Új hozzászólás Aktív témák
-
sanp
tag
válasz
madstunt #555 üzenetére
Nem flame-nek szántam csak azt hittem hogy valami első kézből származó tapasztalat lesz, valami konkrétabb dolog ami ilyen mértékű negatív véleményt alakított ki moonman-ben, a fent említett hibákról én is olvastam annak idején, csak nem tapasztaltam meg első kézből, ettől függetlenül nyilván sokakat érintettek kellemetlenül a felsorolt problémák. A Windows 7-et én is kipróbáltam és még mindig meg fenn van egy rendszeremen, stabil és gyors, vannak benne innovatív elemek, amiket szívesen látnék OSX rendszeren is, csak ma már számomra nem a megfelelő rendszer. Peace.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest