- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Hó hát ahányszor már én benéztem ilyesmit.
Amúgy ez lenne a lényeg.
Elég durva HW követelménye van. Nekem 3GHz-n IE9-n kívül mind a 3 másikban akad bonyolultabb pályáknál keményen, 20% folyamatos poci használat még IE-ben is.
Tényleg nem kell győzködni, hogy Flash szar, mert az, de HTML5+JS egyszerűen nem jobb sajna, és mégis orrba szájba azt tolják, pedig igazi ok nincs rá. -
vicze
félisten
Pár napon keresztül?
Ez az érv?
(Mondjuk úgy nem egy túl általános használat...)
Az FB miatt kell csak újraindítsam általában a böngészőt mert akkorára nő, és ez a HTML5-tel rosszabb lesz.
Az a legnagyobb vicc, hogy ki nem állhatom általánosságban a flash-t és kerülöm ahogy tudom mégis mocsok sokat használom, mert nincs más. Pár játéknál el se tudom képzelni, hogy HTML5-em hogy akasztaná meg a gépem mikor a HW gyorsított flash is meghal néha.Ezt próbáld ki IE-n kívül, inkább flash...
-
-
vicze
félisten
Ok ez elfogadom, de mire váltson Flash-ről valaki? A nem létező HTML5 szabványra, vagy HTML4+JS szenvedésre? Van rengeteg mindent csak kínszenvedve lehet megoldani flashen kívül (nyilván nem a beágyazott videók). Szerintem te is tudod, hogy tovább tart fejleszteni XY mennyiségű nem szabványkövető böngészőre az oldalt, minthogy megírod 1x Flash-ben és MINDENHOL ugyan úgy működik. Egyszerűen a költség borzalmasan magas az átállásnál.
Végső soron akkor is a user szív mint a fene.Adobe+Apple-t úgy értettem, hogy a desinerek főleg Mac gépeken dolgoznak és ott elég erős a SW fronton a Adobe dominanciája. A Flash-t a platform miatt nem akarták beengedni iOS-re, egyből kevesebb app lenne, mert értelmesen futna böngészőben is. Csak egy üzletpolitikai döntés nem technikai, az csak az ürügy.
-
Youri
veterán
És majd az én két szép szememért fogják a flashes tartalmukat - nem csak videó létezik flashben ugye - valami egyébre megváltoztatni, hát hogyne...
De ha már videó, egy origo.hu biztos foglalkozik ilyen gondokkal, miután a mobilos oldaluk is alsó hangon 5 évvel van lemaradva.. -
vicze
félisten
Ez tök szép és jó, én tisztában vagyok, vele te is meg sokan, de a fejlesztőt ki is kell fizetni, és az adott oldal inkább spórol annyit, mert nem fontos neki az hülye telefonos felhasználók.
Pont az Apple+Adobe egybeforrás miatt van sok oldal Flashben megírva,mert a desinerek abban élhetik ki magukat a legjobban. Elég sok világmárka flash only, mobil oldal nélkül. Sőt van aki bele se gondol a problémába mert fogalma sincs róla. -
Rotate
veterán
de ezzel miért én foglalkozzak? nekem ezt mondhatod, de ha én felmegyek flash nélkül a netre, nem ez fogad... tehát hiába megoldható pár sorral... youtube app sem adja az összes videót...
elméletben minden szép és jó, csak a neten nem ezzel találkozom... és nem érdekel, hogy kinek a hibája... menjen, és kész
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Fizika topic
- Milyen monitort vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged