- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Hó hát ahányszor már én benéztem ilyesmit.
Amúgy ez lenne a lényeg.
Elég durva HW követelménye van. Nekem 3GHz-n IE9-n kívül mind a 3 másikban akad bonyolultabb pályáknál keményen, 20% folyamatos poci használat még IE-ben is.
Tényleg nem kell győzködni, hogy Flash szar, mert az, de HTML5+JS egyszerűen nem jobb sajna, és mégis orrba szájba azt tolják, pedig igazi ok nincs rá. -
vicze
félisten
Pár napon keresztül?
Ez az érv?
(Mondjuk úgy nem egy túl általános használat...)
Az FB miatt kell csak újraindítsam általában a böngészőt mert akkorára nő, és ez a HTML5-tel rosszabb lesz.
Az a legnagyobb vicc, hogy ki nem állhatom általánosságban a flash-t és kerülöm ahogy tudom mégis mocsok sokat használom, mert nincs más. Pár játéknál el se tudom képzelni, hogy HTML5-em hogy akasztaná meg a gépem mikor a HW gyorsított flash is meghal néha.Ezt próbáld ki IE-n kívül, inkább flash...
-
vicze
félisten
válasz
MrPetya19 #82 üzenetére
Nem mondanám, hogy Alma rajongó lennék. Mi kéne történjen?
A támogatás megszüntetése egyszerűen egy politikai döntésként látom, tényleg csak a középső új bemutatása, nem hinném, hogy az automatizált portolgatás sok munkát vesz igénybe.
Továbbra is pusztán csak bosszantó. Ha a HTML5 jobb úgyis utat tör... -
-
vicze
félisten
Ok ez elfogadom, de mire váltson Flash-ről valaki? A nem létező HTML5 szabványra, vagy HTML4+JS szenvedésre? Van rengeteg mindent csak kínszenvedve lehet megoldani flashen kívül (nyilván nem a beágyazott videók). Szerintem te is tudod, hogy tovább tart fejleszteni XY mennyiségű nem szabványkövető böngészőre az oldalt, minthogy megírod 1x Flash-ben és MINDENHOL ugyan úgy működik. Egyszerűen a költség borzalmasan magas az átállásnál.
Végső soron akkor is a user szív mint a fene.Adobe+Apple-t úgy értettem, hogy a desinerek főleg Mac gépeken dolgoznak és ott elég erős a SW fronton a Adobe dominanciája. A Flash-t a platform miatt nem akarták beengedni iOS-re, egyből kevesebb app lenne, mert értelmesen futna böngészőben is. Csak egy üzletpolitikai döntés nem technikai, az csak az ürügy.
-
vicze
félisten
Ez tök szép és jó, én tisztában vagyok, vele te is meg sokan, de a fejlesztőt ki is kell fizetni, és az adott oldal inkább spórol annyit, mert nem fontos neki az hülye telefonos felhasználók.
Pont az Apple+Adobe egybeforrás miatt van sok oldal Flashben megírva,mert a desinerek abban élhetik ki magukat a legjobban. Elég sok világmárka flash only, mobil oldal nélkül. Sőt van aki bele se gondol a problémába mert fogalma sincs róla. -
vicze
félisten
-
vicze
félisten
Nyilván nem én, hanem a gyártók és azok felhasználói. (remélem) Még MS is visszarakta Metroba...
Eddig is ez egy nagyon nagy érv volt a droid mellett, aminek az elvesztése elég érdekes hatással lehet. Az AIR támogatása meg marad ugyanúgy, ami sokban ugye nem különbözik.@DS39: Amin van ICS azon lehet JB is nagyon gyorsan (ha a gyártó akarja), illetve minden új készülékre lesz.
Ha elolvasod, hogy új telepítést se engedélyeznek csak update-et, nem csak JB esik ki, hanem minden androidos eszköz. -
vicze
félisten
Aha persze, te fizeted vagy mi? Mert csak így csettintek és lesz egy oldalnak flash mentes és mobile változata... És használtál te már HTML5-öt mobilon? Mármint konkrétan látogass el tesztoldalakra ahol játékok stb. van, csodás futási sebessége van...
Ezenkívül pont nemrég kellett nő ismerősöm "sírást" hallgatni, hogy nem megy a flash a telefonján és nem tud videót nézni, most kezdjem el neki magyarázni, hát az hogy az oldalak át kéne álljanak HTML5-re. Ez pusztán csak mindenkinek a szopatása...
Van egy olyan érzésem, hogy év végére lesz hivatalos Flash támogatás 4.1-re is.
-
vicze
félisten
Nevetséges az egész. Egy nemlétező szabvánnyal akarják kiváltani a Flash-t? Ami a legnevetségesebb, hogy HTML5 erőforrás igényesebb mint a Flash,mivel ott még HW támogatás sincs...
Nem szeretem a Flash-t, de így mobile eszközön elesek a net nagy részétől, meg ha egy cég baszik mobilos oldalt csinálni, akkor cseszhetem, full web mi???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Előzetes élménybeszámolón a Mafia: The Old Country
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest