- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vergilia
tag
válasz
ForRedGlory #2368 üzenetére
Sose használtam mobilnetet, csak az árakat viszonyítom. Otthon, nyaraláskor a szállodában/apartmanban, útközben a gyorsétteremben és a munkahelyemen is van Wi-Fi, máshol meg nem használok netet, nekem nincs rá szükségem.
Szóval ez a 2GB-os T-s tűnik a legjobbnak, főleg ha kell a 2GB.
[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2106 üzenetére
Ha lejött, készítek egyet.
.-) -
Oldman2
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2085 üzenetére
Megnéztem ismételten. Nekem a Friendly jobban bejön. Nem vagyunk egyformák.
:-)És ez is csak annyira ingyenes, mint a Friendly.
Van belőle ingyenes és van belőle fizetős AD-free verzió is. -
TheMarci
addikt
válasz
ForRedGlory #2079 üzenetére
Ha pénzért csinálnák, azaz csak a pénzért, akkor már rég az Applenél dolgoznának az os-ek biztonsági réseinek betömésén.
Do You Dream?
-
z67
őstag
válasz
ForRedGlory #2079 üzenetére
Szerintem Saurik inkább tol nekik valami jutalékot, hiszen nélkülük éhen halna.
Meg maguk is írhatnak JB-s progikat.
-
hahajdu
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1977 üzenetére
ehhehe jó a reklám
amúgy sajnálom ha túl almás lett a videó.. sokszor hányingerem van az apple-től.. ez a titkolódzás, a szuper éles, makulátlan, boldog családos propaganda filmek, az email-es customer support hiánya, de legfőképpen az összes iOS hihetetlen zártsága.. ha lenne egy rendes alternatíva biztos, hogy nem iPad-em lenne.. de a nagy appstore és a működő és nem összevissza szaggató rendszer nagy úr.. tableteknél egyelőre magasan a legjobb az iPad. Próbáltam Galaxy Tab-et, sőt, majd rakok is fel egy tesztet róla a hétvégén, de fényévekre van még a használhatótól. A xoom, playbook, galaxy tab 2-re leszek kíváncsi élőben.
az iOS5-ről még nem lehet tudni sokat..valószínűleg lesz új notification system, interneten tárolt média tartalmak, és gép nélküli szoftverfrissítés.. de megint ez a nagy titkolózás..többet a keynote-ig nem is nagyon fogunk tudni.. most nincsenek gyári munkások, tok gyártó cégek amik kiszivárogtatnak dolgokat.. az egész az apple-n belül megy most.
hunpad.com
-
Oldman2
nagyúr
-
HXY
addikt
válasz
ForRedGlory #1908 üzenetére
Ugyanaz, mint ami az iPhone-ban van: [link]
-
erdoke
titán
válasz
ForRedGlory #1908 üzenetére
Láttam egy System Activity Monitor for iPad nevű alkalmazást, de nem próbáltam, nekem még ~210 Ft-ot se ér meg. Talán az többet tud.
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz
ForRedGlory #1905 üzenetére
Én az Activity Monitor Touch-t tettem fel, ezzel a szabad/foglalt helyet, az akkumulátorral kapcsolatos információkat és becsléseket, illetve a futó process-eket is meg lehet nézni. Olyanról nem hallottam, ami az egyes alkalmazások futási idejét is megmondaná.
-
vtechun
veterán
válasz
ForRedGlory #1871 üzenetére
Jaja, az nekem is tetszik. Le is kaptam
-
Oldman2
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1810 üzenetére
Van már külön iPad2 topik, vagy csak "úgy" zavar, hogy a kettessel kapcsolatosan mert írni?
:-( -
nord_
veterán
válasz
ForRedGlory #1810 üzenetére
Nincs jelentősége, hogy Ausztria vagy Magyarország. Ha hivatalos garit adó boltban vásárolsz, ugyanúgy érvényes a garancia.
(Ezért van nekem is osztrák 1-em.)
-
vtechun
veterán
válasz
ForRedGlory #1799 üzenetére
szerintem amit valaha letöltöttél azt másképp jelöli szerintem az appstore, legalábbis nekem mintha ott csak egy install gomb lenne a free/ár helyett
[ Szerkesztve ]
-
válasz
ForRedGlory #1797 üzenetére
a
-
Alex91
félisten
válasz
ForRedGlory #1791 üzenetére
És gondolom ezek utan lesz több is
!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz
ForRedGlory #1764 üzenetére
Mondjuk a dollarban megadott arat szoktam ennyivel felszorozni, es nagyjabol helyes is, ugye
. (Az mas kerdes, hogy mennyi 1 dollar, vagy 1 euro forintban, az Apple arakat igy lehet jol beloni
.)
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
z67
őstag
válasz
ForRedGlory #1615 üzenetére
ManualCorrect - csak jóváhagyással írja a javítást, nem cseszik ki az emberrel az okoskodással
NoSpot - nincs 0. képernyő
IconRenamer
Remove Background - két koppra minden becsuk
No Folder Badges
OverBoard
RetinaPadguglizz, kérdezz, mindenkinek van kedvence.
-
erdoke
titán
válasz
ForRedGlory #1616 üzenetére
Milyen kódolást használ a felirat? Talán valami univerzális (Unicode, UTF-8?) lenne jó.
-
talamasca
senior tag
válasz
ForRedGlory #1613 üzenetére
Amit te említettél (warez) az csak a hozadéka a JB-nek.
Az előnyeit a rendszer felszabadításának meg nagyon kemény felsorolni...
A hátrányait könnyebb.“Black as midnight on a moonless night.”
-
csimpok
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1553 üzenetére
Hol kapható 99 ezerért? Én az Árkád MM-ben néztem a héten és már nemtom pontosan mennyi de 110-hez közelebb volt.
[ Szerkesztve ]
-
hahajdu
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1543 üzenetére
várd meg amíg betölti az oldalt. fent a kék sáv mutatja.
hunpad.com
-
Alex91
félisten
válasz
ForRedGlory #1551 üzenetére
Jól tetted!
És inkább kérdezni, mint a tudás hiánya miatt szidni a cuccot!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #1545 üzenetére
Megvettem, lehet fikázni...
Nem tudom merjek-e kérdezni, vagy elveteműlt androidosnak nem segítetek, ha kell,,,, -
nord_
veterán
válasz
Mert kábé az összes alkalmazás fut a háttérben. Ki kéne őket lőni, nem nagy dolog ám.
-
Alex91
félisten
válasz
Mert ez igy mukodik! Majd megszokod, vagy, ha nem tetszik, akkor nem veszel ilyet! Esetleg letoltesz ra egy masik bongeszot, van belole par az AppStore-ban!
-
nord_
veterán
válasz
ForRedGlory #1192 üzenetére
Elég nehéz lenne tönkretenni az aksit. Két éves iPhone még ugyanolyan jól bírja, mint újkorában, pedig szinte naponta lett töltve.
-
majom2
senior tag
válasz
ForRedGlory #1192 üzenetére
ha az akksi az eredeti kapacitás 50%-a alá esik a garancia időn belül, akkor szó nélkül cserélik. ez igaz minden alma termékre. szóval emiatt nem kell aggódnod
tényleg annyi a fontos, h legyen rá gari. akkor bármi van, cserélik. meg persze a külső állapot fontos (karcos-e, csatlakozók állapota), de ezt úgyis tudod.
-
Alex91
félisten
válasz
ForRedGlory #1190 üzenetére
Hogy legyen meg ra garancia...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple internetezésre és könyvolvasásra kitalált táblagépe járt nálunk. Elsőre döbbenet, gondolkodóba is estünk.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Rendszergazda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad Smart Keyboard A1829 magyar billentyűzetes tok
- Xiaomi Redmi 18W Fast Charge Power Bank 20000mAh - Fekete
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Smart Folio iPad Pro (11"& 12.9") - Csomagolásbontott (új), eredeti
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest