- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
válasz
BloodyEddie #1597 üzenetére
ja, csak úgy megjegyezném, hogy egy szimpla Nokia 7230-al párosítva BT-n, azonnal volt net az ipad 2-n
-
válasz
BloodyEddie #1597 üzenetére
BT-n nem. De a Wave-nek van WLAN access point funkciója, azzal kiválóan megy. A 3GS-en jailbreak után a MyWi segítségével tudod ugyanezt megoldani.
“All nothings are not equal.”
-
BloodyEddie
őstag
Üdv!
Wifis iPadre milyen módon lehet mobilnetet küldeni, mondjuk egy Samsung Wave-el vagy egy iPhone 3GS-el? Még sosem próbáltam ilyesmit, de hamarosan aktuális lesz
szerk.: bt-n keresztüli tetheringgel működhetne a dolog?
[ Szerkesztve ]
-
csimpok
aktív tag
válasz
dirty.yakuza #1594 üzenetére
Hát Safarival úgy tudom nem lehet...
-
dirty.yakuza
aktív tag
Ha esetelg vkinek van egy eladó Apple iPad Case tokja, légyszi dobjon egy PÜ-t! Köszi.
-
csimpok
aktív tag
Srácok, az Ipad-del lehet több lapon netezni egyszerre (tabbed browsing)? Ugye nem? Én gondolkodtam egy Ipad 1-en, de ha ezt nem lehet, akkor számomra ez nem teljes értékű böngésző...
ui: Közben látom, hogy vannak rá más browserek, amelyekkel lehet.
[ Szerkesztve ]
-
-
vtechun
veterán
neked hogyan, milyen formatumu feliratok mentek es milyen lejatszoval? elvileg a gyari lejatszo is tud feliratot kezelni, nem? csak ahhoz az kel, hogy bele legyen rakva a felirat az mp4 fajlba? vagy hogan? valamiert nekem nem szereti az ekezeteket, meg ahogy irtam a kulonbozo bb code-os formazasokat..
[ Szerkesztve ]
-
kkk99
csendes tag
Mostmár csak annyi a bajom, hogy nagyon nagyon lassan másol. Ez ellen lehet tenni valamit?
-
kkk99
csendes tag
Sziasztok. Nemrég lett egy ipad 1 em, és avi-t szeretnék lejátszani rajta. Leszedtem a oplayer lejátszót, mert ezzel állítólag lehet. A kérdésem hogy az avi fájlt hogy lehet a gépre másolni, ugyanis Itunes-az rá sem hederít, csak az mp4-re. Köszi
-
majom2
senior tag
Ki tudja mi a legjobb remote access progi iPad-re?
-
vtechun
veterán
Ha a fajl melle rakom ugyanolyan neven, az nem jo vajon? Mert most be is talloztam, mwg melle is raktam. Volt buborek, ez az i betu, meg egyebek gondolom a felirat formazasa lenne, hogy dolt betu, stb. Lehet ezektol mentesiteni kellene elotte a feliratot, meg asszem kinai karakterek is jelentek meg, lehet epp az ekezeteknel, aszittem ilyen szempontbol jobban ellatott az appstore, hihetetlen, hogy szinte erre van a legnagyobb igeny, se megsincsenek normalis megoldasok...
-
vtechun
veterán
ezel a cuccal milyen feliratot erdemes hasznalni? mert nekem ilyen
<i>Fogalmunk sem volt, mi fog történni,</i>
<i>vagy mit kezdünk majd vele.</i>cuccok jelennek meg a feliraton, ez az oplayer hd lite, ez a legjobb? nem kezeli normálisan az srt feliratot? amúgy a kis toolod tökéletesen megcsinálja az mp4-et mkv-bol par perc alatt. elvileg a progiban (mkvtomp4) be lehet valahogy tallózni feliratot, de ahogy észrevetem nem nagyon foglalkozott vele...
-
-
Bagan
aktív tag
Maximális fényerő mellett mennyit kellene kibírni az első generációs padnak?
-
Konflikt
addikt
válasz
vtechun #1574 üzenetére
csak eppen semmi ertelem sincs:
feleslegesen viszi a helyet, tovabb tart masolni, kontenert cserelni alatta, es a 720p es 1080p kozotti kul-t az 1024x768-on lehet nemfogod eszrevenni..mod
ennek akkor van ertelme egyedul, ha ra tudod kotni fullHD-s tv-re. meg persze techdemonak jo.[ Szerkesztve ]
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
-
DroneZ^
őstag
Oplayer a nyerő. Csak azt sajnálom hogy 720-nál csak kisebb videókat játszik le...
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
válasz
DroneZ^ #1570 üzenetére
Szerintem is egy rakás fos a VLC, csak az ingyenessége miatt említettem. A másik kettőt viszont komolyan gondoltam, Lite verzióban próbáld ki, hogy tudja-e amit meg akarsz nézni meg ilyenek. Egyébként szerintem a Xilisoft bonyolultabb a kettőből
-
-
válasz
DroneZ^ #1568 üzenetére
Rossz programmal konvertálsz, egyébként meg a kereső lehet derogál, de volt már sokszor szó a megoldásról
Én az OPlayer HD-t használtam, de (ha még elérhető) a VLC appal is simán le lehet játszani az AVI-kat, meg ott a CineXPlayer meg ki tudja még hány lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
160megás avi konvertálva mp4-re 680 MB. Nem lehet ezt valahogy másképp megoldani hogy ne pazaroljak el ennyi helyet és konvertálásra szánt időt? Esetleg más lejátszó program vagy bármi?
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
No.01
őstag
Sajna a helyi Apple bolt kifogyott es nem is tudjak mikor lesz ujbol mindenesetre varolista van arra fel lehet iratkozni es hivnak ha jon ujabb szallitmany.Ezutan bementem a szomszedos MediaMarktba ahol ugyszinten elfogyott, de szombatra igertek 26db-ot... a gond csak az, h mind feher lesz. Mindenesetre meglesem milyen hatha jobb, mint az "eredeti"
-
ForRedGlory
félisten
Lehet meg a minimális fenyeron csökkenteni valami programmal mondjuk?
Ez meg így is süti este a szemem
Gondolok itt olyanra, mint pl androidon a "screen filter" nevű alkalmazás. Ott tovább lehet sotetiteni a kijelzőt. Este jól jönne. -
-
kyle_
tag
Sziasztok
Kis segítségre lenne szükségem.
Hogyan lehet megtudni hogy az ipad jailbreak-elve van-e?
köszönöm előre isHa már írok neked, ne legyél már bunkó és tisztelj meg egy válasszal hogy te paraszt, már nem aktuális!!!
-
-
No.01
őstag
Ugye jol tudom, h a kulfoldon(EU) vasarolt iPad-re van garancia otthon?
A masik kerdesem, h most nezem a kepeket es latom, h tud magyarul (lehet csak szamomra ujdonsag...
)
Ez mennyire igaz kulfoldi vasarlas eseten?V.ki hasznalha a Farmville "alkalmazast" iPad-en? Sajna enelkul - akarmilyen hulyen is hangzik - nemigen lesz vasarlas, mert a baratnom aktivan nyomja...
-
csimpok
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1553 üzenetére
Hol kapható 99 ezerért? Én az Árkád MM-ben néztem a héten és már nemtom pontosan mennyi de 110-hez közelebb volt.
[ Szerkesztve ]
-
hahajdu
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1543 üzenetére
várd meg amíg betölti az oldalt. fent a kék sáv mutatja.
hunpad.com
-
Alex91
félisten
válasz
ForRedGlory #1551 üzenetére
Jól tetted!
És inkább kérdezni, mint a tudás hiánya miatt szidni a cuccot!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #1545 üzenetére
Megvettem, lehet fikázni...
Nem tudom merjek-e kérdezni, vagy elveteműlt androidosnak nem segítetek, ha kell,,,, -
erdoke
titán
Jelenleg csak 0.79 euró a Read it Later Pro alkalmazás. Nekem nagyon bejött, igaz, a webes verziót eddig is használtam.
Még a fényerőt is lehet benne állítani. WiFi only iPad-hez szinte kötelező.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
nord_
veterán
válasz
Mert kábé az összes alkalmazás fut a háttérben. Ki kéne őket lőni, nem nagy dolog ám.
-
Alex91
félisten
válasz
Mert ez igy mukodik! Majd megszokod, vagy, ha nem tetszik, akkor nem veszel ilyet! Esetleg letoltesz ra egy masik bongeszot, van belole par az AppStore-ban!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
ForRedGlory
félisten
Valaki mondja már meg miért kockásodik annyira iPad1-2-n a böngésző? Alig görgettem rajta és az egész oldal egy nagy szürke kocka lett, lol.... Pedig akarok/akartam venni, most 99.000 Ft a Médiában vagy a Fukarban, de ez űber gáz, és még az iPad2-n is... Pedig nagyon smooth, de ez kurva gáz.
Ez mindegyiken ilyen, vagy mondjuk nem a legújabb ios van rajta? Bár ipad2-n gondolom nem régi szutyok van. Nem értem.
99-et simán adnék érte, ha ezen orvosolni lehetne.[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
válasz
ferikek #1541 üzenetére
siman lehet nezni ipaden is mobiltv-t, igaz egyelore csak a magyar telekom musorujsag nevu appal tudtam nezni, de teljesen rendben van a minosege, barki ki tudja probalni, ha leszedi ezt az alkalmazast es a demo csatornakat nezi, T-s mobilneten megy, ozone , meg a life network.
-
ferikek
aktív tag
Már írtam januárt elején ide a fórumba T-s MobilTv miatt.
A lényeg, hoyg anno hívtam őket, ők aktiválták a mobilTV-t. akkor még nem tudtam h lehetetlen, ezért nem is működött. hívtam őket, hogy lemondom a mobiltv szolgáltatást, mert ipad-re nem is lehetne. mondták h ok, arra a kérdésemre, hogy remélem a számlában nem fog szereplni a mobiltv előfizetés azt a válszt kaptam, hoyg persze h nem.
Természetesen a számlában ott volt a mobiltv havidíja... nem azért a 800 Ft-ért, de felhítvam, hoyg akkor még is hoygan képzelik? mondták h elnézést, blabla, köv számlában jóváírják azt a 800 ft-t. mivel ennyivel nem eklégdtem meg, így e-maiben fordultam az ügyfélszolgálathoz és leírva a teljes történetet kértem, hogy vizsgálják ki az ügyet és írjanak jóvá egy összeget, amit ők gondolnak.
több, mint 30 napra rá jött egy levél, hogy ők semmiben sem hibáztak, de az ügy megnyugtató lezásársa érdekében 5eFt pluszzban jóváírnka. az utóbbi a minimum, azok után, hoyg el sem ismerik azt, hoyg hibáztak.
T-Mobile... -
erdoke
titán
Emaileknél csak a levél aljára görgetéssel tudom megnézni a csatolmányokat?
A legjobb aláírás a héten
-
hahajdu
aktív tag
igen a jb nagy fájdalom nekem is.. nem tom miért nem adnak ki egyet 4.3.0-ra..
amúgy azt nem mondanám, hogy sebesség különbség nincs..
gondolom app és weboldal betöltéseket néztetek.. persze h a kalendárt mindkettő rögtön betölti. nagyon korai így temetni az ipad 2-t..2-3 hónap és jönnek a durva alkalmazások az új procikra, 1080p-re és giroszkópra. Végre a VLC player is gond nélkül játszatja majd le a videókat (legalábbis k.-ra remélem), és a rakat cydia-s csomagtól sem fog belassulni.
Az iPad 2 nem kicsivel jobb mint az 1, hanem sokkal.. sokkal később fog elavulni, és tovább is kap supportot (ios-eket, appokat).Tokok meg igenis vannak neten, az ipad 1-et meg korábban kellett volna eladni.
de ez csak szvsz..
písz[ Szerkesztve ]
hunpad.com
-
DroneZ^
őstag
Hát ez a VLC Media Player for iPad ez vicc kategória...
-
Touch-ko
őstag
válasz
vtechun #1534 üzenetére
Ajanlani tudom a RR2 Hd-t. Az mar kifejezetten iPad 2- re keszult.
A wifi halozatomhoz allandoan csatlakozik nalam. Sot, ha erzekeli a halozatot, pl mikor beallitom iPhone 4-en a personal hotspot-ot, akkor automatikusan csatlakozik.
A mostani 4.3.1 nemtudom tartalmaz-e ilyen javitast, de ugy emlekszem nem irta. Jb eseteben nem tudok segiteni. -
vtechun
veterán
Tud valaki ajanlani, valami ingyenesen letoltheto lite jatekot, aminek komoly a grafikaja?. Ki szeretnem probalni mit tud a kicsike.
Illl olyan kerdesem lenne, hogy szerintetek miert lehet, hogy most nem csatlakozott wifihez? Sehogysem akart, mig 2 laptop is csatlakozott hozza. Kikapcsoltam, visszakapcsolas utan siman felment. Valakinek van valami otlete? Lehet hogy a szoftvert frissitenem akkor nem lenne ilyen problema? Viszont ezt egyelore nem szeretnem meglepni, mert ugye akkor kisebb az esely a jailbreakre.
-
z67
őstag
-
z67
őstag
Ma jött el a napja, hogy felteszem az iPad 2-est a Vaterára.
Vasárnap összenéztük a gyakorlati gyorsaságát a régivel és semmilyen különbséget nem tapasztaltam. De nem ez okozza számomra a fő problémát. Amíg ki nem jött a 4.3.1 addig az volt az ígéret, hogy majd a 4.3.1-nél lesz JB, nem akarják ellőni a patront a javítás előtt.
Mai állás szerint viszont még esély nincs a törésre, számomra így viszont, nem teljesértékű a készülék. És itt nem a lopott programokról van szó. Van néhány Cydiás kiegészítő, ami számomra nélkülözhetetlen. Pl. RemoveBG, ez becsukja az összes háttérben futó alkalmazást, egy dupla koppintásra. Vagy az Icon Renamer, az SB Settings és így tovább. Akinek már volt JB-s gépe, nehezen szokik le ezekről.
Nem beszélve arról, hogy képtelenség tokot venni hozzá. Ráadásul a régi meg eladhatatlan normális áron.
Tehát, sajnos mennie kell.
-
vadani
tag
válasz
manchester85 #1528 üzenetére
bocsánat igazad, van neked is köszönöm, így értek mindent
mégegyszer bocs
vadanijanissary
-
Alex91
félisten
Apple iPad Wi-Fi 16GB tablet, mindez valamivel 100k alatt
!
(Mert ugye draga az Apple
.)
-
vadani
tag
sziasztok
Az volna a kérdésem, ha az amerikai 3g-s verziós ipadek, a 2. gerenrációból, szolgáltatóhoz rendeltek, at&t meg verizon. Ezek akkor semmilyen módon nem használhatok nálunk?
vadanijanissary
-
manchester85
veterán
Kicsit off, de ha már szóba került a handbrake: én szúrtam el valamit, vagy valóban másfél óra alatt konvertál át egy 1 gigás mkv file-t mp4-be?
vadani!
De, szolgáltató függetlenek. Annyi közöttük a különbség, hogy a verizon CDMA technológiát használ a nálunk megszokott GSM-mel szemben. Tehát, ha AT&T-set veszel, azt itthon is tudod használni akármelyik szolgáltatónál.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
d-boy
senior tag
oPlayer HD-t megéri megvenni? kezeli az összes feliratot faszán meg minden? most gondolkodom rajta...
[ Szerkesztve ]
If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.
-
DroneZ^
őstag
Melyik a legjobb video konvertáló iPad-re? Most a Xilisoft-ot próbáltam ki, magával a videóval elégedett vagyok, csak ipad-en mozaik nézetben, ahol kikell választani a videókat, az mp3 zenék mozaik képeit szúrja be, nem pedig a videóból egy pillanatképet, miért van ez?
[ Szerkesztve ]
-
majom2
senior tag
Dehogynem. Valami ostoba file-t kell meg(hex?)editálni és azt fogja hinni, jó iTunes-hoz csatlakozott
meg nem mondom most h mi az, de rákereshető... valami iTunes-os library azonosítóról van szó. Persze tudni kell a másolandó értéket is.
Más... Flipboard-ot remélem mindenki kipróbálta már
ha még nem, tudjátok mi a dolgotok...
nagyon jó app.
[ Szerkesztve ]
-
ÁtlagPC-ről nem töltődik bekapcsolt képernyő mellett (standbyban tetűlassan igen azért). Vagy Mac kell hozzá, vagy olyan alaplap (mint pl. az enyém
), ami 1 ampert is le tud adni az Apple cuccoknak - 500mA nem elég.
Nézz utána az alaplapod gyártójának oldalán, hátha van hozzá driver.
vtechun: Azok az appok, amik az iTunes File Sharinget használják, egyszerre csak egy irányba pakolják a fájlokat. NemMit is akarsz elérni? Lehet hogy csak átsiklottam felette, linkelj vissza akár.
BTW, tényleg nagyon faszán lehet vele gépelni.
Aki ezzel kételkedik, sose próbálta igazán használniTegnap néztem én is az iStyle-ban az új vasakat.
Kell egy iPad2[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
Idovel lehet jailbreakelmi fogom, de egyelore anelkul lenne jo valami fajlatviteli megoldas, kabeles sem lenne gaz, csak nekem ne akarjon nonstopo syncelni odavissza, olyat nem lehet beloni itunesben, hogy csak ipad fele masoljon? Nnan le nem ?
Egyebkent ma melohelyen egyik gyerek osszehasonlitotta az o ipad1esevel, picit gyorsabban toltodnek be a kettesen az appok, viszont ami elegge feltuno volt, hogy bongeszesnel, hosszabb oldalakon, pl. A szon -n sokkal hamarabb is betoltodott, meg a goregeteskor sem kockazodott ki a kettes. Meg gondolom kesob meg tobb elonye lesz az egyessel szemben, de persze csak ugy hipphopp nem eri meg levaltani egyest a kettesre. De rohadt gyorsan lehet ezzel gepelni, hihetetlen.
-
d-boy
senior tag
Sziasztok, elég kláma kérdés:
most vettem az ipad-et, de mikor a gépre dugom azt írja a kis akku mellett, hogy "Nem töltődik".
Az iPad csak konektorra dugva töltődik? pc-n usb-n nem, mint az iphone?If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.
-
vtechun
veterán
Most, hogy az otthoni gepemtol tavol vagyok, felmerult bennem az igenye az ipadra valo fajljuttatasnak (zene, film, stb). Van erre valami egyszeru, stabil modszer? Fileap-pal, wlanon keresztul nyomtam fel ftp-n. Ilyesmi megoldas jo is lenne, ha stabilan mukodne. Csak amikor elsotetult a kepernyo, akkor mintha megszakadt volna. Letezik? Vagy van erre mas jo, free modszer? Köszi!
-
Alex91
félisten
Hmm, iPad, es free-nel amiket mar letoltottem, de toroltem az install van... Fizetosnel nem tudom, de gondolom ott is ugyanez.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple internetezésre és könyvolvasásra kitalált táblagépe járt nálunk. Elsőre döbbenet, gondolkodóba is estünk.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- EAFC 25
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GTA V
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest