Nem is tudom, honnan indult, hogy a számítógéphez nem értők vennék (talán mert egyszerű kezelni?). Persze, lehet, hogy ők is, de túlnyomó részt nem ők.
Viszont azért megnéztem pár statisztikát, mielőtt azt mondanád, hogy a levegőbe beszélek. Azt ugye tudjuk, hogy iszonyatos mennyiséget megvettek már a kiadás előtt és az első napokban is. Nos, a márciusi statisztikák szerint 18-34 közöttiek mondták, hogy ilyet venni kell rövidesen és ezek nagy többsége azért, hogy internetezzen és zenét hallgasson rajta és a többség az Apple iránti lojalitás miatt. 57% azok közül, akik nem akarják megvenni, az árat jelölte meg első indokként a vásárlás kihagyására, de sokan mondták azt, hogy már van netbook, laptop otthon. A vásárlók 99%-a nem látta, érintette, nem látott teszteket a vásárlás előtt.
Ezek a statisztikák. A megérzésem tehát nagyjából bejött. Ez high-tech és menő, tehát az ennek megfelelő korosztály veszi meg.
-
talamasca
senior tag
Ennek ellentmond egy kicsit, hogy a magyarországi Apple termék használók nagy része (leszámítva az "almás cuccot veszek, mert trendi és gazdag vagyok" típust geek, vagy cél orientált vásárló.
Én is geek vagyok. Imádom és (ki)használom a kütyüket.És azért félreértés ne legyen. Amit az iPad ma tud a Tablet piacon, azt a legjobban tudja.
Gyors, takarékos és élmény használni. Vannak hiányosságok, de amikben azok benne vannak (pl. netbook) azoktól meg pont a felsoroltakat nem kapod meg.Szerintem ugyanúgy van és lesz "mindenfajta" iPad vásárló Magyarországon is.
-
talamasca
senior tag
Bocsi, de szerintem ez se igaz.
Ne sarkítsunk már.Egy célközönség van: AKI MEGVESZI. A VÁSÁRLÓ. pont.
Ha lenne rá keretem megvenném. Lehet, hogy sokaknak felesleges, de engem érdekel.
És nem tartozom egyik eddig "kijelölt" célcsoportba se.- Nem vagyok informatikus, de nem is alapszinten használom a számítógépet...
- iMacem van (több éves PC után)
- Windows 7-t is használok a gépen a Leopard mellett.
- iPhoneom is van.Én melyik kaszt vagyok, ha mégis tudnék használni élvezettel egy iPadet???
-
ez így van, és ezért mindenképpen elismerés illeti őket. ráéreztek az egyik legfontosabb dologra: a kezelhetőségre. thom hogan sem véletlen papolja jóideje, hogy a fényképezőgép-gyártókra is ráférne egy apple, mert röhej, hogy van 30 gomb és 240 menüopció egy dslr-nél, de közben alap dolgokat nem lehet értelmesen kezelni/állítani.
a távol-keletiek ebben furamód nem erősek. egy technológiából kicsavarják a sz@rt is, szénné optimalizálnak mindent (a nikon nagyon jó példa a tökéletes költségoptimalizációra + k&f-re), de leginkább egymást "másolják".
az apple trendszetter, ez nem vitás. kár, hogy egy ennyire antipatikus cég.
-
Shiku
aktív tag
Szerintem mostanában a SE is próbál visszavergődni a helyére (lásd pl. Xperia X10) Meg a Nokia is csak az lassabban.
Aztán, hogy sikerül e nekik, az majd kiderül.Ha az Apple, megmarad annál, hogy csak felső kategóriás készülékeket gyárt, akkor szerintem elég hosszú életű lesz
-
igen, ez így van. itthon persze körüllengi egy masszív sznobizmus, plázás-bmw-s yuppiecsávók kedvence az applé, emiatt jóval nagyobb indulatokat vált ki. egyébként engem is zavarna, bármilyen hülyeség ez.
tegyük hozzá ugyanakkor, hogy az apple nem mindig állt a f@sz jó végén, és arra sincs garancia, hogy örökké ott marad. egyszer fent, egyszer lent.
most óriási szerencséjük, h a döglődő médiaipar is mentőtutajt lát az ipadben, ezért nyomatja. megkockáztatom, hogy enélkül tockos volna a cégnek a javából.
-
ne már. win 7 óta totál semmi baj a hibernációval, de tényleg.
disclaimer: ahogy én használom a gépet, de mivel a firefox is elmenti a kinyitott 8+ tab-ot, effektíve alig kell bármit memóriában tartani. ugye ssd-n van az os és a programok, másodpercek alatt feláll a rendszer, nem 3-4 perc!
-
Shiku
aktív tag
A rendes PC alatt asztali gépet értettem.
És utoljára mondom el (ez nem igaz, mert ha kell leírom még százszor) hogy én, nem azt vitatom, hogy jó-e, és lehet-e használni valamire, hanem hogy szükséges.
És igen, mint az aláírásomban is láthatod, imádom a felesleges kütyüket.
Ez is tetszik.
De attól még felesleges!
És bosszant, ha olyasmiről próbálják bemagyarázni, hogy szükséges, ami nem az.
Miért nem lehet elfogadni azt, hogy felesleges és jó?
Sosem kérdőjelezném meg a felesleges dolgok létjogosultságát, de sosem jelenteném ki, hogy szükségesek. -
Nem vonható. az egyik a mindennapi élet szinte elengedhetetlen és hasznos része, a másik pedig egy hobbi készülék. Ne menjünk már el szélsőséges filozófiába, hogy mit minek tekintünk.
az iPad marhára nem specifikus eszköz attól, hogy viszonylag szűk felhasználói körre tervezték. egy DVD lejátszó DVD-t játszik le, az iPad általánosabb ezerszer.
-
El is olvastad, amit írogatok itt vagy csak write-only módban vagy? Írtam a tiéddel ellenkezőt most? Nem, ne keresd. Amit írtam, hogy nem nagyon értem, hogy jön az iPad már a tűzhelyhez, mosógéphez... semmiféle párhuzam nem vonható közéjük. Háztartási készülék és iPad nem jön össze sehogy. Egyébként ajánlom figyelmedbe az utolsó pár hsz-emet is.
talamasca:
Én is a miért várjon a nép, ha van használható dologra írtam, amit írtam. azért várjon a nép, mert ez az első fecske nem igazán váltotta be a reményeket és csak marketingből akarják eladni, de bizonyos, hogy még az Apple palettájában is lesz jobb néhány hónap múlva. Szóval ha akkor lett volna szó arról, hogy lesz iPad és van időd megvárni, nm vártál volna? Persze nem kell örökké várni, de itt már van 1 termék, ami után viszont egyelőre érdemesebb kicsit várni. ennyit hadoválok, nem mást. -
Shiku
aktív tag
Nem mondtam, hogy nem fogják venni. Azt mondtam, hogy akik megfogják venni, azok felesleges dolgot vesznek.
És igenis, ha valakinek van egy rendes gépe, igenis felesleges venni mellé egy ilyet.
És ne mondja, nekem azt erre, hogy "de ha nincs?" mert akkor ad1 túl keveset tud Ad2 már egy ideje azaz ellenérv a csekély tudásra, hogy rendes PC MELLÉ érdemes venni. Úgy meg felesleges.És még egyszer: Igen. A szórakoztató cikkek feleslegesek. Attól még jók. Nem is azt vitatom. Ha utánam vágnák, igen, kellene egy ilyen. De attól még felesleges.
suraki: nem hiszem hogy annyival jobb ez mint más tabletek, de ebbe a részébe ne menjünk bele, elég kevés tablettel volt dolgom, szóval az összehasonlítást másra hagynám-
-
fi:zi'k
nagyúr
-
Dare2Live
félisten
teljesen mindegy. MOon a docx, xlsx.... a kvázi szabvány. Ha az eszköz nem vagy nem helyesen olvassa nem használható.
Én felraktam az openofficet aztán lehetett újra visszamenni, mert 3naponta hivogattak. Amikor mondtam, hogy írják meg, hogy küldjék el régi docban a válasz az volt, hogy probálták de a túloldalon nem tudják hogy kell és erre nekik egyébként sincs idejük dolgozni akarnak arra ez nemjó. Ahogy pont ezért MOon az IPad se. USAban nemtudom mi van.
"Egyebkent az iPhone-t se nekunk talaltak ki..."
Mégis nekünk is kitünően használható. -
Peat;)
veterán
Ha nem a magyar piac szempontjaiból tesztelne Bog és a többi itteni arc, a mostani készülék tesztelője is, akkor ma talán nem lenne mobilarena, azért nem az USA béli emberek lelkivilágát helyezik előtérbe. Szerintem pont ezért szeretjük az itteni teszteket mert Nekünk szólnak.
-
Shiku
aktív tag
-
Bog
HÁZIGAZDA
Az informatikában kevésbé jártas júzerek nem fognak iPad-et venni, ezt értsétek már meg. Nem ismerik, nem néz ki úgy, mint egy számítógép, túl high-tech. Aki nem jártas az informatikában, az vesz egy netbook-ot, notebook-nak fogja hívni és boldog lesz, hogy van egy kompjútere, vágod?
-
Bog
HÁZIGAZDA
A DVD-zésen kívül a többi élethelyzet netbookon simán megoldható. iPad-en meg nem.
De nem óhajtok vitatkozni, csak megjegyzem, hogy nem ismerek egyetlen embert sem a környezetemben, akinek egy iPad elég lenne. Mindenkinek kell valami plusz, amit nem tud ez a cucc nyújtani.
-
Shiku
aktív tag
Nem arról van szó, hogy probléma, de ha már összehasonlítunk, akkor legyünk sportszerűek. Ha a netbookot úgy hasonlítod a tablethez, hogy ahhoz semmi pluszt nem vettél, akkor a tablet is legyen úgy. Vagy ha ezt kiegészítjük, akkor egészítsük ki azt is.
Nekem az a véleményem, hogy alapjában többre lehet használni egy netbookot, mint egy tabletet, és a tabletek aránytalanul drágák.
De továbbra is elfogadnék egy ilyet, úgy ajándékbafi:zi'k: Szerintem egy kisebb vita (nem veszekedés. Vita) egyáltalán nem baj egy fórumon
-
manchester85
veterán
A legtöbb ember torrentezik, és abból készít dvd-t. Előbb jutok ISO file-hoz, mint dvd lemezen filmhez. Itt nem konvertálásról van szó. Én pl. nem konvertálok át azért valamit, hogy vigye egy iPhone. De valljuk be, hogy a legtöbb dvd-ző előbb jut ISO file-hoz, mint dvd-re írt filmhez. E célnak a netbook is megfelel, bőven. Tehát filmnézéshez ne mondd, hogy van olyan jó az iPad, mint egy netbook.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest