- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Hát ez az, hogy még maga a "szabvány" sem kész. Vagy majd menetkőben kialakul ja értem. Meg azt is hogy kell ez a lökés neki, de próbált már valaki tisztán HTML5-ös oldalakat mobilon? Mondjuk talán két kezemen meg tudom számolni hány ilyen van.
A "natív" mobilos oldalaktól meg hányok, nehogy olyanra legyek korlátozva egy 5,3"-os képernyőn, mert besírok.
De a lényeg elérhető lesz továbbra is, csak spájzoljon be mindeni APK-ból.
-
Cyberpunk
félisten
Ott a Youtube player, igaz az csak Youtube-ra jó, és amit nem tesznek elérhetővé videót mobilról is azt cseszheti az ember. No erre volt jó a flash böngészőből, avagy az alternatív videó megosztó oldalakhoz, esetleg live stream-ekhez, nekem animált radarképekhez nélkülözhetetlen jelenleg a tavaszi-nyári szezonban.
A reklámokért persze nem kár, bár csak ennyiből állna. Azt ha majd jön egy JB frissítés, de még mindig nagy a részesedése a flash-nek, mert hát PC-n még lehet továbbra is használni, akkor ha valakinek szüksége van rá lehet laptopot cipelgetni, ami azért már annyira nem buli... -
Cyberpunk
félisten
Majd APK-val pótoljuk. Jó pár év lesz mire eltűnik. De még jó hogy a HTML5 is elég képlékeny, akkor mivel akarják kiváltani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged