Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Nem lehet szolgáltatóktól direkt micro-SIMet kérni? Nekem rémlik valami ilyesmi, talán pont az iPadek kapcsán. T-mobile-os, dominos konstrukcióval szemezek.
Ja és pár napja én is iPad tulaj lettem, első gen., 16GB, 3G
Van valamilyen alkalmazás, amivel az akksi állapotát tudnám megvizsgálni? Nem az aktuális töltöttségi szintre gondolok, hanem arra, hogy jelenlegi maximális kapacitása hány százaléka az eredeti maximálisnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Az Apple internetezésre és könyvolvasásra kitalált táblagépe járt nálunk. Elsőre döbbenet, gondolkodóba is estünk.
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Subaru topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest