Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
A két legfontosabb, régen csak Flashsel megoldott dolog, a videó és a canvas a szabványosítástól függetlenül már jól használható modern böngészőkben és mobilon is.
No meg rengeteg dologra alakulnak ki SVG-alapú megoldások is - pl. ami engem a mindennapokban érint, a Highcharts határozottan profi JS library SVG és VML rendererrel.
-
Sofian
őstag
Valaki definiálja mi az a HTML5!
-
Sn00PiG
aktív tag
Nem, mivel a SilverLight mobilon kvázi nem létezik és nem működő koncepció.
Itt egyébként is csak a mobil Flash támogatásról van szó, a desktop verzió marad ahogy eddig.
Egyébként meg simán elképzelhető, hogy (ha nem is megvették, de) ők csinálják ki a mobil Flasht, önös HTML5 érdekekből... -
Integra
titán
szerintem nem. nekem is fura hogy most akkor dobták és kész, magyarázatot meg nem nagyon adtak rá. nekem jól megvan egymás mellett a flash és a html5 is, működjön és kész.
abban teljesen egyetértek, hogy a html5 még félig sincsen kész és ehhez képest úgy kezelik rengeteg helyen mintha final verzió már 3 éve létezne. -
vicze
félisten
Hó hát ahányszor már én benéztem ilyesmit.
Amúgy ez lenne a lényeg.
Elég durva HW követelménye van. Nekem 3GHz-n IE9-n kívül mind a 3 másikban akad bonyolultabb pályáknál keményen, 20% folyamatos poci használat még IE-ben is.
Tényleg nem kell győzködni, hogy Flash szar, mert az, de HTML5+JS egyszerűen nem jobb sajna, és mégis orrba szájba azt tolják, pedig igazi ok nincs rá. -
tildy
nagyúr
Bocs, de ennyire hozza nem ertonek ne nezzel mar , webfejleszto vagyok, alap, hogy 3 fele bongeszot is hasznalok.
Lattal te mar nativan, OS-Xen IE-t futni ?Es igen, van , hogy este ugy hagyom a gepet.
Chrome, Opera, es firefox, ezek mindig futnak.Mindharom rendszeresen behal a flashtol. Nem csak egy OS-Xes gepen. IGaz winen sincs jobb tapasztalatom vele.
-
tildy
nagyúr
-
vicze
félisten
Pár napon keresztül?
Ez az érv?
(Mondjuk úgy nem egy túl általános használat...)
Az FB miatt kell csak újraindítsam általában a böngészőt mert akkorára nő, és ez a HTML5-tel rosszabb lesz.
Az a legnagyobb vicc, hogy ki nem állhatom általánosságban a flash-t és kerülöm ahogy tudom mégis mocsok sokat használom, mert nincs más. Pár játéknál el se tudom képzelni, hogy HTML5-em hogy akasztaná meg a gépem mikor a HW gyorsított flash is meghal néha.Ezt próbáld ki IE-n kívül, inkább flash...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Minden, ami Unreal Engine
- BestBuy ruhás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest