- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFC
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #26 üzenetére
A simán azért azt nem mondanám. De hozza. :[link]
-
joey04
titán
válasz
sz.balazs.95 #26 üzenetére
Igazából ezt nem tudom neked megmondani. Itt egy hosszabb tapasztalat több hónapos használat után. Úgy fogalmaznék inkább, hogy mindkét rendszernek vannak előnyei és hátrányai, de a felsőkategóriát választó felhasználók körében (nem az itteni geek társadalomról beszélek) fontosabbak az iOS erényei, mint amikben az android az erősebb. Ott annyira nem fontos a mérhetetlen szabadság és testre szabhatóság. De viszont a kényelem és az egyszerűség... Mondok egy tegnapi példát: Beakadt a Podcast Addicts nevezetű program. Ki akartam lőni, de véletlen a törlésre nyomtam rá. Újratelepítés után minden podcastet meg kellett volna keresnem, még az a szerencse hogy almás időkből megmaradt az opml fájl, és visszaállt minden. Vagy az, hogy i4-ről i5-re költözésnél megoldotta a rendszer, hogy még az ikonok és mappák elrendezését is visszakaptam a szinkronizáció után. Egy vadi új telefonon. Az iBooks azt megjegyezte hol tartok egy könyvben. Brutál kényelmes megoldások vannak iOS-en és ezeket csak akkor tapasztalod ha évekig használod és kihasználod.
29: Igen, az iOS 7 egy kicsit félresikerült és a 64 bitet sem tanulta meg úgy kezelni az Apple ahogy kéne, ezért mondjuk pont az iPad Air (meg az 5s is) gyengébben muzsikál. Ciki. A napokban érkező 7.1 talán gyógyír lesz rá, régóta kalapálják, és a bétát használók visszajelzései alapján van remény.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest